شما از حق خودتون می گذرید یا می گیردش؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه من اول شما رو دلداری دادم دیگه نمیام بتوپم.واسه وجهه ی من خوب نیست.:D
با اینکه بگین مساله ای نیست,پیش میاد مخالفم.نباید بذارین پیش بیاد.اگر پیش آوردین تاوانشم باید بدین.

آخرش به صراحت نگفتین که

که اگر من شاهد پایمال شدن حق یه بنده خدایی بودم و اگاهی هم داشتم از موصوع

کار خاصی از دستم بر نمیاد فقط می تونم بگم که من دیدم که فلانی داره به فلانی ظلم می کنه و اینو گفتم حالا در هر حدی که در توانم هست با حرف با زور با تحریم کردن یا ....

شما موافقی باید در مقابل کسی که به دیگران ZOLM می کند بایستیم؟حالا به هر نحوه مثلا تحریم کردن!
یا نه چه کاریه به من چه ربطی داره و... بی تفاوت بگذرم؟

لطفا یه چیزی به صراحت بگین
بی تفاوت یا یه کاری می کنم در حد توانم؟

فکر نمی کنید شما هم در ظلم اون شریک هستید وقتی سکوت می کنید و این سکوت ....؟

آخرین ویرایش:

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرش به صراحت نگفتین که

که اگر من شاهد پایمال شدن حق یه بنده خدایی بودم و اگاهی هم داشتم از موصوع

کار خاصی از دستم بر نمیاد فقط می تونم بگم که من دیدم که فلانی داره به فلانی ظلم می کنه و اینو گفتم حالا در هر حدی که در توانم هست با حرف با زور با تحریم کردن یا ....

شما موافقی باید در مقابل کسی که به دیگران ZOLM می کند بایستیم؟حالا به هر نحوه مثلا تحریم کردن!
یا نه چه کاریه به من چه ربطی داره و... بی تفاوت بگذرم؟

لطفا یه چیزی به صراحت بگین
بی تفاوت یا یه کاری می کنم در حد توانم؟

فکر نمی کنید شما هم در ظلم اون شریک هستید وقتی سکوت می کنید و این سکوت ....؟

کسی نظری نداره؟

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی شما در مقابل حق خوری فردی سکوت می کنید چطور از پیشرفت و ارتقای سطح فرهنگ مردم سخن به میان میاورید؟

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی شما در مقابل حق خوری فردی سکوت می کنید چطور از پیشرفت و ارتقای سطح فرهنگ مردم سخن به میان میاورید؟

آقا میدونی بحث سر چیه؟سر اینکه شما نمیدونی منظور اصلیت چیه؟ببین من شاید الان یه بی احترامی یا یه پایمال شدن حق و به چشم ببینم چیزی نگم اما اگه این اتفاق در سطح وسیع بیفته (مثلا واسه کشورم)قطعا برخورد میکنم و ساکت نمیشینم.تو کشور ما این آدما زیادن که باید یه تلنگر بزرگی بهشون بخوره تا بیدار شن.اما شما فکر میکنی منی که از حق یه دوست میگذرم پس نمیشه روم واسه چیزای بزرگتر حساب کرد.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا میدونی بحث سر چیه؟سر اینکه شما نمیدونی منظور اصلیت چیه؟ببین من شاید الان یه بی احترامی یا یه پایمال شدن حق و به چشم ببینم چیزی نگم اما اگه این اتفاق در سطح وسیع بیفته (مثلا واسه کشورم)قطعا برخورد میکنم و ساکت نمیشینم.تو کشور ما این آدما زیادن که باید یه تلنگر بزرگی بهشون بخوره تا بیدار شن.اما شما فکر میکنی منی که از حق یه دوست میگذرم پس نمیشه روم واسه چیزای بزرگتر حساب کرد.

کل این بحثا رو من بوسیدم گذاشتم کنار نمی خوام در موردش چیزی بگم دیگه فقط در همین حد که

اعتیاد به کراک از سیگار شروع میشه

ادم پاک می تونه جلوی سیگار بایسته

اما وقتی معتاد شدی دیگه نمی تونی جلوی کراک بایستی و بگی نه کراک بد هست

دیگه ارادتو از دست دادی!

sazagame

عضو جدید
عنوان تاپیکو عوص کردم

منظورم این بود:

حق یه نفرو دارن جلوی شما می خورن شما هم می تونی براش کاری کنی تا حدودی اونم ازت انتظار کمک داره هر چند که غرورش اجازه نمی ده از شما کمک بخواد برای گرفتن حقش

امروز حق یه نفر جلوم پایمال شد من خیلی ریلکس:cool: سکوت کردم!

2تا دلیل هم بالا گفتم چرا!

من حق خودم جلو کسی زایه می شه . چون وقتی دارم با کسی دعوا می کنم هل می شم که چیکار کنم اما 10 دقیقه بعد که فکرم به کار میفته با خودم می گم چرا این کار رو نکردم چرا اون کار رو نکردم . اما این مشکل از خودم که باید خودم حلش کنم اما اگه راه کاری هم پیش پام بزیرید بد نیست !!!