سوالات و مشکلات و درخواست های خود را فقط اینجا مطرح کنید

vafa.g

عضو جدید
سلام دوستان خوبید؟من 1مقاله لاتین درمورد انواع کاتهای اعتباری لازم دارم میشه کمکم کنید؟

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

کسی مقاله ی خوب و آموزشی درباره ی لینوکس (بیشتر توزیع اوبونتو ) نداره؟؟
اگه شما قرار باشه 1:30 راجع به لینوکس حرف بزنید و کار کنید چه بخش هایی رو در نظر میگیرید برای بیان؟؟ میتونید با محیط لینوکس هم کار کنید و حتی نصبش رو آموزش بدید!!
خوشحال میشم نظراتون رو بدونم..

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه درباره ی این دوتا گزینه تو نصب اوبونتو یکم توضیح بدید؟؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

Allocate all disc space now : این گزینه اگر مثلا 50 گیگ انتخاب کنید برای OS مجازیتون، همه رو همون موقع براش جدا می کنه از هاردتون و بهش اختصاص می ده (نکته : اون میزان فضای خالی یکجا باید روی دیسکتون موجود باشه)

store virtual as a single : همه فایل ها رو یکجا در یک فضای مختص ذخیره می کنه

spilit : فایل های مربوط به OS مجازیتون رو تیکه تیکه و بعد ذخیره می کنه (توی حجم های بالا باعث افت کارایی می شه)

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-راه-اندازی-VmWare-Workstation-8-(مجازی-سازی)

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز

البته محض رفرنس شدن من یه موضوعی رو اینجا مشخص کنم، این اسکرین شاتی که شما گذاشتی مطلقا ربطی به اوبونتو نداره. اون سیستم مجازی سازی که شما استفاده می‌کنی (VMware یا چیز دیگه) داره یه فضایی رو درست می‌کنه.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته محض رفرنس شدن من یه موضوعی رو اینجا مشخص کنم، این اسکرین شاتی که شما گذاشتی مطلقا ربطی به اوبونتو نداره. اون سیستم مجازی سازی که شما استفاده می‌کنی (VMware یا چیز دیگه) داره یه فضایی رو درست می‌کنه.

جناب مهندس شما خیلی سر نگارش و کلمات حساس اید ها!
بله درست می فرمایید ربط نداره خودم هم میدونم! :|
ولی چون داشتم اوبونتو نصب میکردم دیگه اون رو گفتم!

نظرتون راجع به سوال بالاش چیه؟

Drago

کاربر ممتاز
سلام

کسی مقاله ی خوب و آموزشی درباره ی لینوکس (بیشتر توزیع اوبونتو ) نداره؟؟
اگه شما قرار باشه 1:30 راجع به لینوکس حرف بزنید و کار کنید چه بخش هایی رو در نظر میگیرید برای بیان؟؟ میتونید با محیط لینوکس هم کار کنید و حتی نصبش رو آموزش بدید!!
خوشحال میشم نظراتون رو بدونم..
مقاله آماده سراغ ندارم.
1:30 چی؟ یک دقیقه و نیم؟ یک ساعت و نیم؟ ساعت یک و نیم؟
اما اگه بخوام مطلب آماده کنم سعی می‌کنم این موارد رو پوشش بدم (این موارد به ترتیب نیست):
  • ساختار فایل سیستم در لینوکس و تفاوت اون با سایر سیست عاملها
  • ساختار هسته در لینوکس و تفاوت اون با سایر سیستم عاملها
  • در مورد اینکه لینوکس فقط یه هسته است و اینکه توزیع چیه و چرا توزیع های مختلف داریم
  • فرق محیط دسکتاپ (Desktop Environment یا همون DE) با توزیع
  • بررسی چند توزیع با تفاوت زیاد
  • چرا توزیع های لینوکس به ویروس آلوده نمیشود؟ آیا این به این معنی است که توزیع های لینوکس ۱۰۰ درصد امن هستند؟

جناب مهندس شما خیلی سر نگارش و کلمات حساس اید ها!
نظرتون راجع به سوال بالاش چیه؟
بله، خیلی حساسم و خیلی هم اهمیت می‌دم.

نظرم رو گفتم.

net.it

عضو جدید
سلام دوستان
کسی لیست کامل از انواع Trouble shooting رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه دارین یا سایتی رو میشناسین به اشتراک بذارین

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.
2.
اما اگه بخوام مطلب آماده کنم سعی می‌کنم این موارد رو پوشش بدم (این موارد به ترتیب نیست):
  • در مورد اینکه لینوکس فقط یه هسته است و اینکه توزیع چیه و چرا توزیع های مختلف داریم
  • چرا توزیع های لینوکس به ویروس آلوده نمیشود؟ آیا این به این معنی است که توزیع های لینوکس ۱۰۰ درصد امن هستند؟

م.

1.خودتون اولین بار که خوندید کدوم رو فکر کردید؟ یک ساعت و نیم منظورم بود!

2. واقعا موضوع هایی که گفتید عالی بود... کاشکی قبل ارایه ام فهمیده بودمشون... ارایه ام رو دیگه دادم.. ولی ممنون حتما بعدا از این مطالب استفاده میکنم..

پ.ن : ء رو ندارم! برای همین نوشتم ارایه!

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟من 1مقاله لاتین درمورد انواع کاتهای اعتباری لازم دارم میشه کمکم کنید؟

بهتره مقاله را خودتون از دیتابیس های معتبر پیدا کنید و اگر لازم بود پیام خصوصی بزنین تا واستون بفرستم.

mohandeseit

کاربر ممتاز
مقاله آماده سراغ ندارم.

بله، خیلی حساسم و خیلی هم اهمیت می‌دم.

نظرم رو گفتم.
واقعا" مهمه و اگه خواستی منابعشا دارم بدم.اسلایدهای پروفسور نقیب زاده هستن.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
با سلام
اگه برای اینترنت از مودم وایرلس استفاده کنیم، آیا میشه حجم دانلود کاربران رو از یک ساعت تا ساعت دیگه محدود کرد تا هر کاربر بیش از سهم خودش نتونه دانلود کنه؟
ممنون

Drago

کاربر ممتاز
اگه برای اینترنت از مودم وایرلس استفاده کنیم، آیا میشه حجم دانلود کاربران رو از یک ساعت تا ساعت دیگه محدود کرد تا هر کاربر بیش از سهم خودش نتونه دانلود کنه؟
بستگی به مودم یا هات اسپاتتون داره. توی بعضی مدلها امکان همچین کاری هست. اگه اشتباه نکنم اکسس پوینت E1000 لینک‌سیس همچین قابلیتی داره که کاربرها رو با زمان و/یا حجم محدود کرد.

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
از مهندسای سایت کسی بلده تو excel داشبورد بسازه؟؟؟
http://lmgtfy.com/?q=how-to-create-an-excel-dashboard
یعنی هیشکی نیست به من کمک کنه؟؟:(
سلام. ورودتون رو به تالار خودتون خوش امد میگم. دوست محترم نیازی به تکرار سوال نیست. شما هم یه کوچولو زحمت سرچ به خودتون بدهید!!

h.a.n.i.y.e.h

عضو جدید
سلاااااااااااام دوستان من به يك اپلود سنتر احتياج دارم كمكككككككككككككككككك:eek:

atefe boj

عضو جدید
سلام ببخشید یه سوال دارم
ایانرم افزارهایی باقابلیت منتاژوجود دارد یاخیر؟باتوضیح

atefe boj

عضو جدید
سلام دوستان من یه مقاله انگلیسی 9/11 صفحه ای میخوام که ترجمه فارسی هم داشته باشه توزمینه کامپیوتر کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون

mahaya67

عضو جدید
بچه ها من به اسلاید های درس الگوریتم پیشرفته (ارشد) احتیاج دارم:( ،کسی اسلاید لاتین یا فارسی خوب از این درس سراغ داره؟؟؟

Drago

کاربر ممتاز
سلام ببخشید یه سوال دارم
ایانرم افزارهایی باقابلیت منتاژوجود دارد یاخیر؟باتوضیح
مونتاژ؟ منظورتون دقیقا چیه؟
اگه مونتاژ رو اینجوری تعریف کنیم که قطعات مختلف به صورت جداگانه تولید و بعدا سرهم بشن که خب در شی گرایی بحث encapsulation به نوعی به همین موضوع اشاره داره. اجزای برنامه بدون اینکه از جزئیات همدیگه اطلاع داشته باشن با هم ارتباط برقرار میکنن.
اما اگه بحث اضافه کردن یه چیزیی به برنامه باشه که خب باز هم انواع پلاگین ها هست...
باید شفاف تر موضوع رو مطرح کنی.

almasi.stu

عضو جدید
سلام دوستان
من ویندوز xp رو در vmwear نصب کردم و اینترنتش هم وصله ولی بروزرش غیرفعاله ، فقط آی پی ADSL رو میشناسه ولی هیچ آدرس دیگه ای رو باز نمیکنه؟
لطفا راهنماییم کنید

mohandeseit

کاربر ممتاز
بچه ها من به اسلاید های درس الگوریتم پیشرفته (ارشد) احتیاج دارم:( ،کسی اسلاید لاتین یا فارسی خوب از این درس سراغ داره؟؟؟
ی سرچ بزنین این مورد را با اسم اساتیدی چون دکتر نقیب زاده،دکتر ابریشمی و دکتر قدسی.

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
کسی پروکسی کتابخانه دانشگاه تهران یا تربیت مدرس را داره؟ و بلده چطوری میشه وارد شد و کتاب و پایان ن امه دانلود کرد؟

دوستان کسی روشی ساده برای پیدا کردن پروکسی دانشگاه های سراسری بلده؟

آیا سایتی وجود داره که آدرس سایت دانشگاه سراسری که پروکسی و پسوردشو نداریم را بنویسیم و پروکسی سایتو پیدا بکنه و بده؟

اگه جواب گذاشتین لطفا واسم پیغام خصوصی بدین تا بدونم.ممنون

N1GHTMAR3

عضو جدید
مدارک بین المللی compTIA

مدارک بین المللی compTIA

سلام
دنباله کتابای مربوط به دوره های Comptia مثل security+ و network+ و server+ و A+ و ....... می گردم/ آیا کتاب های مربوط به دوره هایی که ذکر کردم از خود سایت comptia.com قابل دانلود هست یا باید از جای دیگه پیداشون کنم؟؟؟

توی تایپیک ها دنبال کتاب های فوق گشتم و نتایجی که پیدا شد قدیمی بودن مثلا network+ 2008 و security+ 2009 ، میخوام منابع به روز باشن یعنی 2014 یا 2013 واسه همین پرسیدم که آیا میشه از خود سایت comptia.com دانلود کرد یا نه؟؟؟ اگر سایت دیگه ای سراغ دارید که میتونه مشکلم رو حل کنه لطفا بهم معرفی کنید......ممنون......

vafa.g

عضو جدید
سلام بچه ها خوبی؟1سوال داشتم میشه ج بدید؟؟

فناوری اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی چگونه فعالیت ارزش میتوانند بهینه کنند؟

بالا