وافعا شما عشق رو چی تعریف میکنین؟تفاوت عشق واقعی با هوس چیه؟؟؟میخوام بدونم...من هنوز برا این حرفا بچه ام ولی باید ذهنیت درستی ازش داشته باشم تا بزرگ ک شدم اشتباه نکنم
شما فعلاً سرت تو درس و مشقت باشهمن هنوز برا این حرفا بچه ام ولی باید ذهنیت درستی ازش داشته باشم تا بزرگ ک شدم اشتباه نکنم
وافعا شما عشق رو چی تعریف میکنین؟تفاوت عشق واقعی با هوس چیه؟؟؟میخوام بدونم...من هنوز برا این حرفا بچه ام ولی باید ذهنیت درستی ازش داشته باشم تا بزرگ ک شدم اشتباه نکنم
به نظر من هر چی زمان میگذره، بی اهمیت تر و بی ارزش تر میشه از دید خیلی ها!
نباید هر علاقه ای رو با عشق اشتباه گرفت. عشق یه علاقه ی عرفانی و بزرگه! هر کسی عاشق واقعی نیست. در حال حاضر همه عاشقن!
شاعر میگه : همه عاشق ان پ منم حتما عاشق ام ....روز ولنتاین من همراه تو سوار قایقم ........
تلاش ات بکن عاشق نشی :|
یه مهندس شیمی هیچوقت عاشق نمیشه ....اگه عاشق شد مهندس شیمی نمیشه :|
این یه شعار نیست یه واقعیت .....به نظر من نباید سمت عشخ رفت ....آدم نابود می کنه .....
چطوری نابود میکنه؟
با مرکاوا میاد از رو آدم رد میشه :| ......
خیلی راحت ....اول فکر ات مشغول می کنه ....بعد هدف هات از زندگی پاک می کنه ....اگه برسی که همه چیز درست میشه و راضی ...اما اگه نرسی نابود میشی و چیزی برات معنا نداره
ولی من فک میکنم هنوز عشق واقعی بعضی جاها هساز من به همه نصیحت هر دوست داشتن چرتیو عشق تعبیر نکنن
چون کــــــــــــلا عشق وجود نداره
من موافقم البته ن با هر تجربه ن تو خیابون و دوستیای خیابونیببنید دوست خوبم
به نظرم باید اول درک دقیقی از اتفاقاتی که داره میفته داشته باشی . عشق رو با تجربه باید به دست بیاری . نه اینکه با هزار نفر دوست باشی که تجربه کنی . نه اینطوی نیست . تجربه زندگی
هر کسی برای خودش عشقو ی چیزی تعریف میکنه .
من هنوز مهندس نیستم ولی عشقم چیز بدی نیس ب شرطی ک عشق واعقی باشه عشق بعد ازدواج باشهیه مهندس شیمی هیچوقت عاشق نمیشه ....اگه عاشق شد مهندس شیمی نمیشه :|
این یه شعار نیست یه واقعیت .....به نظر من نباید سمت عشخ رفت ....آدم نابود می کنه .....
مخالفم....همچین چیزی وجود خارجی نداره..الکی وقتو هدر نده.
ایول موافقم درستهعشق هوسه ولی هوس عشق نیست.لازمه ی وجود عشق هوسه چون اگه هوس نباشه چشمو دلت دنبال هیچکسی نمیره اما اگه رفت و پای اون وایسادی و واسش ارزش قائل شدی و نتونستی دیگه ازش دل بکنی عاشق شدی
ای بابا !مخالفم....
ولی من فک میکنم هنوز عشق واقعی بعضی جاها هس