حلال زاده به این کتاب میگن! با اجازت با حجم 25 مگابایت دوباره میذارمش:http://199.91.152.102/21qyac0j0wzg/c...imulation.PDFالبته قصد داشتم به طور کامل معرفی کنم کتابو ولی باشه یه وقت دیگه و البته تو تاپیک تقطیر![]()
لینک کار نمیکنه![]()
دم شما گرمدوتاش رو براتون آپلود کردم.
مشکلتون رو بفرمایین تا در صورت امکان جواب داده بشه.سلام
ببخشید کسی با برج های multifrac تو aspen plus کار کرده؟؟؟/
ممنون میشم کمک کنید.
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان یه سوال aspen pluse داشتم ، خودم نتونستم حلش کنم.اگه امکانش هست کمکم کنید.پول واسه حل کاملش ندارم .اگه کسی لطف کنه حلشو برام میل کنه. با تشکر
rz_tadayoni@yahoo.com
سلام . استادم خواسته نتایج نرم افزار مهندسی شیمی HYSYS را آنالیز کنم. دقیقا ازم خواسته از روش های چند متغیره (multivariate analysis) براش آنالیز کنم
برای اینکه بخواهیم نتایج نرم افزار رو آنالیز کنیم مثلا اگر فشار یه قسمت رو زیاد کنیم دماهای کدوم قسمتا بالا میره و دبی کدوم واحدا زیاد میشه باید چه کنیم؟منظورم آنالیز چند متغیره است(یعنی یکی یا چند متغیر تغیر کنند روی یکی یا چندتا چه تاثیری داره)؟ میشه برام توضیح بدید راه های تجزیه تحلیلایی که از نتایج نرم افزار داریم؟ دمتون گرممن هیچ ذهنیتی در این مورد ندارم.
ممنون و سپاس
کسی میدونه suction scrubberجی هستش؟ برای شبیه سازی شیرکنترلا از کدوم قسمت اسپن استفاده میشه؟برای انواع مدلاش مث lcvوpcv .ممنون میشم اگه کمک کنین
سلام علی اقا ممنون بخاطر کمکتون.یعنی جه ابزاری توی اسپن رو باید استفاده کنم؟یکی از دوستان میگفتش flash2 هستش که برای مکش قبل از کمپرسور میذارن .نظرشما جیه؟
ببخشید وقتی یه جریانو از یه هیتر عبور میدیم قاعدتا فقط دمای جریان تغییر میکنه .ایا امکانش هست که خود نرم افزار اطلاعات رو به جریان خروجی بده مثل ترکیب درصدا یا باید وارد کنیم؟یعنی یه حالت ران شدن.کاربرد reinitialize جی هستش؟
سلام به دوستان
بنده مشغول طراحی یه واحد پالایشگاهی با aspen pluss هستم. شبیه سازیم ران شده اما نمی تونم از ارور هایی که می ده سر در بیارم. ارورها اینان. لطفا راهنمایی کنید. ممنونBlock: H-101 Model: HEATERالبته اینا بخش کوچکی از طراحین. باقیش ران شده.
*** SEVERE ERROR
INFEASIBLE TQ SPECIFICATIONS; V=1 BUT ENERGY BALANCE IS STILL NOT
ACHIEVED. FLASH OF OUTLET STREAM FAILED.
Block: E-154 Model: HEATX
** ERROR
TEMPERATURE CROSSOVER DETECTED
RE-CALCULATING WITH MINIMUM APPROACH TEMP. SPEC
Block: E-155 Model: HEATX
** ERROR
Block: E-154 Model: HEATX
** ERROR