سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

میخاستم بپرسم فونت های فارسی رو چطور به کیبردم اضافه کنم ؟ مرسی

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

میخاستم بپرسم فونت های فارسی رو چطور به کیبردم اضافه کنم ؟ مرسی
منظور شما رو متوجه نشدم
برای سیستم عامل ویندوز تا قبل از ویستا باید مجموعه فونتهایی رو که دارید در فولدر C:\windows\fonts یا پوشه فونت در کنترل پنل کپی کنید...
از ویندوز ویستا به بعد کافیه رو فونتها کلیک راست کنید و گزنیه Install رو بزنید.
برای گوشی ها هم برنامه های مختلفی وجود داره که زبان فارسی رو ساپورت می کنن مثل Google Keyboard , Smart Keyboard Pro ,Swift Keyboard

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.آنتی ویروس سیستم من آواتسه (اگه اشتباه نخونده باشم البته)....نمیدونم چطوری میشه غیر فعالش کرد:w05:. اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین:gol:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظور شما رو متوجه نشدم
برای سیستم عامل ویندوز تا قبل از ویستا باید مجموعه فونتهایی رو که دارید در فولدر C:\windows\fonts یا پوشه فونت در کنترل پنل کپی کنید...
از ویندوز ویستا به بعد کافیه رو فونتها کلیک راست کنید و گزنیه Install رو بزنید.
برای گوشی ها هم برنامه های مختلفی وجود داره که زبان فارسی رو ساپورت می کنن مثل Google Keyboard , Smart Keyboard Pro ,Swift Keyboard

سلام مجدد

من ویندوز ۸.۱ استفاده میکنم install هم میکنم اما بعدش نمیدونم فونتها کجا نصب میشن و چکار کنم توی تنظیمات کیبرد رو چک کردم چیزی ندیدم

با فونت های گوشی مشکلی ندارم و راحته کار باهاشون

پیشاپیش ممنون از راهنمایی :gol:

SHRP

کاربر ممتاز
سلام دوستان.آنتی ویروس سیستم من آواتسه (اگه اشتباه نخونده باشم البته)....نمیدونم چطوری میشه غیر فعالش کرد:w05:. اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین:gol:
غیر فعال کردنش با کلیک راست روی آیکون اون توی کنار ساعت سیستم و انتخاب گزینه غیر فعال کردنه
حذف اون هم از طریق کنترل پنل قسمت Program and Feautre

SHRP

کاربر ممتاز
سلام مجدد

من ویندوز ۸.۱ استفاده میکنم install هم میکنم اما بعدش نمیدونم فونتها کجا نصب میشن و چکار کنم توی تنظیمات کیبرد رو چک کردم چیزی ندیدم

با فونت های گوشی مشکلی ندارم و راحته کار باهاشون

پیشاپیش ممنون از راهنمایی :gol:
خب متوجه شدم
شما قصد دارید زبان فارسی رو به کیبورد ویندوز اضافه کنید .ظاهرا سیستم شما فقط انگلیسی است
با کپی کردن فونت این مشکل رفع نمی شه باید تنظیمات زبان رو انجام بدید
http://dl.ghafari3.com:8080/E-learning/Install_Persian_language_Win_8__Ghafari3.com.pdf

http://www.sarzamindownload.com/mod...p=tags&tags=اضافه_کردن_زبان_فارسی_به_ویندوز_8

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس جان من زبان فارسی روی کیبردم نصب هستش با این حال بعد از نصب فونت ها همون حالت عادی نوشته میشن

من میخام که حالت حروف عوض بشن که نمیشن متاسفانه

SHRP

کاربر ممتاز
مهندس جان من زبان فارسی روی کیبردم نصب هستش با این حال بعد از نصب فونت ها همون حالت عادی نوشته میشن

من میخام که حالت حروف عوض بشن که نمیشن متاسفانه
فونتها فقط در برنامه هایی که از اون فونت ها استفاده می کنن قابل تغییر هستند
مثلا در برنامه های مجموعه آفیس مایکروسافت
و یا برنامه هایی که توسط برنامه نویس ها استفاده شده و از فونتهای خاصی استفده شده
اگر منظور شما محیط خود ویندوز هست که پیش فرض از فوننتهای سیستمی استفاده می کنه

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
سلام
بهترین نرم افزار ریکاوری درایو فرمت شده چیه ؟

amirstark

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بهترین نرم افزار ریکاوری درایو فرمت شده چیه ؟

اچه درایو ی از هارد پاک شده یا کل هارد پریده با اکتیو ریکاوری به راحتی میشه ریکاوری کرد کل دریاو رو

البته اگه از رو بوت باشه خیلی بهتره

نبود ریکاور مای فایل هم بدک نیست

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
این ارور بی ربط چیه که خیلی وقته برای پاورپوینت هام ایجاد میشه؟. یعنی امکان نداره یک پاورپوینت دانلود کنم و باز بشه. همیشه این ارور رو میده و باز نمیشن!. چیکار کنم!. ریپیر هم نمیشن...
.ممنون
Untitled.png

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
این ارور بی ربط چیه که خیلی وقته برای پاورپوینت هام ایجاد میشه؟. یعنی امکان نداره یک پاورپوینت دانلود کنم و باز بشه. همیشه این ارور رو میده و باز نمیشن!. چیکار کنم!. ریپیر هم نمیشن...
.ممنون
مشاهده پیوست 250978

منکه چشمام نمیبینه . یکمی درشت تر کن . واضح نیست اصلا

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
.ممنون
مشاهده پیوست 250979

با اینکه علاقه‌ای به دو خط نوشتن توو این سایت ندارم اما دلم نیومد کمک نکنم.
اگه آنتی‌ویروس داری و در نتیجه به فایل‌هایی که از اینترنت دانلود می‌کنی اطمینان می‌کنی، پاورپوینت رو باز کن (نرم‌افزارش منظورم هست و الا این فایل که باز نمیشه)، بالا سمت چپ تب File رو انتخاب کن، بعد از اونجا پایینش یه Options داره (بالای Exit)، اونو بزنی یه پنجره باز میکنه، توو این پنجرهه گزینه‌ی آخر یعنی Trust Center رو انتخاب کن و از اونجا Trust Center Setting رو بزن که یه پنجره‌ی دیگه باز میکنه، توو این پنجرهه Protected View رو انتخاب کن (از اولش هم روی اون هست البته)، بعد تیک Enable Protected View for files originating from the Internet رو بردار، یعنی تیک اولی رو. بعد هم تا آخر اوکی بزن همه‌ی پنجره‌ها بسته بشه، الان فایلت باید باز بشه.

یا می‌تونی روی فایلت راست کلیک کنی و از Properties روی Unblock کلیک کنی، ولی اینطوری باید واسه تک تک فایل‌ها این کار رو انجام بدی.

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه علاقه‌ای به دو خط نوشتن توو این سایت ندارم اما دلم نیومد کمک نکنم.
اگه آنتی‌ویروس داری و در نتیجه به فایل‌هایی که از اینترنت دانلود می‌کنی اطمینان می‌کنی، پاورپوینت رو باز کن (نرم‌افزارش منظورم هست و الا این فایل که باز نمیشه)، بالا سمت چپ تب File رو انتخاب کن، بعد از اونجا پایینش یه Options داره (بالای Exit)، اونو بزنی یه پنجره باز میکنه، توو این پنجرهه گزینه‌ی آخر یعنی Trust Center رو انتخاب کن و از اونجا Trust Center Setting رو بزن که یه پنجره‌ی دیگه باز میکنه، توو این پنجرهه Protected View رو انتخاب کن (از اولش هم روی اون هست البته)، بعد تیک Enable Protected View for files originating from the Internet رو بردار، یعنی تیک اولی رو. بعد هم تا آخر اوکی بزن همه‌ی پنجره‌ها بسته بشه، الان فایلت باید باز بشه.

یا می‌تونی روی فایلت راست کلیک کنی و از Properties روی Unblock کلیک کنی، ولی اینطوری باید واسه تک تک فایل‌ها این کار رو انجام بدی.

:surprised: درست شدن ممنووونننننن:).
بعد ولی یعنی خطرناکه؟!.چرافقط پاورمن اینجوری شد... باید آنتی ویروسم فعال باشه پس همیشه!. جدیدا از کار افتاده!.

آیداجون

عضو جدید
سلام من میخوام پایانامه بنویسم منظور از لوتوس نازک و لوتوس سیاه کدوم فونته؟ دوتاشم همون بی لوتوس هستن؟یاقوت سیاه کدوم یکیش هست؟
واسه ی تنظیم فهرست یکی کمکم میکنه عایا؟

http://s1.upload7.ir/downloads/yHyZX8hPBcqD7x5wg9W9DaomfdTaUt2k/1.png
1

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام من میخوام پایانامه بنویسم منظور از لوتوس نازک و لوتوس سیاه کدوم فونته؟ دوتاشم همون بی لوتوس هستن؟یاقوت سیاه کدوم یکیش هست؟
واسه ی تنظیم فهرست یکی کمکم میکنه عایا؟

http://s1.upload7.ir/downloads/yHyZX8hPBcqD7x5wg9W9DaomfdTaUt2k/1.png
1

نازک یعنی بدون زدن B توو نوشتار (بولد نباشه)
سیاه هم یعنی اینکه B رو بزنین و بولد بشه
اون یکی هم فونت فارسی هست!BYAGUT یا BYAGUTBD یاقوت بی یاقوت فونت هست، وقتی بولد بشه می ه یاقوت سیاه!
فونت بی یاقوت معمولی و بولد رو ضمیمه کردم بعد از دانلود ببرین توو کنترل پنل ، قسمت fonts پیست کنین.
برای تنظیم فهرست هم بهترین کار insert table هست که دو ستونه باشه (ستون اول محتویات- ستون دوم شماره صفحه) ولی کادر و گرید بندی نداشته باشه بعد از نگارش، کادربندی جدول رو بردارین!
البته برای این تنظیمات پایان نامه که سانت از حاشیه دادن، باید از قسمت page layout ، حاشیه ها رو تنظیم کنین
margins ، از قسمت custom margins

پیوست ها

• BYagutBd - Copy.zip
    42.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.من می خوام اکانت اینستاگرامم رو حذف کنم اما تو صفحه ادیت پروفایلم به جای اینکه دیلت اکانت باشه گزینه دیسیبل اکانت نوشته. چطوری می تونم دیلتش کنم؟

I_AM_ARCHITECT

عضو جدید
سلام
دوستان یه سوال داشتم ؛ اگر یه هارد اکسترنال مدام به سیستم وصل باشه برای سیستم مضره ؟!‌ یعنی به پاور یا هر چیز دیگه ای فشار وارد می کنه ؟ برای خود هارد اکسترنال چی مدام وصل باشه بهتره یا برعکس ؟

SHRP

کاربر ممتاز
سلام
دوستان یه سوال داشتم ؛ اگر یه هارد اکسترنال مدام به سیستم وصل باشه برای سیستم مضره ؟!‌ یعنی به پاور یا هر چیز دیگه ای فشار وارد می کنه ؟ برای خود هارد اکسترنال چی مدام وصل باشه بهتره یا برعکس ؟
برای سیستم ضرر خاصی نداره جز مصرف برق و بررسی گاه و بیگاه توسط برنامه هایی مثل ویروسیاب
ولی برای خود هارد استهلاک ایجاد می کنه روشن خاموش شدنهای پی در پی
بهتره زمانهایی که استفاده نمی کنید جدا باشه

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان....من یه برنامه رو نصب کرده بودم بعد خواستم حذفش کنم...اول unistallکردم که کامل هم نشد همش وسطاش هنگ میکرد.....بعد حالا دوباره میخوام نصبش کنم همش ارور میده که این برنامه وجود داره....درضمن تمام اثراتش هم حذف کردم....ولی نمیدونم کجا پنهان شده که من نمیتونم پیداش کنم؟؟

avid.s

عضو
سلام
من می خواستم گوشه ی آگهی تسلیتی که در حال تایپشم یه نوار مشکی قرار بدم ولی وارد بخش header نمیشه و ناقصه و در واقع خوب قرار نمیگیره.
ممنون میشم جهت رفع این مشکل راهنماییم بفرمایید.
با تشکر

n_zaman_68

عضو جدید
سلام و خسته نباشید
من تو نرم افزار پاور پوینت 2010 میخوام رو اسلایدا فایل فلش نمایش بدم ولی وقتی اکتیوکس Shockwave Flash Object رو تو گزینه ها نمیاره چطور می تونم اضافه کنم؟؟
ممنون از راهنماییتون

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزان. کسی اکتیویتور اتوماتیک لایسنس آرکGIS 10.2 رو نداره؟...
من تو نت فقط برای نسخه های 10 و 10.1 دیدم!. جی ای اسم باز نمیشه !!. بعد وقت ندارم لایسنسش رو ازاول دان و نصب کنم. خخخ. مگه اینکه مجبور بشم!. نسخه جدید هم بخوام کلا ازاول نصب کنم وقت گیره. تازه با مخلفات 5 گیگ هم هستن !.

آخرین ویرایش:

SHRP

کاربر ممتاز
سلام عزیزان. کسی اکتیویتور اتوماتیک لایسنس آرکGIS 10.2 رو نداره؟...
من تو نت فقط برای نسخه های 10 و 10.1 دیدم!. جی ای اسم باز نمیشه !!. بعد وقت ندارم لایسنسش رو ازاول دان و نصب کنم. خخخ. مگه اینکه مجبور بشم!. نسخه جدید هم بخوام کلا ازاول نصب کنم وقت گیره. تازه با مخلفات 5 گیگ هم هستن !.
توی این جستجو هم 10.2 هست هم 10.3
طبق نیاز روی لینک مورد نظر کلیک کنید
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=GIS+10.2+دانلود

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی این جستجو هم 10.2 هست هم 10.3
طبق نیاز روی لینک مورد نظر کلیک کنید
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=GIS+10.2+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF

سلام. تشکر.... ولی من فقط لایسنسش رو گفتم که از کار افتاده گویا....بعد واسه بعضی نسخه ها من یه نرم افزارهایی
دیدم که لایسنس رو خودبخود اکتیو میکنن مجدداً. من الان آرک 10.2 دارم و ارور لایسنس میده....برا نسخه 10.2 اکتیویتور لایسنس ندیدم.
مرسی

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
mih ua;8390661 گفت:
سلام. تشکر.... ولی من فقط لایسنسش رو گفتم که از کار افتاده گویا....بعد واسه بعضی نسخه ها من یه نرم افزارهایی
دیدم که لایسنس رو خودبخود اکتیو میکنن مجدداً. من الان آرک 10.2 دارم و ارور لایسنس میده....برا نسخه 10.2 اکتیویتور لایسنس ندیدم.
مرسی

سلام
بهتره از اول نصب کنید

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
من می خواستم گوشه ی آگهی تسلیتی که در حال تایپشم یه نوار مشکی قرار بدم ولی وارد بخش header نمیشه و ناقصه و در واقع خوب قرار نمیگیره.
ممنون میشم جهت رفع این مشکل راهنماییم بفرمایید.
با تشکر

فک میکنم باید از قاب های خود ورد استفاده کنی

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان....من یه برنامه رو نصب کرده بودم بعد خواستم حذفش کنم...اول unistallکردم که کامل هم نشد همش وسطاش هنگ میکرد.....بعد حالا دوباره میخوام نصبش کنم همش ارور میده که این برنامه وجود داره....درضمن تمام اثراتش هم حذف کردم....ولی نمیدونم کجا پنهان شده که من نمیتونم پیداش کنم؟؟
من هنوز منتظر جوابم:smile:

بالا