منظور شما رو متوجه نشدمسلام بچه ها
میخاستم بپرسم فونت های فارسی رو چطور به کیبردم اضافه کنم ؟ مرسی
منظور شما رو متوجه نشدم
برای سیستم عامل ویندوز تا قبل از ویستا باید مجموعه فونتهایی رو که دارید در فولدر C:\windows\fonts یا پوشه فونت در کنترل پنل کپی کنید...
از ویندوز ویستا به بعد کافیه رو فونتها کلیک راست کنید و گزنیه Install رو بزنید.
برای گوشی ها هم برنامه های مختلفی وجود داره که زبان فارسی رو ساپورت می کنن مثل Google Keyboard , Smart Keyboard Pro ,Swift Keyboard
غیر فعال کردنش با کلیک راست روی آیکون اون توی کنار ساعت سیستم و انتخاب گزینه غیر فعال کردنهسلام دوستان.آنتی ویروس سیستم من آواتسه (اگه اشتباه نخونده باشم البته)....نمیدونم چطوری میشه غیر فعالش کرد. اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین
![]()
خب متوجه شدمسلام مجدد
من ویندوز ۸.۱ استفاده میکنم install هم میکنم اما بعدش نمیدونم فونتها کجا نصب میشن و چکار کنم توی تنظیمات کیبرد رو چک کردم چیزی ندیدم
با فونت های گوشی مشکلی ندارم و راحته کار باهاشون
پیشاپیش ممنون از راهنمایی![]()
فونتها فقط در برنامه هایی که از اون فونت ها استفاده می کنن قابل تغییر هستندمهندس جان من زبان فارسی روی کیبردم نصب هستش با این حال بعد از نصب فونت ها همون حالت عادی نوشته میشن
من میخام که حالت حروف عوض بشن که نمیشن متاسفانه
سلام
بهترین نرم افزار ریکاوری درایو فرمت شده چیه ؟
سلام.
این ارور بی ربط چیه که خیلی وقته برای پاورپوینت هام ایجاد میشه؟. یعنی امکان نداره یک پاورپوینت دانلود کنم و باز بشه. همیشه این ارور رو میده و باز نمیشن!. چیکار کنم!. ریپیر هم نمیشن...
.ممنون
مشاهده پیوست 250978
سلام.
این ارور بی ربط چیه که خیلی وقته برای پاورپوینت هام ایجاد میشه؟. یعنی امکان نداره یک پاورپوینت دانلود کنم و باز بشه. همیشه این ارور رو میده و باز نمیشن!. چیکار کنم!. ریپیر هم نمیشن...
.ممنون
مشاهده پیوست 250979
با اینکه علاقهای به دو خط نوشتن توو این سایت ندارم اما دلم نیومد کمک نکنم.
اگه آنتیویروس داری و در نتیجه به فایلهایی که از اینترنت دانلود میکنی اطمینان میکنی، پاورپوینت رو باز کن (نرمافزارش منظورم هست و الا این فایل که باز نمیشه)، بالا سمت چپ تب File رو انتخاب کن، بعد از اونجا پایینش یه Options داره (بالای Exit)، اونو بزنی یه پنجره باز میکنه، توو این پنجرهه گزینهی آخر یعنی Trust Center رو انتخاب کن و از اونجا Trust Center Setting رو بزن که یه پنجرهی دیگه باز میکنه، توو این پنجرهه Protected View رو انتخاب کن (از اولش هم روی اون هست البته)، بعد تیک Enable Protected View for files originating from the Internet رو بردار، یعنی تیک اولی رو. بعد هم تا آخر اوکی بزن همهی پنجرهها بسته بشه، الان فایلت باید باز بشه.
یا میتونی روی فایلت راست کلیک کنی و از Properties روی Unblock کلیک کنی، ولی اینطوری باید واسه تک تک فایلها این کار رو انجام بدی.
سلام من میخوام پایانامه بنویسم منظور از لوتوس نازک و لوتوس سیاه کدوم فونته؟ دوتاشم همون بی لوتوس هستن؟یاقوت سیاه کدوم یکیش هست؟
واسه ی تنظیم فهرست یکی کمکم میکنه عایا؟
http://s1.upload7.ir/downloads/yHyZX8hPBcqD7x5wg9W9DaomfdTaUt2k/1.png
1
![]()
برای سیستم ضرر خاصی نداره جز مصرف برق و بررسی گاه و بیگاه توسط برنامه هایی مثل ویروسیابسلام
دوستان یه سوال داشتم ؛ اگر یه هارد اکسترنال مدام به سیستم وصل باشه برای سیستم مضره ؟! یعنی به پاور یا هر چیز دیگه ای فشار وارد می کنه ؟ برای خود هارد اکسترنال چی مدام وصل باشه بهتره یا برعکس ؟
توی این جستجو هم 10.2 هست هم 10.3سلام عزیزان. کسی اکتیویتور اتوماتیک لایسنس آرکGIS 10.2 رو نداره؟...
من تو نت فقط برای نسخه های 10 و 10.1 دیدم!. جی ای اسم باز نمیشه !!. بعد وقت ندارم لایسنسش رو ازاول دان و نصب کنم. خخخ. مگه اینکه مجبور بشم!. نسخه جدید هم بخوام کلا ازاول نصب کنم وقت گیره. تازه با مخلفات 5 گیگ هم هستن !.
توی این جستجو هم 10.2 هست هم 10.3
طبق نیاز روی لینک مورد نظر کلیک کنید
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=GIS+10.2+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF
mih ua;8390661 گفت:سلام. تشکر.... ولی من فقط لایسنسش رو گفتم که از کار افتاده گویا....بعد واسه بعضی نسخه ها من یه نرم افزارهایی
دیدم که لایسنس رو خودبخود اکتیو میکنن مجدداً. من الان آرک 10.2 دارم و ارور لایسنس میده....برا نسخه 10.2 اکتیویتور لایسنس ندیدم.
مرسی
سلام
من می خواستم گوشه ی آگهی تسلیتی که در حال تایپشم یه نوار مشکی قرار بدم ولی وارد بخش header نمیشه و ناقصه و در واقع خوب قرار نمیگیره.
ممنون میشم جهت رفع این مشکل راهنماییم بفرمایید.
با تشکر
من هنوز منتظر جوابمسلام دوستان....من یه برنامه رو نصب کرده بودم بعد خواستم حذفش کنم...اول unistallکردم که کامل هم نشد همش وسطاش هنگ میکرد.....بعد حالا دوباره میخوام نصبش کنم همش ارور میده که این برنامه وجود داره....درضمن تمام اثراتش هم حذف کردم....ولی نمیدونم کجا پنهان شده که من نمیتونم پیداش کنم؟؟
دوبازه کنترل پنل رو چک کنین و برید تو قسمت programs. شاید چون وسطای آنیستال کردن ارور داره (یا هنگ کرده ) آنیستال به صورت کامل انجام نشده و فایله هنوز سر جاشهمن هنوز منتظر جوابم![]()