بفرمایید
خدمت شما
از لحاظ فرآیندی وقتی شما یه گازی رو کمپرس می کنید دما بالا می ره و چون می خواهید فرآیند در دمای ثابت ادامه پیدا کنه پس به یک کولر نیاز پیدا خواهید کرد
درود،
بنده روی یک پروژه شبیه سازی دینامیکی ایستگاه تقویت فشار با هایسیس کار می کنم،
شبیه سازی استاتیک بدون خطا ران شد و dynamic assistant هم هیچ مورد خاصی رو برای switch به حالت دینامیک تشخیص نداد ...
ولی وقتی به دینامیک سوییچ می کنم و انتگرالگیر رو اجرا می کنم، با ارور مواجه می شم که اکثرا با این عنوان هست : The Pressure flow solver failed to converge
خب من همه ی علتهای ممکن برای این خطا رو بررسی کردم ولی هیچ کدوم این ارور رو رفع نکردند، از گزینه Equation view هم استفاده کردم ولی باز مورد خاصی پیدا نکردم
خب تو قسمت توضیحات پایین بعد از ارور می نویسه که حجم مورد نظر برای یکی از لوله ها کمتر از مقدار مشخص شده در نظر گرفته شد و باعث ایجاد خطا شد!
حتی با تغییر حجم لوله ها هم این ارور رفع نشد و هم چنان باقیست ....
من همه ی جریانها و دستگاهها رو چک کردم ولی به مورد خاصی برنخوردم، ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
در مورد فایل پروژه هم، چون این پروژه ی کارشناسی منه، نمی تونم بدون اجازه ی استاد جایی این فایل رو قرار بدم ....
تمام شرایط مرزی رو چک کردم و برای همشون از پارامتر فشار-جریان مناسب استفاده کردم، تمام دستگاه ها و جریانهایی که ممکن بود منجر به ارور بشه رو هم چک کردم و بعضی مشخصات رو هم تغییر دادم ولی باز همان ارور رو داد که فکر کنم مربوط به تنظیمات خود نرم افزار و Integrtor باشه،ممكنه نحوه تعريف شرايط مرزي اشتباه باشه.
بدون فايل امكان اظهار نظر نيست.
سلامبا سلام،ی پی اف دی هستش که با هایسیس شبیه سازی شده ی تجهیز قبل cutterقرار گرفتش نمیدونم چیه و واسه چی استفاده میشه،میشه کمک کنین لطفا مشاهده پیوست 252336
سلامسلام دوستان یه سوال داشتم برای پروژه طراحی فرآیند FA-402هست که نمیدونم باید توی aspenاز چه تجهیزی براش استفاده کنم.در توضیح این دستگاه نوشته
جریان بالایی برج که عمدتا ترکیبات سبک حاصل از کراکینگ هستبعد از کندانس شدن در فنFA-402وارد وسل میشود.![]()
میشه بگید از مبدل استفاده کنم؟کندانسور استفاده کنم؟...کندانسور رو چه جوری باید تعریف کنم؟
ممنون . ولی توی pfd توضیحشو نوشته product stripper condenser.یعنی کندانسور نیست؟سلام
چون با فن و جریان هوا جریان سیال میخواد کندانس بشه، برای اینکار باید از air cooler استفاده کنید. برای تنظیم و ران گرفتن هم از جریان خروجی درصد بخار رو وارد کنید.
اسمی که برای تجهیزات توی pfd نوشته میشه در واقع گویای وظیفه ی اون تجهیز در کل فرایند هست. ولی برای شبیه سازی در هایسیس لزوما قرار نیست دقیقا از تجهیزی به همون نام استفاده بشه.ممنون . ولی توی pfd توضیحشو نوشته product stripper condenser.یعنی کندانسور نیست؟
سلام دوستان
من دارم یه واحدی رو شبیه سازی میکنم که کارش جداسازی مایع و گاز هست.
به این صورت که خوراک های ورودی به واحد ؛ ابتدا وارد یک جدا کننده دو فازی میشوند و مایعات حاصل از جدا کننده دو فازی وارد یک جدا کننده سه فازی میشود.(aspen hysys 2006)
شبیه سازی استاتیک واحد انجام شده ولی هنگام انتقال شبیه سازی از حالت استاتیک به حالت دینامیک molar flow خوراک های ورودی منفی میشن.
کسی میدونه دلیلش چیه؟
درود
وقت بخیر
از نرم افزار aspen می توان مشخصات ترمودینامیکی مخلوط آب و آمونیاک را بدست آورد؟
فرق بین aspen one و aspen hysys چیست؟
سلام
چطور می تونم با داشتن مشخصات خوراک و خروجی های برج تعداد سینی های یه برج تقطیر بدست بیارم
با سلام; سوال در مورد شبیه سازی با aspen hysys داشتم
آیا میتوان در خروجی
یک seprator تعیین کرد که چه درصدی مایع و بخار داشته باشیم؟