خدایی دوتا وام گرفتم هر دوشم از بانک دولتی ، گولم نزنالان همه رو می بخشن برو اشتباه نکن
بابا فرددا می خواهی ی وام بگیری بهت وام نمیدن تو چی میدونی بعد چی میشه
بهت بوقم نمیدن بزنی...از همه مهمتر زن بت نمی دن![]()

ولی نکته دوم قابل تامل بود

خدایی دوتا وام گرفتم هر دوشم از بانک دولتی ، گولم نزنالان همه رو می بخشن برو اشتباه نکن
بابا فرددا می خواهی ی وام بگیری بهت وام نمیدن تو چی میدونی بعد چی میشه
بهت بوقم نمیدن بزنی...از همه مهمتر زن بت نمی دن![]()
هفت
جریمه واسه چی؟ اگه درسمون طول بکشه باید جریمه بدیم ؟
اگه در هنگام تحصیل غیبت بخوری از ادامه تحصیل منع میشی در صورتی ک بدون اجازه خوزه باشه
اونایی ک واسه ادامه تحصیل فرنگ هستن باید وثیقه بگذارن وقتی درسشون طول بکشه وثیقه رو بر می دارن
باهال بود....عجب سرباز سختکوشی![]()
مهندس؟
با + حال......از شما بعیده
![]()
مهندس؟
با + حال......از شما بعیده
![]()
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: مدت خدمت سربازی در سال 94 همچون گذشته 21 ماه خواهد بود.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: با توجه به استقبال خوبی که برای اعزام به خدمت در سال گذشته انجام شد، با موافقت سرلشکر فیروزآبادی ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح قرار بر این شد که طول خدمت سربازی در سال 94 نیز 21 ماه باشد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام اداره ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار موسی کمالی گفت: با توجه به استقبال جوانان در نیمه دوم سال 1393 و برنامهریزیهای انجام شده جهت استفاده بهینه از خدمت کارکنان وظیفه، فعلا بحث ضرورت افزایش خدمت سربازی منتفی شد.
وی افزود: در این راستا با موافقت سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی رییس ستادکل نیروهای مسلح افزایش مدت خدمت دوره ضرورت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد و در سال 94 نیز کماکان مقررات سال 93 یعنی مدت 21 ماه دوره ضرورت، استمرار خواهد یافت.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد: در اجرای بند الف ماده چهار قانون خدمت وظیفه عمومی، مدت خدمت دوره ضرورت 24 ماه بوده است و ستاد کل میتواند در صورتی که مشمولان، مازاد یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشند، آن را به کمتر یا بیشتر از مدت یاد شده تغییر دهد.
وی گفت: بر این اساس مدت خدمت دوره سربازی 21 ماه است و در مناطق عملیاتی و امنیتی، سه ماه، مناطق محروم، دو ماه و نیز به ازای هر فرزند، دو ماه از این زمان کسر خواهد شد.
وی افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاههای غیرنظامی به جز یگان حفاظت و دژبان همچنان برابر مقررات سال گذشته، 24 ماه خواهد بود و افزایش مدت خدمت سربازی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.
منم همینطور، مرض دارن اینا، تنها چیزی که براشون مهم نیست زندگی جووناست...عجب خبطی کردم رفتم دفترچه امو فرستادماااا
سالها عمر توی درس میگزره
2 سال از عمر را باید در خدمت تلف کرد
بقیشو هم دنبال یک لقمه نون سگ دو زد
کی قراره یک نفس بکشیم
منم تا چند وقت دیگه میرم از وطن دفاع کنم
کاش ..............!!!!!!
دوسال از عمرمون الکی الکی به خراب میششه
کاش این روز ها خیلی معنی میده
اره دو سال ، من که برج 4 بودم ، شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم اس ام اس اومده افتادم برج 6
به همین راحتی![]()
سلامدوستان سلام..
ممنون میشم راهنماییم کنین ...من اطلاعاتم نسبت به سربازی کمه..
میخواستم بدونم تاریخ گرفتن برگ سبز با تاریخ اعزام یکسان هست؟...به عبارتی میخوام بدونم برگ سبز رو چند ماه جلوتر از تاریخ اعزام میدن؟(برگ سبز، برگه ای هست که تاریخ اعزام روش هست؟ دیگه چه جور اطلاعاتی روش نوشته؟ آیا یگانی که توش خدمت میخوایم بکنیم هم نوشته؟ مثلا سپاه یا ارتش یا نیروی انتظامی)
برامون این برگ سبز پست میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین و هر چیزی که مهمه رو بگین...من دانشجوی ارشد هستم و شاید بهمن امسال و یا شهریور سال بعد فارغ بشم...میخوام برای امریه هم اقدام کنم...
باتشکر
سلام
پرینت برگ سبز رو میتونید از پلیس +10 چند روز بعد ثبت نام در سامانه بگیرید . برگ سبز رو هم پست میاره به محل سکونت . تاریخ اعزام هم بستگی به ظرفیت پادگان ها داره . مثلا ماه های نزدیک به پایان سال ظرفیتا پر میشه و ممکنه مثلا 3-4 ماه بعد باشه تاریخ اعزام
بله تاریخ اعزام و محل خدمت در برگ سبز نوشته میشه
اگه میخواید برای امریه اقدام کنید باید زودتر اقدام کنید و از اون محل پذیرش بگیرید .
خواهش می کنمسلام...
ممنون از پاسخگوییتون
یعنی پروسه برگ سبز خیلی سریع انجام میشه؟ یعنی به این سرعت محل خدمت و تاریخ اعزام رو مشخص میکنن؟؟؟؟...یا من بد متوجه شدم و پرینت برگ سبز با خود برگ سبز فرق داره؟
بله باید زودتر اقدام کنم، به خاطر همین میخوام بدونم وقتی دفترچه رو فرستادم، دقیقا تا چه تاریخی برگ سبز میاد؟ میخوام ازون موقع به بعد کارامو بابت امریه شروع کنم. چون تا ندونی تاریخ اعزامت کی هست هیچ کاری نمیشه کرد.
سوال دیگم:
چرا بعضیا میگن از ٢ سازمان بطور همزمان درخواست امریه نکنید چون هر دو باطل خواهند شد؟..در حالی که بعضیا دو تا امریه ثبت نام میکنن و چیزی نمیشه...
ممنون میشم راهنمایی کنین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قبول دارید که این همون شتری هست که در خونه خیلی ها خوابیده؟ | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
کینه شتری | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
کیا 13 بدر مثه من خونه نشین هستن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 221 | |
![]() |
خونه تکوناش و درب و داغوناش بیان تو | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سوالات رايج در خونه !!! | گفتگوی آزاد | 67 |