کنار تخت گاهی هم زیر بالشتم....
shima.power عضو جدید Oct 6, 2013 #33 tahereh68 گفت: کلیک کنید تا باز شود... میزنم تو شارژ بعد تو فاصله یه متری از بالشم پرتش میکنم!
niki kiyani عضو جدید Oct 22, 2013 #43 leila sh گفت: زیر تختمتو گزینه ها نبود کلیک کنید تا باز شود... چه سخت! من زیر بالشتم که اگه sms یا تک زدن بفهمم!
leila sh گفت: زیر تختمتو گزینه ها نبود کلیک کنید تا باز شود... چه سخت! من زیر بالشتم که اگه sms یا تک زدن بفهمم!
R ros. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 23, 2013 #45 کنار بالشمه که معمولا هم سقوط میکنه باید صب برم زیر تخت دنبالش هههه
Tik TAAk کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 25, 2013 #47 Hamid MB گفت: زیر بالشت کلیک کنید تا باز شود... بغل خودم
fati24 کاربر فعال تالار هنر , کاربر ممتاز Oct 25, 2013 #48 شبا که شما میخوابین فاطی 24 بیداره..... شما خواب خوش میبینید او دنبال موبایله..
mona-70 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 25, 2013 #50 منم معمولن کنار بالشتمه ولی صبح باید کل زیر و روی تختو بگردم تاپیداش کنم....
sshimaa عضو جدید Oct 25, 2013 #51 چهار پنج متری دورتر چون شبا کم میخوابم سه بار هم تنظیمش میکنم که صبح زود به هر زور اجباریه بیدارم کنه
چهار پنج متری دورتر چون شبا کم میخوابم سه بار هم تنظیمش میکنم که صبح زود به هر زور اجباریه بیدارم کنه
Takesh کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 2, 2013 #55 قبلنا میزاشتم زیر بالشم ولی چون میزارم صوب بیدار شم میبرم میزارم تو یه جیب لباسم تو یه جای دور که صوب مجبور شم از جام بلند شم خفش کنم :دی
قبلنا میزاشتم زیر بالشم ولی چون میزارم صوب بیدار شم میبرم میزارم تو یه جیب لباسم تو یه جای دور که صوب مجبور شم از جام بلند شم خفش کنم :دی
بی ازار عضو جدید کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #59 بستگی داره بیشتر وقتا پیش تی وی و در حالت ساینت و با ارامش می خوابم
eti68 عضو جدید کاربر ممتاز Dec 4, 2013 #60 شبا که من میخوابم آقا پلیسه بیداره گوشیمو بر میداره زنگ میزنه به ساره ..