میشه درباره ی این دوتا گزینه تو نصب اوبونتو یکم توضیح بدید؟؟
Allocate all disc space now : این گزینه اگر مثلا 50 گیگ انتخاب کنید برای OS مجازیتون، همه رو همون موقع براش جدا می کنه از هاردتون و بهش اختصاص می ده (نکته : اون میزان فضای خالی یکجا باید روی دیسکتون موجود باشه)
store virtual as a single : همه فایل ها رو یکجا در یک فضای مختص ذخیره می کنه
spilit : فایل های مربوط به OS مجازیتون رو تیکه تیکه و بعد ذخیره می کنه (توی حجم های بالا باعث افت کارایی می شه)
میشه درباره ی این دوتا گزینه تو نصب اوبونتو یکم توضیح بدید؟؟
البته محض رفرنس شدن من یه موضوعی رو اینجا مشخص کنم، این اسکرین شاتی که شما گذاشتی مطلقا ربطی به اوبونتو نداره. اون سیستم مجازی سازی که شما استفاده میکنی (VMware یا چیز دیگه) داره یه فضایی رو درست میکنه.
مقاله آماده سراغ ندارم.سلام
کسی مقاله ی خوب و آموزشی درباره ی لینوکس (بیشتر توزیع اوبونتو ) نداره؟؟
اگه شما قرار باشه 1:30 راجع به لینوکس حرف بزنید و کار کنید چه بخش هایی رو در نظر میگیرید برای بیان؟؟ میتونید با محیط لینوکس هم کار کنید و حتی نصبش رو آموزش بدید!!
خوشحال میشم نظراتون رو بدونم..
بله، خیلی حساسم و خیلی هم اهمیت میدم.جناب مهندس شما خیلی سر نگارش و کلمات حساس اید ها!
نظرتون راجع به سوال بالاش چیه؟
1.
1:30 چی؟ یک دقیقه و نیم؟ یک ساعت و نیم؟ ساعت یک و نیم؟
2.
اما اگه بخوام مطلب آماده کنم سعی میکنم این موارد رو پوشش بدم (این موارد به ترتیب نیست):
- ساختار فایل سیستم در لینوکس و تفاوت اون با سایر سیست عاملها
- ساختار هسته در لینوکس و تفاوت اون با سایر سیستم عاملها
- در مورد اینکه لینوکس فقط یه هسته است و اینکه توزیع چیه و چرا توزیع های مختلف داریم
- فرق محیط دسکتاپ (Desktop Environment یا همون DE) با توزیع
- بررسی چند توزیع با تفاوت زیاد
- چرا توزیع های لینوکس به ویروس آلوده نمیشود؟ آیا این به این معنی است که توزیع های لینوکس ۱۰۰ درصد امن هستند؟
م.
سلام دوستان خوبید؟من 1مقاله لاتین درمورد انواع کاتهای اعتباری لازم دارم میشه کمکم کنید؟
واقعا" مهمه و اگه خواستی منابعشا دارم بدم.اسلایدهای پروفسور نقیب زاده هستن.مقاله آماده سراغ ندارم.
1:30 چی؟ یک دقیقه و نیم؟ یک ساعت و نیم؟ ساعت یک و نیم؟
اما اگه بخوام مطلب آماده کنم سعی میکنم این موارد رو پوشش بدم (این موارد به ترتیب نیست):
- ساختار فایل سیستم در لینوکس و تفاوت اون با سایر سیست عاملها
- ساختار هسته در لینوکس و تفاوت اون با سایر سیستم عاملها
- در مورد اینکه لینوکس فقط یه هسته است و اینکه توزیع چیه و چرا توزیع های مختلف داریم
- فرق محیط دسکتاپ (Desktop Environment یا همون DE) با توزیع
- بررسی چند توزیع با تفاوت زیاد
- چرا توزیع های لینوکس به ویروس آلوده نمیشود؟ آیا این به این معنی است که توزیع های لینوکس ۱۰۰ درصد امن هستند؟
بله، خیلی حساسم و خیلی هم اهمیت میدم.
نظرم رو گفتم.
بستگی به مودم یا هات اسپاتتون داره. توی بعضی مدلها امکان همچین کاری هست. اگه اشتباه نکنم اکسس پوینت E1000 لینکسیس همچین قابلیتی داره که کاربرها رو با زمان و/یا حجم محدود کرد.اگه برای اینترنت از مودم وایرلس استفاده کنیم، آیا میشه حجم دانلود کاربران رو از یک ساعت تا ساعت دیگه محدود کرد تا هر کاربر بیش از سهم خودش نتونه دانلود کنه؟
از مهندسای سایت کسی بلده تو excel داشبورد بسازه؟؟؟
http://lmgtfy.com/?q=how-to-create-an-excel-dashboardاز مهندسای سایت کسی بلده تو excel داشبورد بسازه؟؟؟
سلام. ورودتون رو به تالار خودتون خوش امد میگم. دوست محترم نیازی به تکرار سوال نیست. شما هم یه کوچولو زحمت سرچ به خودتون بدهید!!یعنی هیشکی نیست به من کمک کنه؟؟
http://www.picofile.com/سلاااااااااااام دوستان من به يك اپلود سنتر احتياج دارم كمكككككككككككككككككك
مونتاژ؟ منظورتون دقیقا چیه؟سلام ببخشید یه سوال دارم
ایانرم افزارهایی باقابلیت منتاژوجود دارد یاخیر؟باتوضیح
ی سرچ بزنین این مورد را با اسم اساتیدی چون دکتر نقیب زاده،دکتر ابریشمی و دکتر قدسی.بچه ها من به اسلاید های درس الگوریتم پیشرفته (ارشد) احتیاج دارم ،کسی اسلاید لاتین یا فارسی خوب از این درس سراغ داره؟؟؟
ی سرچ بزنین این مورد را با اسم اساتیدی چون دکتر نقیب زاده،دکتر ابریشمی و دکتر قدسی.
بچه ها من به اسلاید های درس الگوریتم پیشرفته (ارشد) احتیاج دارم ،کسی اسلاید لاتین یا فارسی خوب از این درس سراغ داره؟؟؟