شرمنده همونطور که زیر اسمم خورده من تازه کارم
وقتی فایلی که ذخیره کردم باز میکنم پیغام yes/no میده
پیغامشو خوندم ولی منظورشو نفهمیدم میشه توضیح بدین؟
وقتی فایل آماده از دیگران میگیرم پیغام میده که مثلا بعضی از پارامتر ها رو تغییر میدم!!
قضیه چیه؟
با سلام[SUP]+
یه سوال داشتم
اگه بخوام مواد زیر رو تو هایسیس وارد کنم چیکار باید کنم؟؟از قسمت Hypo میشه اینکار رو انجام داد؟؟
H
[/SUP][SUP]_[/SUP]HCO[SUB]3[/SUB]
برای سیستمهای الکترولیتی بهترین کار استفاده از برنامه اسپن پلاس هست. امتحانشو پس دادهسلام
محلولهای الکترولیتی شامل یونها بوده و ترمودینامیک مجزایی دارن. پدیده های ناخواسته ای همچون رسوبات دارن.
این امر سبب شده که نتوان از مدل های معمولی ضریب فعالیت استفاده نمود.
برای حل این مشکل در هایسیس بایستی از مدل ترمودینامیکی الکترولیتها استفاده کرد که اسمش OLI electrolite هست
این مدل جز اصل نرم افزار نیست بلکه توسط شرکت OLi نوشته شده و برای استفاده از اون بایستی هم در هایسیس لایسنس
مدل الکترولیتی باشه و هم برنامه OLi Alliance Suite For HYSYS هم رو سیستم نصب باشه.
بعد تو نرم افزار OLI alliance suite اجزا الکترولیت رو تعریف و سپس به هایسیس انتقال داد.
متاسفانه در حال حاضر کرک شده این نرم افزار در دسترس نیست.
احتمالا به خاطر اختلاف بین ورژن ایجاد شده و ورژن فعلی تون باشه تایید کنید فایل باز میشه.
میتونید یه عکس از صفحه بگیرید تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم
ممنونم
پرسیدم میگن چیز مهمی نیست حل شد yes/no هرکدومو بزنی فرقی نمیکنه
فقط ی سوال دیگه دارم من یه واکنش کاتالیستی دارم که ظاهرا رآکتورش باید cooler داشته باشه
فرآیند تولید استیک اسید هست و اینم عکسی از فرآیندش
نمیدونم که رآکتورش رو چی باید بذارم
و اون قسمت که نوشته فلاشر نمیدونم منظورش فلش تانکه یا چیز دیگه؟!
اینم عکسش:
http://www.chiyoda-corp.com/technology/en/gtl/acetica.html
ممنون میشم
سلام
دوتا سوال داشتم
1- چطوری میشه تو هایسیس نمودار رسم کرد ؟
2- در مبدل LNG چطوری میشه فقط ورودی جریان ها رو داد و خودش خروجی رو حساب کنه؟؟
اگه UA هر ججریان رو با spec بدیم میتونه حل کنه؟
اخه معمولا error میده و وقتی اطلاعات خروجی رو عوض کنیم کلا run نمیشه
وقتی میخوام درصد کلید ها رو توی shortcut column وارد کنم این اخطار هارو میده
هرچی هم این عدد ها رو بالاپایین میکنم فرقی نمیکنه
کسی میتونه کمکم کنه؟
مشاهده پیوست 148131مشاهده پیوست 148132
ممنون میشم اگه جوابمو بدین
این سوال رو کسی نیست بتونه جواب بده؟؟؟!!!
1- تو Databook بخش case studies میتونید نمودار یک متغیر وابسته رو برحسب یه متغیر مستقل (و قابل تغییر در هایسیس) رسم نمود.
2- باید دید خطایی که میده چیه. درجه آزادی و فیزیک مسئله رو چک کنید. در ضمن با وارد کردن داده های فقط ورودی درجه آزادی صفر نمیشه.
وقتی UA ها رو میدم درجه ازادی صفر میشه ولی نمیتونه دما های خروجی رو حساب کنه یا insensitive رو میده. کسی میتونه کمکم کنه؟
اصلا برای رسم نمودار ، حتما باید دما های خروجی رو خودش محاسبه کنه یا مثه حالت dynamic خودش تغییرات لازم رو تو اطلاعات مورد نیاز میده؟
اگه لازمه فایل شبیه سازی رو میفرسم به ایمیل.
کمکم کنید خیلی واجبه که انجامش بدم
ممنون
با سلام و عرض ادب,من میخواستم طریقه رسم نمودارهای دما و فشار در HYSYS را یاد بگیریم,بی زحمت راهنماییم کنید.ممنونم.
درود بر تمامی دوستان گرانقدر
من قبلا نرم افزار 2006 Aspen HYSYS رو نصب کرده بودم .که بنا بر علتی مجبور شدم اون رو uninstallکنم . اما حالا هر کاری می کنم نمی تونم دوباره نصبش کنم و با Error زیر مواجه می شم
There was a problem with configuring Aspen HYSYS.Return code is 2"
حتی ویندوزم رو هم عوض کردم . اما فایده ای نداشت
لطفا هرکس راهی به ذهنش می رسه کمک کنه.بدجوری به هایسیس نیازمندم
با سپاس از لطفتون
یه سوال دارم کسی هست بتونه جوابمو بده؟
من میخوام با یه سیکل تبرید از دمای حدود110- به دمای 230- سلسیوس برسم
از چه گازی برای سیکلم استفاده کنم؟ CR خیلی بالا میره تعداد مراحل کمپرس کردن خیلی زیاد میشه باید چکار کنم؟
رشته ام کامپیوتر هستش ولی استاد شبیه سازی بهم این نرم افزار رو داده تا روش تحقیق کنم
اصلا نمیدونم چی هست ؟
دوستان مهندس لطفا یاری کنید
هلیوم جواب نداد؟
میدونی اون دمایی که میخوای بهش برسی خیلی یخه اصلا تو خیال هم نمیاد
با هایسیس البته مشکلی نیست
یه مبدل بعد کمپرسور بزار و بعدش هم فلش درام. یه جدا کننده دوفازی با فشار پایین تر از خط
----------------------------------------------------------------
ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده
نئون و هلیوم جواب میده ولی فشار قبل کمپرسور به شدت کمه یعنی حدود 6-^10 psia !!!!!
هلیوم خوبه دیگه
مشکلتون با فشار پایین چیه
----------------------------------------------------------------
ارسال از موبایل, ابزاری معتاد کننده