سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

آیداجون

عضو جدید
نقل قول: مشکل در نصب اس کیو ال سرور 2005

من تا بحال هیچ وقت نتونستم بعد از نصب VS نرم افزار SQL Server را نصب کنم . اول SQL Server را نصب می کنم بعد VS . توجه داشته باشید که اینجور نیست که این دو روی یک سیستم با هم مشکل دارند فقط این ترتیب نصب مهم است بعد از نصب این دو نرم افزار سرعت آنقدرها هم پایین نمی آید من خودم این دو را روی یک سیستم با رم 512 نصب کردم کار می کرد فقط سرعت کمی پایین بود . من خودم با نسخه Developer که کار کرده ام مشکل خاصی ندارد در ضمن نسخه Developer از نسخه Enterprise سبکتر است .
منبع: http://barnamenevis.org/showthread.php?279038-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D8%B3-%DA%A9%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-2005

ینی میگی الان ویژوال رو پاک کنم اس کیو ال رو نصب کنم؟

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان

یه سوال داشتم...من سرعت دانلودم خوبه ولی نمیدونم وقتی میخوام یه فایل فشرده مثلا 2 مگ رو اتش کنم که برای دوستم ایمیل کنم نمیدونم چرا کامل نمیشه و اتش نمیشه.

ممنون میشم راهنمایی کنین که باید چکار کنم...واجبه..

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

یه سوال داشتم...من سرعت دانلودم خوبه ولی نمیدونم وقتی میخوام یه فایل فشرده مثلا 2 مگ رو اتش کنم که برای دوستم ایمیل کنم نمیدونم چرا کامل نمیشه و اتش نمیشه.

بعضا محدودیت آپلود وجود داره ...بهتره اگه از Winar استفاده میکنی بوسیله اسپلیت اونرو به چند تکه تبدیل کنی و هر کدام رو جداگانه اتچ کنی ....

RIG

متخصص C#.net
سلام دوستان

ایمیل تا 25 مگابایت رو ساورت میکنه واسه اتچ . شما یه مشکلی با نحوه اتچ و ... داری ... یا حجمش بیش از 2 مگابایت هست یا ....
شما تو این سایت اپلود کنو سپس یه لینک بهت میده بعد از تکمیل اپلود اون لینکرو بده دوستت دانلودکنه. http://uplod.ir/
صفحه باز شدرو Browser دو بار کلیک کن تا فایل رو از کامپیوتر انتخاب کنی وسپس اپلود رو بزن

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان...نه حجمش در حدودا 8 مگ هست....اصلا یه مشکل عجیب و غریب هست ...تو رو خدا ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که چکار کنم..

ولی یه مقداری از سرعت سرچ و باز کردن صفحه امده پایین ولی نمیدونم چرا اصلا اتش نمیشه..حتی آن سایت اپلود هم جواب نداد و اپلود نمیشه...نمیدونم....

یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

تشک فراوان

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان...اگه آی پی من عوض شده باشه و بشه مثلا واسه یه کشور اروپایی، مشکلی در ایجاد آپلود میکنه؟؟؟

الان ایمیلی که میخواستم بفرستم جیمیل هست ولی میخواستم از یاهو بفرستم ، و وقتی وارد سایت یاهو شدم نوشته از کشور رمانیا وارد می شوید..این پیغام دانلو مقاله خارجی از سایت گو آرتیکل هم بهم گفته بود!!!...

ممنون میشم راهنمایی کنین...

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوستان...اگه آی پی من عوض شده باشه و بشه مثلا واسه یه کشور اروپایی، مشکلی در ایجاد آپلود میکنه؟؟؟

الان ایمیلی که میخواستم بفرستم جیمیل هست ولی میخواستم از یاهو بفرستم ، و وقتی وارد سایت یاهو شدم نوشته از کشور رمانیا وارد می شوید..این پیغام دانلو مقاله خارجی از سایت گو آرتیکل هم بهم گفته بود!!!...

خودتون ای پی رو عوض کردین؟! با همه مرورگرها همین مشکل رو دارین؟!

RIG

متخصص C#.net

ربطی نداره! مگه با ip فلان جا نمیشه ایمیل کرد!
شما وقتی واسه اتچ بذاری به هر حال اگر اتچ نشه بهت یه اروری میده... سرعت نتت چطوره؟

Asghar_

عضو جدید
خودتون ای پی رو عوض کردین؟! با همه مرورگرها همین مشکل رو دارین؟!

سلام...نه خودم کاری نکردم..قبلا گاهی آی پی رو عوض میکردم برای دانلود مقاله..ولی بعدش تو قسمت تنظیمات کانکشن No proxy رو انتخاب میکردم که از بین میرفت....با مرورگر کروم هم این مشکل رو داره....گرفتاری شدم.

ربطی نداره! مگه با ip فلان جا نمیشه ایمیل کرد!
شما وقتی واسه اتچ بذاری به هر حال اگر اتچ نشه بهت یه اروری میده... سرعت نتت چطوره؟

شاید این کشور رمانیا نتش ضعیف باشه!!

هیچی اروری نمیده...فقط پیغام Failed رو میده ....سرعت نت خوبه.....اینم از شانس من!

n.melikaa

عضو جدید
سلام دوستان
من یسوال درباره ی طراحی وب داشتم
میخواستم یه وب سایت طراحی کنم که پایین هر پست بشه کاربران نظر بدن من فقط html.cssبلدم
واس اینکار باس چیزی یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریع جوابمو بدید

RIG

متخصص C#.net
سلام دوستان
من یسوال درباره ی طراحی وب داشتم
میخواستم یه وب سایت طراحی کنم که پایین هر پست بشه کاربران نظر بدن من فقط html.cssبلدم
واس اینکار باس چیزی یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سریع جوابمو بدید
--------------------

اینجا

RIG

متخصص C#.net
ارسال پاسخ و نظر نیاز به دیتابیس داره وا سه دیتابیس هم نیاز به asp.net یا php مثلا داری.
آموزش بالا با asp.net mvc و با دیتابیس و ... گذاشته شده در سایت takcode.com ..
اما مهم اینهکهشما سی شارپ بلد باشی .. باhtml و css فقط میتونی دیزاین بزنی.و ...

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز ... کسی میتونه برای پایان نامه به من کمک کنه خیلی گیر کردم

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
دوستان کرک windows loader برای ویندوز غیر فعال شده؟!

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بله !!
برای کدام ویندوز منظورته ؟ 7 رو میگی دیگه
آره 7 !!!
خب کرک جدید برای ویندوز 7 نمی یاد یعنی؟! چون من یه بار با wat fixکرک قبلی رو پاک کردم دوباره کرک کردم بازم بعده یه خاموش روشن پیام genunie داد!!!

Asghar_

عضو جدید
سلام دوستان...نه حجمش در حدودا 8 مگ هست....اصلا یه مشکل عجیب و غریب هست ...تو رو خدا ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که چکار کنم..

ولی یه مقداری از سرعت سرچ و باز کردن صفحه امده پایین ولی نمیدونم چرا اصلا اتش نمیشه..حتی آن سایت اپلود هم جواب نداد و اپلود نمیشه...نمیدونم....

تشک فراوان

سلام...نه خودم کاری نکردم..قبلا گاهی آی پی رو عوض میکردم برای دانلود مقاله..ولی بعدش تو قسمت تنظیمات کانکشن No proxy رو انتخاب میکردم که از بین میرفت....با مرورگر کروم هم این مشکل رو داره....گرفتاری شدم.

هیچی اروری نمیده...فقط پیغام Failed رو میده ....سرعت نت خوبه.....اینم از شانس من!

سلام دوستان..

یه مهندس پیدا نمیشه اینو بهم بگه؟

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم یه عکس رو آپلود کنم؟؟؟!!!....سرعت دانلود خوبه ولی نمیدونم چرا آپلود یا اتچ برای ایمیل نمیشه!!

ممنون میشم راهنمایی کنین..
تشکر فراوان....

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان میتونین کمک کنین ؟ فایل گیف درست کردم ولی با فایرفاکس نشون نمیده ، فلش پلیر هم نصبه ،یعنی ممکنه مربوط به ورژن فایر فاکس باشه؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان میتونین کمک کنین ؟ فایل گیف درست کردم ولی با فایرفاکس نشون نمیده ، فلش پلیر هم نصبه ،یعنی ممکنه مربوط به ورژن فایر فاکس باشه؟

گیف که ربطی به فلش نداره !!

بزارش اینجا ببینم چشه شاید اسلایداش مشکل داره

Asghar_

عضو جدید

تشک فراوان

سلام دوستان..

یه مهندس پیدا نمیشه اینو بهم بگه؟

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم یه عکس رو آپلود کنم؟؟؟!!!....سرعت دانلود خوبه ولی نمیدونم چرا آپلود یا اتچ برای ایمیل نمیشه!!

ممنون میشم راهنمایی کنین..
تشکر فراوان....

درست شد....کلا به خاطر این تعطیلات عید بود فک کنم که مسافرا آمدن تو شهرستانا سرعت نت رو آوردن پایین....

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

یه سوال؟:D:)
میشه یک سی دی ویندوز اصل رو روی دوتا سیستم نصب کرد؟!!:surprised:
یعنی سی دی ویندوز یک لپ تاپ خاص رو روی دوتا لپ تاپ نصب کرد؟!

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

برنامه ای هست برای ویندوز 8.1 که کاری کنه این بچه فسقلی های خاندان نیان سیستم منو شات دان کنن ... خدا نکنه از پای سیستم پاشم !!!!

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام به همگی

یه سوال؟:D:)
میشه یک سی دی ویندوز اصل رو روی دوتا سیستم نصب کرد؟!!:surprised:
یعنی سی دی ویندوز یک لپ تاپ خاص رو روی دوتا لپ تاپ نصب کرد؟!
سلام. نصب میشه ولی برای فعال سازی یا باید کرکش کرد یا لایسنس بخری

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. نصب میشه ولی برای فعال سازی یا باید کرکش کرد یا لایسنس بخری

ویندوز لپ تاپ من خودش فعال میشه وقتی نصب میشه!
یعنی برای سیستم دیگه کلا به صورت اتوماتیک نباید فعال شه؟!
اگه فعال شه یعنی کرک شده است؟:|

بالا