سوال : ازدواج دختر مسلمون با پسر کلیمی

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهرام درست گفت که:
اگه از لحاظ دینی بخوای بدونی هیچ زن مسلمونی نمی تونه با مرد غیر مسلمون ازدواج کنه حتی بصورت موقت.
مرد مسمان هم فقط می تونه زن غیر مسلمون به شرطی که از اهل کتاب باشه نه کافر به عقد موقت در بیاره و نمی تونه ازدواج دایم کنه.

بچه هاشونم بستگی داره تو چه محیطی بزرگ شن،اگه تو ایران باشه به اجبارم شده به اسلام رو میارن(محیط تاثیر میزاره)،اگه تو ایران نباشه ،با خانوادشونه که چه دینی رو ملاک قرار بدن.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهرام درست گفت که:اگه از لحاظ دینی بخوای بدونی هیچ زن مسلمونی نمی تونه با مرد غیر مسلمون ازدواج کنه حتی بصورت موقت.مرد مسمان هم فقط می تونه زن غیر مسلمون به شرطی که از اهل کتاب باشه نه کافر به عقد موقت در بیاره و نمی تونه ازدواج دایم کنه.بچه هاشونم بستگی داره تو چه محیطی بزرگ شن،اگه تو ایران باشه به اجبارم شده به اسلام رو میارن(محیط تاثیر میزاره)،اگه تو ایران نباشه ،با خانوادشونه که چه دینی رو ملاک قرار بدن.
مرسی.....پس چرا خارج از ایران ازدواج اینچنینی صورت میگیره؟؟؟

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای ما که خارج نباید معیار باشه:gol:

درسته ولی دین که تو ایران و خارج از ایران فرق نداره همونه پس چرا اینجا اینطوره؟؟؟
مشکل کسایی که اقلیت هستند چیه که مثلا" واسه ازدواج باید تغییر دین بدن؟؟

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ولی دین که تو ایران و خارج از ایران فرق نداره همونه پس چرا اینجا اینطوره؟؟؟
مشکل کسایی که اقلیت هستند چیه که مثلا" واسه ازدواج باید تغییر دین بدن؟؟

سلام
تا جایی که من میدونم سیاست اسلام اینه که فرد مسلمان نباید تحت سلطه غیر مسلمان قرار بگیره
فکر می‌کنم یکی از دلایل اینکه زن مسلمان با غیر مسلمان نمیتونه ازدواج کنه همینه. و ازدواج داپم مرد مسلمان با زن غیرمسلمان هم ممکنه همین سلطه رو ایجاد کنه

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
تا جایی که من میدونم سیاست اسلام اینه که فرد مسلمان نباید تحت سلطه غیر مسلمان قرار بگیره
فکر می‌کنم یکی از دلایل اینکه زن مسلمان با غیر مسلمان نمیتونه ازدواج کنه همینه. و ازدواج داپم مرد مسلمان با زن غیرمسلمان هم ممکنه همین سلطه رو ایجاد کنه

زندگی ، زندگیه....
نه سلطه و ....
دین اونا هم محترمه. مگه غیر از اینه که پیامبری دارن و کتاب مقدس دارن؟؟؟؟

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی ، زندگیه....
نه سلطه و ....
دین اونا هم محترمه. مگه غیر از اینه که پیامبری دارن و کتاب مقدس دارن؟؟؟؟

دینشون محترمه. اگه بخوان به دین خودشون احترام بزارن باید مسلمون بشن چون تو دین خودشون اسلام و پیامبر معرفی شدن و اگه واقعیت رو بخوان ببینن میدونن که اسلام کاملتره

البته به همه اینا همش تو قرآن اشاره شده. سوره بقره آیه ۱۰۰ تا ۱۲۱ رو بخونید منظورم رو متوجه میشید.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دینشون محترمه. اگه بخوان به دین خودشون احترام بزارن باید مسلمون بشن چون تو دین خودشون اسلام و پیامبر معرفی شدن و اگه واقعیت رو بخوان ببینن میدونن که اسلام کاملتره

البته به همه اینا همش تو قرآن اشاره شده. سوره بقره آیه ۱۰۰ تا ۱۲۱ رو بخونید منظورم رو متوجه میشید.

مرسی....
میخونم حتما"..
ولی یه چیزهایی هست که من نمیتونم بدون دلیل بپذیرمش....
یکی هم همین مورده ...

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی....
میخونم حتما"..
ولی یه چیزهایی هست که من نمیتونم بدون دلیل بپذیرمش....
یکی هم همین مورده ...

شما بخونید بعد با هر جای این مساله که مشکل داشتید بفرمایید سعی میکنم جوابش رو براتون پیدا کنم

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما بخونید بعد با هر جای این مساله که مشکل داشتید بفرمایید سعی میکنم جوابش رو براتون پیدا کنم

خوندم...
متوجه شدم که چون تو کتابشون گفته که پیامبری میاد و ... باید مسلمون بشن چون اسلام دین کاملیه...
در غیر اینصورت زیان کارند....
ولی یه جا گفته که یهودی و مسیحی هرکدوم خودشون رو برتر میدونن در صورتیکه اهل کتاب نباید تعصباتی اینچنین داشته باشند....
پس چرا اسلام چنین تعصباتی رو داره؟؟؟؟

Ehsan_M

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوندم...
متوجه شدم که چون تو کتابشون گفته که پیامبری میاد و ... باید مسلمون بشن چون اسلام دین کاملیه...
در غیر اینصورت زیان کارند....
ولی یه جا گفته که یهودی و مسیحی هرکدوم خودشون رو برتر میدونن در صورتیکه اهل کتاب نباید تعصباتی اینچنین داشته باشند....
پس چرا اسلام چنین تعصباتی رو داره؟؟؟؟

به این نمیتونید بگید تعصب.
باید ببینیم چه مراحلی رو طی کردیم تا به اینجا رسیدیم. کاری ندارم که بعضیا بدون تحقیق میپذیرن
هر آدمی باید تو زندگیش دنبال راه درست بگرده. فرض میکنیم یه مسلمون تحقیق و به اسلام رسیده. برای به اسلام رسیدن اول باید وجود خدا واسش مسجل شه بعد پیامبر بعد هم حقانیت قرآن
این آدم اعتقاد داره که قرآن و تورات و انجیل کتاب خدا هستند. همه حرف خداهستند. خداهم گفته توهر کتابی کتاب بعدی که کاملتر هست رو مشخص کرده.
حالا یه نفر میاد تحقیق میکنه میرسه به نصرانی یا یهودی بودن. اونجا خدا بهش گفته که کتاب و پیامبری بعد از این و کاملتر از این هست ولی اون آدم زیر بار این حرف نمیره. یعنی حرفی خدایی که بهش اعتقاد داره‌ رو قبول نمیکنه. اینجا این آدم مورد دار میشه. با تعصب رفتار کرده. رو حرف خدایی که قبولش داره حرف زده
مسلمان خودش رو برتر نمیدونه. دینش رو برتر میدونه. طبق حرف خدایی که همه ادیان قبولش دارن. اگه خودشم به دینش درست عمل نکنه فرقی با شخص قبلی که سرپیچی کرده نداره
این ازدواج نکردنم شاید یه جور تنبیه یا گوشزد برای شخص مقابله که میتونه جنبه هدایت داشته باشه. بعدم حکم حکم خداست که همشون قبولش دارن ربطی به تعصب نداره.
فکر کنم خیلی طولانی شد. هرجای حرفام مشکلی هست بگید

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به این نمیتونید بگید تعصب.
باید ببینیم چه مراحلی رو طی کردیم تا به اینجا رسیدیم. کاری ندارم که بعضیا بدون تحقیق میپذیرن
هر آدمی باید تو زندگیش دنبال راه درست بگرده. فرض میکنیم یه مسلمون تحقیق و به اسلام رسیده. برای به اسلام رسیدن اول باید وجود خدا واسش مسجل شه بعد پیامبر بعد هم حقانیت قرآن
این آدم اعتقاد داره که قرآن و تورات و انجیل کتاب خدا هستند. همه حرف خداهستند. خداهم گفته توهر کتابی کتاب بعدی که کاملتر هست رو مشخص کرده.
حالا یه نفر میاد تحقیق میکنه میرسه به نصرانی یا یهودی بودن. اونجا خدا بهش گفته که کتاب و پیامبری بعد از این و کاملتر از این هست ولی اون آدم زیر بار این حرف نمیره. یعنی حرفی خدایی که بهش اعتقاد داره‌ رو قبول نمیکنه. اینجا این آدم مورد دار میشه. با تعصب رفتار کرده. رو حرف خدایی که قبولش داره حرف زده
مسلمان خودش رو برتر نمیدونه. دینش رو برتر میدونه. طبق حرف خدایی که همه ادیان قبولش دارن. اگه خودشم به دینش درست عمل نکنه فرقی با شخص قبلی که سرپیچی کرده نداره
این ازدواج نکردنم شاید یه جور تنبیه یا گوشزد برای شخص مقابله که میتونه جنبه هدایت داشته باشه. بعدم حکم حکم خداست که همشون قبولش دارن ربطی به تعصب نداره.
فکر کنم خیلی طولانی شد. هرجای حرفام مشکلی هست بگید

مرسی....