کارم گیره میشه جواب اینو بگی:برنامه ی زیر را در vb بنویسید:
* *
* alireza *
* *
خیلی مهمه لطفا ب زبان ویژوال بیسیک
* *
* alireza *
* *
خیلی مهمه لطفا ب زبان ویژوال بیسیک
احتمالا انتی ویروستون ویا فایروالتون اجازه دسترسی برنامه ها به اینتر نت رو نمیده پس اول به روزش کنید بعد اجازه دسترسی به اینتر نت رو به برنامه ها بدید.البته ممکنه ادمین سیستم هم این محدودیت رو اعمال کرده باشه.با سلامچند روزیه توی محیط نام کاربری خودم هیچ برنامه ای به اینترنت وصل نمیشه ولی آوتلوک وصل میشه و کار میکنه. ولی در دیگر نام کاربری ها راحت مرورگرها و دیگر برنامه ها به اینترنت وصل میشن و کار میکنن.
معمولا ویندوز یه سری فایل موقت برا کار های مختلف در درایو سی نگه میداره و به مرور زمان ونصب برنامه های مختلف بر تعداد (در واقع به حجمشون) افزوده میشه سعی کنید از system clean up خود ویندوز برای پاک سازی اونا استفاده کنید و اگر سیستمتون رو زیاد هایبر نیت (hibernate)میکنید بدونید که همیشه یک فایل با نام page file.sys به حجم رم سیستمتون ساخته میشه که با استفاده از اون سیستم رم رو پر میکنه تا همه چیز از دوباره در محل قطع شدن ادامه پیدا کنه.حتی الامکان سیستمتونو با یه انتی ویروس قوی اسکن کنید بعد اگه باز مشکل حل نشد راه حل بالا و اگه مشکل پا برجا بود من نصب دوباره ویندوز رو بهترین راه ممکنه میبینم.سلام خسته نباشید من حجم درایو c م مرتب داره زیاد میشه با اینکه هیچی نصب نمیکنم آنتی ویروسمو آپدیت کردم فضام برگشت اما دوباره رفت و سیستمم خاموش شد (سیستم رجیستورمم خاموشه)چیکار باید کنم؟مشکل چیه؟
سلامسلام
میخوام یه مودم وایرلس برای لب تابم بخرم.
به نظر شما بهترین مارک چیه و چه مشخصاتی داشته باشه بهتره؟
ممنون
سلام
میخوام یه مودم وایرلس برای لب تابم بخرم.
به نظر شما بهترین مارک چیه و چه مشخصاتی داشته باشه بهتره؟
ممنون
سلام دوستان ضمن اینکه ازاساتید محترم خواهش میکنم جواب سوال پست14876رو مرحمت فرمایند یک مشکل دیگه هم دارم اون اینه که:
من روسیستمم دوویندوز xpو8دارم دوروزه که نمی تونم با ویندوز8به اینترنت وصل بشم وهیچ سایتی بازنمیشه ولی باxpمشکلی ندارم جالب اینه که فایل دانلود نیمه تمامی تو idmدارم(درویندوز8) که دانلود میشه ولی هیچ سایتی باز نمیشه .مشکل ازچیه؟
سلام.روز همگی بخیر.لپ تاپ من asus k46c است.شنیدم که نیاز نیست وقتی به برق وصل میشم باتریشو در بیارم،خودش بعد از این که فول شارژ شد باتری رو از مدار خارج میکنه!کسی میدونه صحت داره یا نه؟و اینکه آیا واقعا نیازه هر بار باتریشو در بیارم؟ممنونم
با سلام. ایا بعد از نصب ویندوز xp گزینه local area conection در پنجره نت ورک بطور پیش فرض وجود داره؟
سلام. یه سی دی ویندوز دیگه رو امتحان کنسلام
روی سیستمم قبلا ویندوز 7نصب کردم ..دیدم سرعت کامپیوتر باتوجه با پایین بودن رَم کنده واسه همین اومدم xpنصب کردم!..مراحلو خوب پیش برد حتی درایو c رو هم فرمت کرد ..مرحله دوم نصب ک بعد از ریست سیستم شرو میشه..موقع بالا اومدن اون زمانیکه پیغام میده ی کلید فشار بدین و در صورت فشار ندادن سیستم بالا میاد و ادامه نصب اغاز میشه..ولی متاسفانه سیستم بالا نمیاد..و زیر همون پیغامی ک میگه فشار بدین یک کلید رو می نویسه:the disk read error occuerdبعدم میگه کلید Cntrk+shift+dltبگیرین تا ریست شه...ولی من ریستشم میکنم بازم همین پیغامو میده و تو همین مرحله می مونه!!!!!!!!!!!!!!
مشکل از چیه!!..من صبی ویندوز 7نصب کردم اول همجین مشکلی نداشت!راحت ریست شدو دوباره بالا اومد واسه ادامه نصب!
سلام دوستان
میخوام بدونم راهی وجود داره که اکانت ایمیلمو تغییر بدم،ولی ایمیل های قبلیم برام بیاد....
ممنون میشم بهم توضیح بدین.
| [FONT="]1:02 PM (4 minutes ago)[/FONT] [FONT="]file:///C:\Users\AMIRNA~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif[/FONT][FONT="][/FONT] | [FONT="]file:///C:\Users\AMIRNA~1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif[/FONT][FONT="][/FONT] | ||
|