نه ديگه اشتباه نکن !
قبل از اينکه از صنايعی ها کنکور بگيرن ، نه تنها ازشون تست اعتماد به نفس گرفته ميشه ، بلکه تست خوش تيپی و هوش و . . . هم گرفته ميشه. . .
در مورد آمپول اعتماد به نفس کاذب هم که باز اشتباه کردی ، خب همينه ديگه صنايعی نيستی. راستی اگه آمپول خواستی (چه کاذب و چه صادق) ، لطفا در تاپيک " بيان سوال های تخصصی " درخواست بده ، تا رسيدگی کنيم. ما خودمون توليد کننده و وارد کننده ايم.
در مورد فرق موبايل و گوشی هم :
حق با مهندس محسن هست. ايشون (و به طور کلی يه صنايعی) هر چی بگن ، قطعا درسته. هيچ ميدونی اون موقع که هنوز رشته معماری به وجود نيومده بود ، مهندسای صنايع و در راس اونا آقا محسن ، فرق موبايل با گوشی رو ميدونست ؟
اگه همچنان کم نياوردی ، بگو ها ، خجالت نکش ، بازم دارم واست
ببین دقت نکردی سارا جون گفتم اعتماد به نفس کاذب.

در مورد هوش که شک ندارم باید روتون بیشتر از اینا کار بشه. خب حتما لازمه دیگه.

در مورد تیپ هم که ای بابا بماند....

ببینم این آمپول اعتماد به نفس که گفتی فقط برا صنایعیاست دیگه اره؟

میگم اخه تا حالا به گوشم نخورده...

آخه میگن اونایی که خودشون خدای اعتماد به نفس هستن نباید تزریق کنن.

(خودمو گفتم

) راستی منظورت این نبود که تخصصتون توی آمپوله که نه؟آخه اون وقت که همتون دکتر بودین...

راستی هیچ میدونی که اون موقعی که بشر به فکر لباس نبود هنوز به فکر یه سقف بود؟؟؟

البته ما ارادت خاصی داریم نسبت به اقا محسن.

حتما یه فرقی هست دیگه. ما چه میدونیم.
درستش همون "چی هستیم" بود چون هنوز هم در فرشته یا پری بودن مهندسین صنایع تردید هست

در ضمن نیازی به تست اعتماد به نفس هم نیست چون کسی که قصد ورود به این رشته را دارد باید مقدار زیادی حس اعتماد به نفس داشته باشد هر کسی جراتشو نداره در غیر این صورت میتونه بره یه رشته راحت تر که نیازی به اعتماد به نفس نداشته باشه مثل معماری یا ... (چیز دیگه ای یادم نیامد)
در مورد آمپول هم که سارا بهت آدرس داد خجالت نکش اگه خواستی فقط یه ندا بده
در مورد فرق موبایل و گوشی آقا محسن صاحب نظر و صاحب سبک هستند (خودش جواب سوال شما را خواهد داد)
من واقعا خیلی خوشحالم که با همچین موجوداتی برخورد دارم...

(ببین خودت گفتی چی هستیم درسته. حتما یانم میدونی که کی برای انسانه و چی برای هر موجودی به جز انسان...) هر وقت کشف شدین بگید یکی از این صفت ها براتون در نظر بگیریم.

صد در صد قربان. راستی یه کم تحقیقاتتو بیشتر کن. با رشته های دیگه هم اشنا بشی خوبه ها... به خاطر خودت میگم.

و باز هم بحث زیبای موبایل و گوشی که من هنوز اندر کفش مانده ام...

بعدشم نمیخوام آقا چند نفر به یه نفر؟؟؟