شتری که در خونه هر کسی می خوابه [سربازی]

sfk123

اخراجی موقت
خدمت مقدس

خدمت مقدس

2- در مواجه با خبر دستگیری این افراد به جای انجام کار سازنده از طریق وزارت امور خارجه و ... با یک شاهکار بین المللی و انجام بک کمپین تبلیغاتی جمع آوری امضا برای آزادی سربازان و لایک کردن آن وجدانهای خودمان را ارضا کردیم. این کار بیشتر از آنکه جنبه مثبت (تا این زمان تاثیراتش رو دیدید دیگه؟)داشته باشد جنبه منفی (تبلیغ مفت و مجانی از به اصطلاح قدرت گروه جیش العدل بودو قدرت بلا منازع ایران ) داشت.

جایی در این مورد خواندم که استادی فرموده بود اگر به جای لایک کردن در آن سایت از ما خواسته بودند نفری 1000 تومان پول بدهیم بعد از جستجوی فراوان در اینترنت در مورد سایت و پدید آورندگان آن و اهداف احتمالیشان، احتمالا بدون پرداختن ریالی قضیه رو فراوش میکردیم.

این خصلت ملت شعار زده است.

3- رسانه های ایران در اقدامی کم نظیر(قبلا فقط در زلزله ها دیده بودی خداروشکر، داریم پله های عرصه پیشرفت رو دوتا یکی می پیماییم.) بعد از کلی جاروجنجال رسانه های مفت خور و دروغ پرداز خارجی به خود آمده و در کسری از ثانیه اطلاع رسانی کردند.

4- مسئولان ...!!!

5- گروه جیش العدل خبر از اعدام یکی از سربازان به تلافی اعدام یکی از آن گروه داد. واکنش ها پس از اعلام این خبر:

الف) رسانه های ایران::whistle:
ب) مسئولان....
قائم مقام وزیر کشور و سخنگوی وزارت کشور که ظاهرا نسبت به بقیه مشغله کمتری داشتند:"حسینعلی امیری شامگاه یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: با وجود انتشار برخی اخبار مبنی بر اینکه جیش‌العدل اعلام کرده که یکی از سربازان ایرانی را به شهادت رسانده است، این خبر تائید نمی‌شود.

وی ادامه داد: در صورتیکه چنین اتفاقی افتاده بود، ما مطلع می‌شدیم ولی چنین اتفاقی نیفتاده است و تا این لحظه هر پنج مرزبان ایرانی در سلامت هستند و در خاک پاکستان نگهداری می‌شوند.

همچنین علی عبداللهی - معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور - در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایسنا تاکید کرد که صحت خبرهای منتشره شده از کشته شدن یکی از مرزبانان کشورمان توسط جیش‌العدل، قابل تائید نیست."

نکته: این اتفاق (اعدام ) بدون اطلاع قبلی مسئولان و اجازه کتبی آنها صورت گرفته است و لذا هیچگونه مسئولیتی متوجه آنها نمی باشد.

ج) دبیر کل سازمان ملل: "به گزارش عصر ایران، خبرگزاری ˈشینهواˈ، در بیانیه سخنگوی دبیر کل سازمان ملل که سه شنبه شب منتشر شد، آمده است: دبیر کل اقدام یک گروه مسلح را در کشتن یکی از پنج مرزبان ایرانی ربوده شده در ششم فوریه در منطقه مرزی جنوب شرق ایران محکوم می کند و با دولت و ملت ایران که در ابتدای سال جدید و همزمان با برپایی جشن های سالانه نوروز به مناسبت گرامیداشت صلح با چنین اقدام اسفباری روبرو شدند، ابراز همبستگی می کند.

بان همچنین با عرض تسلیت به خانواده مرزبان به شهادت رسیده، خواستار دستگیری فوری و تحویل جانیان به چنگال عدالت شد و ابراز امیدواری کرد که تلاش های دولت ایران برای آزادی سایر مرزبانان ربوده شده به موفقیت بیانجامد.

اعضای گروهک تروریستی موسوم به ˈجیش العدلˈ 17 بهمن ماه گذشته پنج مرزبان ایرانی را در منطقه ˈجکیگورˈ شهرستان ˈسربازˈ در جنوب سیستان و بلوچستان ربودند و اخیرا یکی از این سربازان گروگان گرفته شده به نام ˈجمشید دانایی فرˈ را به شهادت رساندند."

6- گروه جیش العدل اعلام کرده در صورت انجام نشدن خواسته هایشان، به زودی یک سرباز دیگر را اعدام می کنند.

هیچ کس انتظار ندارد که دولت به خواسته های نا مشروع هر مزدوری که به ایران می آید و سربازان را می رباید تن در دهد ولی این به این مهنا نیست که هر سال ما شاهد این باشیم که گروه های پاکستانی از مرزها عبور کرده و جان ایرانیان را به خطر بیاندازند.

خواسته اکثر مردم حضور پر قدرت نیروهای نظامی برای خاتمه دادن به این روند است.
و از طرفی خواستار احترام گذاشتن مسئولان و رسانه ها به شعور مخاطبین با ارائه اخبار درست و به موقع و همچنین مجازات متخلفان امر است.
آیا درست است که نه تنها معذرت خواهی از خانواده دانایی فر نشده بلکه هیچ پاسخ صریحی در مورد این سربازان داده نشده است و جالب اینکه در سخنرانی های چند ساعته مسئولین این عزیزان و سایر کشته های مظلوم ناشی از اهمال کاری برخی عزیزان جایی ندارند؟؟؟


نکته: اگر این گروه یک سرباز از اسراییل،روسیه، چین، آمریکا گرفته بودند و علنا انرا تهدید به اعدام می کرند، واکنش آنها هم مانند دولت ما این گونه بود؟؟؟

3584-210x150.jpg


 
آخرین ویرایش:

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
اگر افتخاری باشه واسه بچه های نیروی زمینی سپاه هست
اونایی که تو پیراشنهر و سردشت تو ارتفاعات جاسوسان پست میدن
هر شب هم کلی از اشرار تو منطقه مانور میدن و منتظرن یکی بخوابه تا کل پایگاه رو نابود کنن
از کسانی که منظقه شمالغرب ماموریت رفتن میدونن من چی میگم
این سربازای بدبخت جنوب شرق هم تو چادرشون خوابیده بودن ! اگر مثل ما بیدار بودن ! اگر مثل ما شبا نمیخوابیدن الان دل یه ملت رو خون نمیکردن
بنظر من افسر ارشدی که همراه اینها بود باید بعد ازادی دادگاه نظامی بره
میدونید چقدر از اعتبار کشور رو کم کردن ؟

راستی 300 کیلومتر حساس از جنوب شرق فرمانده نیروی انتظامی تحویل سپاه داد !!
بچه های تکاور و صابرین باید برن اونجا
موندم بخدا
ماموریت شمالغرب هنوز تموم نشده
 

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
افتخار من دستگیری ارازل اوباش خیابونی (نیروی انتظامی)
بعله:razz:

من زحمات شما رو منکر نمیشم
انصافا شرایط درونی نیروی انتظامی خیلی بده
ولی بدونید تو شمالغرب یه پاسگاه مرزی دقیقا کنارمون بود
اونا تو قلعه بودن ما تو خاکریز و چادر
بعدش میومدن به ما میگفتن اگر ما با اشرار درگیر بشیم به ما کمک کنید
جانشین پاسگاه هم درجه من بود
ای خدا
بیچاره ها
 

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من زحمات شما رو منکر نمیشم
انصافا شرایط درونی نیروی انتظامی خیلی بده
ولی بدونید تو شمالغرب یه پاسگاه مرزی دقیقا کنارمون بود
اونا تو قلعه بودن ما تو خاکریز و چادر
بعدش میومدن به ما میگفتن اگر ما با اشرار درگیر بشیم به ما کمک کنید
جانشین پاسگاه هم درجه من بود
ای خدا
بیچاره ها

خودم بچه اونجام ... قبول دارم قبلا اینجوری بود... اما الان ... بردارم دو سال اونجا بود سر پست سیر خوابید ... و یکی دیگر از بچه با جیب پر برگشت و مغازه زد و ازدواج کرد
 

sfk123

اخراجی موقت
جمعی از سران طوایف، معتمدان و ائمه جماعات اهل سنت منطقه بلوچستان طی بیانیه ای خواستار آزادی مرزبانان گروگان گرفته شده توسط گروهک جیش العدل شدند.

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه که توسط سران طوایف و معتمدان طایفه های بلوچ، کرد، سپاهی، حسینی، آزادی، اربابی، دهانی، شیران زهی، افشاری، حسین زائی،ساداتی، کریم زائی، جمشیدزائی، هیبت زهی، جنگی زهی، پیام، گوری، میربلوچ زهی، دامنی، چاری زهی، رئیسی، قاضی زاده و ائمه جمعه اهل سنت شهرهای مهرستان، سراوان، ایرانشهر، سرباز و فنوج امضا شده به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

ربایش پنج مرزبان کشور نشان دهنده هراس دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اتحاد، دوستی، پیشرفت و اعتلای روز افزون این کشور است. اینگونه اقدامات سخیف پروژه از پیش شکست خورده دشمنان است. اینگونه اقدامات روحیه ما بسیجیان و مرزبانان را در دفاع از مرزهای جمهوری اسلامی ایران قوی تر می کند. این مرزبانان عزیز که فقط برای دفاع از جان و مال مردم در حال خدمت بوده اند و در راه آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دفاع از خاک پاک میهن در حال گذراندن خدمت مقدس سربازی بوده اند، باید هر چه سریعتر آزاد شوند.

از کسانی که دست به این جنایت زده اند می خواهیم که هر چه سریعتر اقدام به آزادی این عزیزان نمایند تا به آغوش وطن بازگردند. این جنایتکاران باید دست از اعمال مجرمانه و خلاف قانون بردارند چراکه دیر یا زود در چنگال قانون و عدالت گرفتار خواهند شد. همچنین از نیروهای نظامی و انتظامی می خواهیم دست از تلاش برای آزادی این عزیزان بر ندارند و با کسانی که در این اقدام شرورانه دست داشته اند بدون هیچ اغماضی به شدت برخورد کنند.»

این باعث میشه با افتخار حتی در این شرایط ایران هم بگم که "ایرانی گوشت ایرانی رو بخوره ولی استخونش رو دور نمیندازه" و همه با هم برادریم، حتی اگه بعضی ها نخوان!!!

تفاوت دین و مذهب مسئله جدی نیست و راه حلش فقط و فقط آزادی بیان و مناظره است بین علما، نه تهدید و ایجاد محرومیت
 

Nazliiiiii

اخراجی موقت
جمشید دانایی فر تنها درجه دار از میان پنج مرزبان ربوده شده ایرانی توسط گروهک تروریستی جیش العدل به شهادت رسید.


 

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
افتخار من دستگیری ارازل اوباش خیابونی (نیروی انتظامی)
بعله:razz:
مهندس از اون افتخارا ما هم زیاد داریم...
دستگیری سارق، قاچاق مشروب و... یه طرف یکی هم هست که کسی پیدا نشد (البته راضی نشد :D) صورتجلسه ای که نوشته بودم (چون افسر گشت بودم) رو بزنه به سیستم اونم یه مورد دستگیری لواط بود!

روزگار...
 
آخرین ویرایش:

leidy

عضو جدید
حالا واقعا مرد میشن!به نظرم فقط2سال ازعمرشون هدر میره.
 

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدون خدمت هم میشه مردشد ... یه مرد که ارزشش به نسبت دهها برابره
 

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا مامان این شتر و خود این شتر و باید سربرید و سوزوند تا دیگه نسلشون منقرض بشه .......... .8 روز دیگه
 

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفیق 8 روز دیگه دارم میرم ...معلوم نیست الجیش بیاد سراغمون یا العدل ؟

به سلامتی همه سربازا
 

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز که نرفتم آره برا ارتشه ...
نمیدونم چه رنگیه
دختر تو خیلی عشق نظام داریا

سبز باید باشه!
آره خوشم میاد از نظامی بودن.من اگه پلیس میشدم خیلی پلیس موفقی میشدم چون حس شیشم خیلی قویه.چنبار امتحان کردم.
اگه مثه کشورای دیگه بودیم حتما میرفتم افسری،تیمساری،ژنرالی،خلبانی یکی از اینا میشدم!
:D
 

Similar threads

بالا