ماندگار ترین و زیباترین دیالوگ ها...
ماندگار ترین و زیباترین دیالوگ ها...
دیالوگ های زیبا و ماندگار را در این بخش برای شما دوستان عزیز آورده ایم. امیدواریم از خواندن این
دیالوگ ها لذت ببرید.
……………………….
مامانم میگفت زندگی مثل یک جعبه شکلاته هیچ وقت نمیدونی قراره چی ازش نصیبت بشه ((دیالوگ ماندگار فیلم فارست گامپ))
………………………..
چارلی چاپلین :دخترکم، هیچگاه هم آغوشی هایت را با عشق مقایسه نکن. هیچ مردی در رختخواب نامهربان نیست…
………………………..
سیمین :اون میفهمه که تو پسرشی؟ نادر :من که میفهمم اون پدرمه! دیالوگی همیشه به یاد ماندنی فیلم جدایی نادر از سیمین…
………………………..
تو گندم آوردی، گناه آسون شد… گناه آدم ها، یه لقمه ی نون شد…;تیتراژ پایانی سریال سه دونگ سه دونگ
……………………….
مثه وقتهایی که تو ناراحتی نفس میکشم با تمام وجود عجب عطر خوبی زده, لعنتی!! ((علی لهراسبی))
………………………..
یوسف صیادی :بگو وانت هومن برق نورد :وانت یوسف صیادی :نظم در دستانت (دیالوگی از سریال چک برگشتی)
………………………….
تا زمانی که بتوانم: بدوم، می دوم راه بروم، راه می روم سینه خیز بروم، سینه خیز خواهم رفت. اما به لطف خدا همیشه پیش خواهم رفت.
………………………..
این قدر به فکر راه های در رو نباشید. پرویز پرستویی فیلم مارمولک
………………………..
شوم لا ی لای لای لای شوم لای لای،،،،، شوم لای لای لای لای شوم لای لای!!!!!!!!!! دیالوگی ماندگار از خنده بازار!!!!
…………………………
خداوندا تو خیلی بزرگی من خیلی کوچک ولی جالب اینجاست که… تو به این بزرگی من کوچک را فراموش نمیکنی ولی من به این کوچکی تو را فراموش کرده ام…
………………………..
نیست بدتر از نسل ۶۰ با نسل ۷۰… نسل بر باد… یه مشت فرشته بی بال و قصد پرواز… (عرفان پایدار)