دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟!!!
شما ببینید هر استاد تو چه زمینه ای کار میکنه و بعد براساس علاقتون و ویژگیهای استاد برین سمت موضوعکسی میتونه راجع به پایان نامه منو راهنمایی کنه آیا؟! من تو زمینه خاصی تخصص ندارم از هرچی یه کم بلدم ، به موضوع خاصی هم علاقه ندارم حالا تو انتخاب موضوع موندم چیکار کنم؟! میخوام یه موضوعی باشه که توش نمونم آسون باشه
شما ببینید هر استاد تو چه زمینه ای کار میکنه و بعد براساس علاقتون و ویژگیهای استاد برین سمت موضوع
بله بخش پیاده سازی یا همون ارزیابی روش پیشنهادی وجود داره و بسیار مهم هم هست.توی ارشد باید پایان نامه ها پیاده یازی داشته باشن؟ یعنی اساتید کار اجرایی میخوان؟ آخه من ایده جدید ندارم، یه موضوع تحقیقاتی آسون میخوام
برای مبانی کامپیوتر C++ , و برای برای برنامه نویسی پیشرفته هم c#خواستم ببینم کسی از دوستان خبر داره که جدیدا برای دروس "مبانی کامپیوتر و برنامه سازی" و همچنین "برنامه سازی پیشرفته" چه زبانی را درس میدن؟
قبلا به ترتیب پاسکال و ++C بود.الان چطوریاس؟
به ما مبانی ، پایتون درس دادن ؛ پیشرفته هم سی پلاس پلاس .خواستم ببینم کسی از دوستان خبر داره که جدیدا برای دروس "مبانی کامپیوتر و برنامه سازی" و همچنین "برنامه سازی پیشرفته" چه زبانی را درس میدن؟
قبلا به ترتیب پاسکال و ++C بود.الان چطوریاس؟
کلا حتی برای کنکور سراسری هم میتونید ی رشته متفاوت بخونید ولی پس از قبولی بسته به میزان تفاوت رشته کارشناسی و ارشد چند واحد دروس پیش نیاز بهتون میخوره.این رشته مدیریت فناوری اطلاعات دوره کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور رو من می تونم برم بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدرک کارشناسیم مدیریت بوده......
سلامسلام دوستان
اینجا کسی هست که از یه رشته دیگه برای ارشد تغییر رشته به آی تی داده باشه؟؟؟ میتونه کمکم کنه؟
نظرتون راجع به رباتیک چیه؟ هم برق هم کامپیوتر هم مکانیک!!سلام.
دوستان بنده دانشجوی سال آخر برق قدرت هستم (کارشناسی). تا چند وقت پیش قصدم ادامه تحصیل نبود و در حین تحصیلم به کار آزاد روو آوردم. اوایل درآمدی حدود کم و بیش 1.5 رو در ماه داشتم که بعد چند ماه نظرم از کار آزاد به خاطر مشکلاتی که داشت برگشت و تصمیم گرفتم به طور جدی ادامه تحصیل بدم. مشکلی که هستش اینه که نمیتونم از بین سه رشته ی برق و کامپیوتر و آی تی یکی رو انتخاب کنم! قصدم تا چند سال آینده فقط تحصیل و البته کسب علم هست و زود بازده بودن رشته از لحاظ بازار کار برام مهم نیست. البته به ادامه تحصیل در خارج هم فکر میکنم و احتمال اینکه برای دکترا به خارج برم هم زیاد هست. بین این 3 تا فیلد مردد هستم که برا هرکدوم دلایل خاص خودش رو دارم که براتون مطرح میکنم:
برق چون رشته ی کارشناسی خودم هست و باهاش آشنایی دارم، برای ارشد خیلی زودتر میتونم آماده شم و اینکه بعد از قبولی بهم پیش نیاز نمیخوره و عقب نمیوفتم. توو قدرت ادامه نمیدم چون هم تقریبا اشباع شده و هم اینکه توی خارج نیاز چندانی به برق قدرت ندارن (یکی از آشناهامون که دکترای برق قدرت داره و در ایران کاملا جا افتاده و در آمدی ماهیانه حدود 15 تومن داشت با کلی مشکلات به آمریکا رفت و الان اونجا به طور آزمایشی در حال درس دادن به دانشجوها هست! ینی براش کار عملی پیدا نشد!) کنترل بد نیست، میشه توش یه کارایی کرد. ولی به برق علاقه ی زیادی ندارم
علاقه م به IT و بخصوص مباحث امنیت بیشتر از همه س. مدرک CCNA و MCITP رو دارم (نه بین المللی) و با مباحث MPLS و Security هم آشنایی دارم ولی هنوز برای مدرکش اقدام نکردم. متاسفانه با دروس کارشناسیش اصلا آشنایی ندارم و برای پذریفته شدن تووی ارشد و البته فقط دانشگاه های تهران باید انرژی و وقت زیادی بذارم. بعد از قبولی هم بهم پیش نیاز میخوره ولی خب از لحاظ عملی وضعیت خوبی دارم و میتونم با مدیر گروه یه جورایی کنار بیام!!
تووی کامپیوتر هم به گرایش های نرم افزار و مخصوصا هوش علاقه دارم. تسلطم روی c++ بدک نیست، C# هم زیاد کار کردم و با جاوا هم کم و بیش آشنام. پروژه های زیادی رو انجام دادم و در کل استعدادم توی برنامه نویسی خوبه. مشکلی که هست باز هم دروس کارشناسیه که البته به لطف برق در دروس مدار الکتریکی و منطقی تسلط دارم. در صورت انتخاب این رشته و قبولی توی ارشد حدود 1 سال بهم فقط پیش نیاز میخوره!
کلا توی این 4 سال کارشناسی توی شبکه و برنامه نویسی پلاس شدم و خبری از برق نبوده! برق رو متاسفانه به خاطر ذهنیت اشتباهم و رتبه ی خوبی که توی کنکور آوردم انتخاب کردم.
با وجود اینکه با خیلی ها مشورت کردم ولی هنوز مرددم که چه فیلدی رو انتخاب کنم. از همه دوستان خواهش میکنم تجربیات خودشون رو به بنده انتقال بدن و بنده رو راهنمایی کنن. میبخشید ازینکه زیاد شد. سپاس فراوان از شما عزیزان
سلام دوستان.من تازه عضو شدم و برای پایان نامم ازتون کمک میخوام.
پایان نامم راجع به حذف نویز در پردازش تصویره.متآسفانه مطلب راجع بهش کمه...
اکر شما چیزی سراغ دارین ممنون میشم در اختیارم بذارید.
سلام دوستان عزیز خسته نباشین .
دوستان عزیز ، من خیلی خیلی به نرم افزار طراحی کرنال (kornal) نیاز دارم . خواهشا اگه میشه کمکم کنید. ( جزوه . خود نرم افزار . معرفی کتاب . . . )
ممنون
نظرتون راجع به رباتیک چیه؟ هم برق هم کامپیوتر هم مکانیک!!
در مورد مگاترونیک هم فکر کنید. به رشتتون مربوط میشه.واللا هیچوقت ازش خوشم نیومد!
تاپیک های خاصی برای این کار پیش بینی شده، که بهتر بود سوالتون رو اونجا میپرسیدید، چون این سوال بارها و بارها تکرار شده!من دانشجوی ترم 3 این رشته هستم ولی هنوزم درباره ی آینده ی شغلی اطلاعات کافی ندارم و حتی نمی دونم چه زمینه هایی
هستن که بتونم واردشون بشم چه برسه به اینکه بفهمم به کدوم علاقه دارم!
چجور می تونم یه لیست کامل از شغل ها و زمینه های این رشته بدست بیارم؟
سوال بعدیم که بی ربط به قبلی نیست هم اینه که اگر بخوام قبل از اتمام دانشگاه وارد بازار کار بشم بهتره از کجا و چجوری شروع کنم؟
*نکته* به برنامه نویسی علاقه ندارم و دوست دارم کارم اصلا نیاز به برنامه "نوشتن" نداشته باشه.
با تشکر بابت وقتی که برای خوندن این پاسخ گذاشتید
آره ولی تو گوگل سرچ کن بهت میگه روششو میشه 1 کاری میکنی بعد ایرانم قبول میکنه...فک کنم کارش شبیه وی پی ان باشه...دقیقا نمیدونم چه جوری میشه ک اونجوری میشه )سلام
یه سوال از شما دوستان؟
تازگیا رفتین توی سایت YAHOO برای ساختن E-Mail ?
من هر کاری می کنم یه E-Mail جدید بسازم نمی شه فکر می کنم IP ها رو pick up می کنن و IP های ایی که مال ایران هست رو مجوز ورود بهش نمی دن
اگه خبری دارید بگید
بابا اصلا تو اين مملكت كسي در مورد مدرك كارشناسي ارشد IT دوره هاي مجازي دانشگاه اميركبير هيچي نمي دونه اصلا اعتبار داره يانه ارزش سرمايه گذاري رو داره يانه ددددددددددددددد جواب بدين ديگه
میتونین به مقالاتی که در اونها اسمی از دکتر محمد حسین یغمایی مقدم استاد تمام کامپیوتر دانشگاه فردوسی برده شده رجوع کنین.کسی راجع ب smart grids چیزی میدونه؟؟؟؟
مقاله ای چیزی دارین؟؟؟
لطفا کمکم کنید موضوع پروژه پایانیمه((
<?php include('slider.php'); ?>
<?php include('slider/slider.php'); ?>