ممکنه از isp شما باشه یا از مرورگر.سلام
امروز وارد میلم که میشم
اون صفحه همیشگی نیست!!!
باید چکار کنم؟؟؟مرسی
مشاهده پیوست 185579
یا سیستم شما ویروسیه یا اینکه برنامه فریز نصب کردین مثل Deep Freeze .سلام دوستان من هر موقع سیستم ( xp ) رو ری استارت می کنم فایل های هیدن نمایان میشه و باید دوباره حالت dont show.... رو فعال کنم یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که بعد از ری استارت شدن my computer رو که باز می کنم ترتیب یا گروپ بندی درایو ها به هم خورده و دوباره باید درستش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
ببین برادر ما نمی تونیم بگیم خوبه یا بد. از قیمت زیاد و امکانات ویژش هم که معلومه دیگه چیه. از قدیم گفتن آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است.با سلام. میخواستم از بچه های کامپیوتر نرم افزار بپرسم که بهترین ماشین حساب که تا ارشد جواب بده چیه؟ fx5800 میخوام بگیرم قیمتش یکم بالاست میخوام بدونم که بدرد میخوره یا امکاناتش زیادی واسه نرم افزار
با تشکر
سلام دوست عزیز.با سلام. میخواستم از بچه های کامپیوتر نرم افزار بپرسم که بهترین ماشین حساب که تا ارشد جواب بده چیه؟ fx5800 میخوام بگیرم قیمتش یکم بالاست میخوام بدونم که بدرد میخوره یا امکاناتش زیادی واسه نرم افزار
با تشکر
اصلا اگه نظر منو میخوای که نباید بگیری کلا چون به دردت نمیخوره و گرنه شاید فقط تو همون مدار به دردت بخورهمنم میخوام همینو بدونم الان واسه مدار برای محاسبه اعداد مختلط مجبورم ماشین حساب بگیرم که عدد مختلط جواب بده میخوام ببینم در آینده چیز بیشتر از این لازم دارم تو درسام که اینو لازم داشته باشم یا ارزونشو بگیرم. اگه لازم نمیشه همون سی چهل تومنی بگیرم هزینه اضافه نشه برام نه الان نه بعدا .
ممنون
مسعود جان برادر اینترنت رو قطع کن و دوباره امتحان کن. من همینو دارم کار میکنه.سلام
هنگام نصب نسخه پرتابل Adobe Photoshop CS4 Portable این ارور رو دریافت میکنم!!!
لطفاً راهنمایی بفرمایید.متشکرم.
سلامسلام میدونم شاید جای مطرح کردن این سوال نباشه ولی باور کنین خیلی اضطراریه.......
من توی word فهرستم رو به صورت اتوماتیک ایجاد کردم و شماره گذاری کردم . شماره عنوان ها را در متن درست نشون میده مثلا 2-4-1 ولی توی فهرست بعضی ها را درست نشون میده و بعضی ها رو برعکس یعنی 1-4-2 چطور این مشکل رو برطرف کنم؟
یه سوال دیگه هم اینه که چرا بین شماره ها و تیترها در فهرست فاصله زیادی می افته؟ از دوستانی که میتوونن جواب بدن خواهش میکنم راهنمایی کنن.
ممنون از پاسخت. ولی منظوورم از سوال دوم این بوود که بین شماره بعضی از تیترها و خود تیترها فاصله زیادی میفته. مثلا (1-4-1 عنوان تیتر)سلام
در مورد سوال اول که باید همون کاری رو بکنید که تو متن هم کردید. یعنی با موس همه فهرست رو بگیرید و دکمه Right to Left که علامت دکمش یه پاراگراف و یه مثلث کوچیک به سمت چپ هستش رو بزنید
برای مشکل دوم هم باید بگم که کلا اصول فهرست همینه که تیتر یه طرفه صفحه و شماره طرفه دیگه باشه. حالا فهرست اتوماتیک Word خودش بین تیتر و شماره صفحش نقطه چین میذاره که اینجوری بهتر هم هست و همشون تراز هستن
والا نمیتونم حدس بزنم واسه چیه ولی اون تیتری که اونجا میاد دقیقا همونیه که تو متن با headingها مشخص کردین و مسلما اگه اونجا مشکلی نداشته باشه تو فهرست هم نباید مشکل داشته باشهممنون از پاسخت. ولی منظوورم از سوال دوم این بوود که بین شماره بعضی از تیترها و خود تیترها فاصله زیادی میفته. مثلا (1-4-1 عنوان تیتر)
خب از کجا صدای شکستگی میاد؟بچه ها سلام .تورو خدا کمکم کنید. لب تاپم داخلش 2 بار هستش که صدای شکستگی میده. نمیدونم چشه. حتی در حالتی که هیچ ضربه ای بهش وارد نشده و رو میز بوده موقعی که داشت کار میکرد صدای شکستگی بیشتری نسبت به دفعه پیش داشت. بگید مشکل از کجاس؟ وسط پروژه ها نمونم گیر کنم یه وقت
با یک چیز شکن مثل چری گیت یا وبفرییی برو و دانلود کن.سلام
دوستان عزیز من میخوام یه فایل لود کنم اما واسم خطا میده که با آی پی ایران نمیشه، کسی راهی میدونه واسش؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم چون خیلی ضروریه
ممنون
با یک چیز شکن مثل چری گیت یا وبفرییی برو و دانلود کن.
سلام
من چند وقت پیش تو تنظیمات یاهوم رفتم و از اون موقع ها عکسا رو برام بلاک میکنه
This message contains blocked images.
Show Images
Change this setting
حتی عکسای ضمیمه شدمم باز نمیشه
چیکار کنم؟؟؟؟؟![]()
خب با چایفون 3 امتحان کن با این میشه.ممنون از راهنمایی تون اما با همه اینا امتحان کردم نمیشه!
سلام
در تنظیمات ایمیلتون، در قسمت Security قسمت Show images in emails باشه Always
تو setting اینکارو کنم؟
الان کلا ای دیم بالا نمیاد
که راه حل شما رو امتحان کنم
سلام
من چند وقت پیش تو تنظیمات یاهوم رفتم و از اون موقع ها عکسا رو برام بلاک میکنه
This message contains blocked images.
Show Images
Change this setting
حتی عکسای ضمیمه شدمم باز نمیشه
چیکار کنم؟؟؟؟؟![]()