سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

alimka

عضو جدید
سلام

منم مشکل خانم شایان رو دارم،و کاری که مهندس سهراب گفتن رو انجام دادم و روی always بود،یعنی مشکل کجاست؟

ببینید دوستان مشکل از isp شماست که گاهی پیش میاد. با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و خواهش کنید که مشکل رو رفع کنن یا صبر کنید تا رفع بشه.
برای اینکه متوجه بشید از isp شماست با یک چیز شکن بالا بیاید و تست کنید. اگر کار کرد پس مشکل از isp هست.

alimka

عضو جدید
سلام روزتون بخیر
من یکی از درایو های هاردمو فرمت کردم .... حدود 100 گیگه......
موقع فرمت کردن تیک گزینه ی .... .... رو برداشتم.... و حدود یه ربع فرمت کردنش طول کشید............ 4 روزه این اتفاق افتاده.... و جاش هیچی نریختم........ و تا حالا حدوده 7 -8 تا ریکاوری نصب کردم که هیچکدو حتی یه فایلم ریکاوری نکردن میشه کمکم کنید؟

تنها کمک اینه که شما اگه خیلی نیاز مبرم و واجبی دارید بهش ببریدش یک تعمیرگاه و بدید براتون ریکاوری کنن. اونا نرم افزارهای قوی تری دارن و در ضمن این کار همیشگیشون هست .

adamak25

عضو جدید
تنها کمک اینه که شما اگه خیلی نیاز مبرم و واجبی دارید بهش ببریدش یک تعمیرگاه و بدید براتون ریکاوری کنن. اونا نرم افزارهای قوی تری دارن و در ضمن این کار همیشگیشون هست .
این چجور فرمتیه که براحتی بر نمیگرده؟
مگه تمعییر گاه ها چه نرم افزار خاصی دارن؟ که تو سایتها پیدا نمیشه؟
لطفن کمک کنید شرایطم خوب نیست

adamak25

عضو جدید
سلام روزتون بخیر
موقع فرمت کردن تیک گزینه ی .... quick format .... رو برداشتم.... و حدود یه ربع فرمت کردنش طول کشید............ 4 روزه این اتفاق افتاده.... و جاش هیچی نریختم........ و تا حالا حدوده 7 -8 تا ریکاوری نصب کردم که هیچکدو حتی یه فایلم ریکاوری نکردن میشه کمکم کنید؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام روزتون بخیر
موقع فرمت کردن تیک گزینه ی .... quick format .... رو برداشتم.... و حدود یه ربع فرمت کردنش طول کشید............ 4 روزه این اتفاق افتاده.... و جاش هیچی نریختم........ و تا حالا حدوده 7 -8 تا ریکاوری نصب کردم که هیچکدو حتی یه فایلم ریکاوری نکردن میشه کمکم کنید؟
سلام
روش فرمت هیچ تاثیری روی بازیابی اطلاعات نداره.
اینکه یه ربع طول کشیده فقط به خاطر اینه که توی روش full format بعد از فرمت کردن،درایو مورد نظر رو اسکن میکنه و بدسکتورها رو در صورت وجود از بین می بره.
احتمالا اشکال از نرم افزارهایی باشه که باهاشون ریکاوری می کنید.

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام روزتون بخیر

سلام
چند نرم افزار بهتون معرفی میکنم . من ک خودم همه عکسامو برگردونم .
Recover My Photos v4
Active@ File Recovery
safe_data_recovery
recover_my_files

ی نرم افزار هست دقیق اسمش یادم نیست ولی حجمش 170 تا 175 مگابایت بود این همون نرم افزاریه که بیرون ازش استفاده میکنن ولی نیاز به هارد اسکترنال داری که بعد از پیدا کردن روی اون ذخیره بشه

it_solver

عضو جدید
اگر از همه ی این ها استفاده کرده اید ولی باز هم نتیجه نگرفته اید مراکزی هستند که با سخت افزار خاصی که نرم افزار خاص خودش رو هم داره هارد رو بازیابی میکنه.و اطلاعات رو براحتب بازیابی میکنه.

pari54

عضو جدید
سلام
دوستان ویندوز من7هست وقتی روشنه و یه مدت کار نمیکنه reset میشه کسی میدونه مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر می کنم تنظیمات قسمت power option رو باید یه چک کنید!!!
control panel -> all control panel items -> power option

apadana34

عضو جدید
پی سی یا لپ تاپ برای کارهای حرفه ای

پی سی یا لپ تاپ برای کارهای حرفه ای

من می خوام یه لپ تاپ یا پی سی برای کارهای گرافیکی سه بعدی و برنامه نویسی سه بعدی ومهندسی بگیرم . از یه طرف با لپ تاپ چون همراهم هست راحتم ولی از طرفی می ترسم لپ تاپ حالا هرچند سیستم بالاشم باشه هم نتونه کشش این کار را داشته و هم جون سخت نباشه و خراب بشه . می تونید راهنمایی کنیدو تجربتون را بگید کدامش را بگیرم؟ اگر لپ تاپ کشش این کار را داشته باشه و خرابم نشه و نترکه انتخاب اولم لپ تاپه

*Lady Eng*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
در تنظیمات ایمیلتون، در قسمت Security قسمت Show images in emails باشه Always

سلام
من چند وقت پیش تو تنظیمات یاهوم رفتم و از اون موقع ها عکسا رو برام بلاک میکنه
This message contains blocked images.

Show Images
Change this setting

حتی عکسای ضمیمه شدمم باز نمیشه
چیکار کنم؟؟؟؟؟:cry:

آره...چرا آیدیتون بالا نیاد؟:surprised::D
نکنه isp تون مشکل داره؟؟بهتره با پشتیبانی شرکتتون یه تماس بگیرین.

سلام

منم مشکل خانم شایان رو دارم،و کاری که مهندس سهراب گفتن رو انجام دادم و روی always بود،یعنی مشکل کجاست؟

ببینید دوستان مشکل از isp شماست که گاهی پیش میاد. با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و خواهش کنید که مشکل رو رفع کنن یا صبر کنید تا رفع بشه.
برای اینکه متوجه بشید از isp شماست با یک چیز شکن بالا بیاید و تست کنید. اگر کار کرد پس مشکل از isp هست.

سلام دیگه دارم دیوونه میشم
چرا ایملم اینجوریه
وقتی میزنم یه عکس از ایمیلم باز بشه این صفحه میاد
1.jpg

ایمیلمم گاهی بالا میاد بیشتر اوقات اینجوریه4.jpg
قبل اینکه بالا بیاد هزار بار پسوردمو میخاد
راستی این کارا رو هم با فیلتر شکن انجام دادم هم بی فیلتر شکن
کلا گیر کرده
دارم دیوانه میشم

*Lady Eng*

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی اینم بگم که هر چی خاستم برم تو ستیک وارد نشد
وقتیم میرم ستینگ این صفحه میاد کلا ایکوناش غیر فعاله

2.jpg

تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم:cry:

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام

کسی میتونه این 2 تا فایل pdf رو برام به word تبدیل کنه؟

میخوام ویرایششون کنم

ممنونممشاهده پیوست 186742

کلا با تبدیل pdf به word فایلت به هم میریزه، مخصوصا وقتی فارسیه که دیگه کلا یه چیز دیگه بت تحویل میده. بهترین کار برا ویرایش فایل pdf استفاده از نرم افزارایی مثل adobe acrobat یا foxit pdf editor هستش که من خودم از adobe acrobat استفاده می کنم

عباس22

عضو جدید
کلا با تبدیل pdf به word فایلت به هم میریزه، مخصوصا وقتی فارسیه که دیگه کلا یه چیز دیگه بت تحویل میده. بهترین کار برا ویرایش فایل pdf استفاده از نرم افزارایی مثل adobe acrobat یا foxit pdf editor هستش که من خودم از adobe acrobat استفاده می کنم

میشه بگید کدوم ورژن آدوب آکروبات؟از کجا دانلودش کنم؟

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
من می خوام یه لپ تاپ یا پی سی برای کارهای گرافیکی سه بعدی و برنامه نویسی سه بعدی ومهندسی بگیرم . از یه طرف با لپ تاپ چون همراهم هست راحتم ولی از طرفی می ترسم لپ تاپ حالا هرچند سیستم بالاشم باشه هم نتونه کشش این کار را داشته و هم جون سخت نباشه و خراب بشه . می تونید راهنمایی کنیدو تجربتون را بگید کدامش را بگیرم؟ اگر لپ تاپ کشش این کار را داشته باشه و خرابم نشه و نترکه انتخاب اولم لپ تاپه
بودجتون چقدره؟

sara@@@

عضو جدید
سلام ویندوزلپ تاپ من 7 هست .موقعی که خاموشش میکنم خاموش نمیشه حدود بیست دقیقه طول میکشه..یه پیغام میادش که به صورت درصدی باید تا 100%برسه ..اگه مکنه منو راهنمایی کنید؟؟؟مرسی

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام ویندوزلپ تاپ من 7 هست .موقعی که خاموشش میکنم خاموش نمیشه حدود بیست دقیقه طول میکشه..یه پیغام میادش که به صورت درصدی باید تا 100%برسه ..اگه مکنه منو راهنمایی کنید؟؟؟مرسی

سلام.
اتوماتیک آپدیت ویندوزتون فعاله، هر موقع که میری اینترنت آپدیت میشه و وقتی سیستم رو خاموش می کنی اون آپدیتا نصب میشه. برو
Control Panel\All Control Panel Items\Windows Update\Change settings
و قسمت important update رو بذار روی never check for updates.

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

سلام. ببین دوست عزیز از اونجایی که لب تاپ ها بر پایه تکنولوژی mobile طراحی شدن و امتیاز بزرگشونم portable بودنشونه، برای همین منظور برای اینکه سخت افزار اون بتونه با یه باتری جواب بده، یه سری چیزای سخت افزاریشو کم کردن، ینی یه سی پی یو i7 مدل مشابه برای pc نسبت به لب تاپ، مصرف برق بالاتر ولی کارایی به نسبت بالاتری داره(اینکه میگم مصرف بالا منظورم این نیست که باید یه نیروگاه کنارش ببندی!;) منظورم نسبت به باتریه). معمولا اونایی که طراح حرفه ای هستن و کارای گرافیکی گنده انجام میدن، یه لب تاپ معمولی برای کارای روزمره دارن که همیشه همراهشونه و یه سیستم pc قوی برای کارهای تخصصی.
در کل اگه 2 راه داری، یا این یا اون، پولی که میخوای بدی به لب تاپ رو برای این منظوری که گفتی، اگه بدی به pc بهتره.
بازم بیشتر تحقیق کن:smile:

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
سلام
ببین دوست عزیز باید ببینی چقدر میخوای بودجه براش بذاری و با توجه به راهنمایی دوستای دیگه تصمیم بگیری. همونطور که گفتن 2تا فرق عمده داره pc با لپ تاپ ولی باید نیازتم در نظر گرفت. اگه حمل و نقلش واست مهمتره لپ تاپ اگه موندگاریش مهمه pc بخر. اگه بودجشو داری من برای لپ تاپ مک بوک رو پیشنهاد میدم که تو کارای گرافیکی خیلی قوی عمل میکنه بعد سایر برند ها. pc هم که با توجه به کانفیگی که میخوای سر هم میشه. مک بوک رو برای این پیشنهاد میدم چون علاوه بر قوی بودن سخت افزارش از نظر نرم افزاری هم مشکلات برنامه های ویندوزی رو نداره ولی بازم خودت باید تصمیم بگیری

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام، خسته نباشین
من یه مودم میخام بگیرم برای استان هرمزگان، که ظاهراً تنها گزینه ام مبین نته. حالا اون مدلهای Indoor ش که قیمت مناسبتری داره ، خودش چهار نوعه، کسی تجربه ای داره، تو این زمینه؟
کدوم یکیش بهتره؟
اینکه میگن طرح روش داره یا نه؟ چیه؟ همون طرحهای یک ماهه دو ماهه منظورشونه؟
می اگه بخام با قیمت بازم کمتر گیر بیارم، کسی اینجا هست، مودم مبین نت دسته دوم داشته باشه، من ازش بخرم؟

tarane.barani

عضو جدید
سلام فایل زیر مربوط به word هست که واسه من باز نمیشه و این مشکل و داره
عکس زیریش هم پی اد اف هست که برام باز نمیشه

اما در مورد فایلهای دیگه که پی دی اف هستن و word این مشکل رو ندارم

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام فایل زیر مربوط به word هست که واسه من باز نمیشه و این مشکل و داره
عکس زیریش هم پی اد اف هست که برام باز نمیشه

اما در مورد فایلهای دیگه که پی دی اف هستن و word این مشکل رو ندارم

سلام دوست عزيز
فايلتون ورد نيست. پسوندش يا تغيير كرده يا اشتباهي با ورد باز ميشه

tarane.barani

عضو جدید
سلام دوست عزيز
فايلتون ورد نيست. پسوندش يا تغيير كرده يا اشتباهي با ورد باز ميشه

هم با وورد سعی کردم بازش کنم هم با پی دی اف...اما هیچکدومش نشد
اسلایدای که استادمون سرکلاس درس میداد پی دی اف بوده شک ندارم اما الان با پی دی اف باز نمیشه و ارور بالا رو میده

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
هم با وورد سعی کردم بازش کنم هم با پی دی اف...اما هیچکدومش نشد
اسلایدای که استادمون سرکلاس درس میداد پی دی اف بوده شک ندارم اما الان با پی دی اف باز نمیشه و ارور بالا رو میده
بهتره پسوندش رو قرار بدی ببینیم چی هستش:D

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
.rar
.......................................
:surprised:
rar. یه الگوریتم فشرده سازی مشابه zip. هست که برخی موارد یه خورده بیشتر فشرده میکنه. شما باید محتویات فایل rar رو اول استخراج (extract) کنید. برای این منظور این نرم‌افزار یا این نرم‌افزار رو دانلود کنید. بعد روی فایل rar راست کلید کنید و گزینه‌ی extract رو بزنید تا محتویاتش رو داخل یه پوشه بریزه و از اونجا باز کنید.

nnadaff

عضو جدید
سلام کسی نیست پست14027روجواب بده( یکی دوروزه که کامپیوترم خیلی هنگ میکنه اعصابم خردشده آنتی ویروسم آپدیته یک ویروس پیداکرد اونوپاک کردم چه کارکنم مثل اول بشه آیاباید ویندوز عوض کنم؟ویندوزمxpیه.)
سلام
شاید ویروسی داره که ویروسیابت نمیتونه اونو بگیره. یک ویروس یاب دیگه رو امتحان کن

بالا