سلام
یکی طریقه نصب aspen plus7.2 بر روی ویندوز 7نسخه 64bit را آموزش نمیده من قبلا اقدام به نصب کردم ولی eror داد لطفا راهنمایی نمایید
نصبش بگير نگير داره وحيد. اصلا نميشه گفت كي بلده نصب كنه كي بلد نيست.
ولي تا حالا تو سيستم هاي 64 بيتي كه نصب كردم فقط يك راه جواب داده. ميگم راهشو. بببين جواب ميده يا نه
اول از همه اگه تا حالا نصب كردي بايد ويندوزتو عوض كني (هيچ راهي نداره. چونه هم نزن)
وقتي يه ويندوز فرش داري بدون اينكه آنتي ويروس يا هر نرم افزار ديگه اي نصب كني برو لايسنس رو بساز
بعد برو مراحل نصب رو يكي يكي طي كن تا به مرحله اي برسي كه گير بده به sql ( اگه مراحل رو بلد نيستي توضيح بدم بگو كه توضيح بدم)
حالا بدون اينكه پنجره نصب رو ببندي ميري سروقت sql. من sql 2005 رو نصب كردم. روش نصب 2008 رو خيلي بلد نيستم. sql server sp2رو نصب ميكني. بعد ميري سروقت سرويس پك 3 نسخه 32 بيتي. اونو نصب ميكني و بعد ميري 64 بيتي سرويس پك 3 رو نصب ميكني. ترتيب مهمه ها.
حالا كه نصب كردي مياي سروقت نصب اسپن. recheck ميكني ميبيني كه مراحل رو شروع ميكنه به ادامه دادن. خب ديگه مشكلي پيش نمياد ان شالله. تا آخر نصب كن و بعدش بدون اينكه كامپيوتر رو ري استارت كني وارد اسپن شو و ريجستر رو كنسل كن. حالا بقيه نرم افزارها تو ميتوني نصب كني![]()
سلام دوستان.
من ورژن 7.3،رو ویندوز سون 32بیت نصب کردم.ولی extension های خوبش مثل pipesys کار نمیکنه.دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
دوست عزیز این نرم افزار هم روی 32 بیتی و هم 64 بیتی (ویندوز 7) نصب میشه تو این تاپیک یکی از دوستان گفتن که روی ویندوز 8 هم نصب کردن، شاید روش نصبتون مشکل داره تو قسمت نرم افزار های مهندسی شیمی بگردید دوستان تجربه هاشونو درباره نصب نرم افزار گفتن و به خوبی راهنمایی کردن، دیگه اینکه کرک این نرم افزار مربوط به نسخه 2006 میشه که بعدا تغییراتی که توی نرم افزار توسط سازنده داده شده باعث شده بعضی قسمت ها کار نکنه مثل همون Pipesys یا FiredHeater تو AspenEDR ... به هر حال اگه میخواید از اینا استفاده کنید احتمالا با ورژن 2006 مشکلتون حل میشهکسی نیست ؟؟؟
انقدر جواب ندادین که ویندوز رو عوض کردم و سون 64 بیتی نصب کردم و الان دیگه ارور 1603 رو میده و نصب نمیشه!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز این نرم افزار هم روی 32 بیتی و هم 64 بیتی (ویندوز 7) نصب میشه تو این تاپیک یکی از دوستان گفتن که روی ویندوز 8 هم نصب کردن، شاید روش نصبتون مشکل داره تو قسمت نرم افزار های مهندسی شیمی بگردید دوستان تجربه هاشونو درباره نصب نرم افزار گفتن و به خوبی راهنمایی کردن، دیگه اینکه کرک این نرم افزار مربوط به نسخه 2006 میشه که بعدا تغییراتی که توی نرم افزار توسط سازنده داده شده باعث شده بعضی قسمت ها کار نکنه مثل همون Pipesys یا FiredHeater تو AspenEDR ... به هر حال اگه میخواید از اینا استفاده کنید احتمالا با ورژن 2006 مشکلتون حل میشه
سلام دوستان.
من ورژن 7.3،رو ویندوز سون 32بیت نصب کردم.ولی extension های خوبش مثل pipesys کار نمیکنه.دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
سلام..سلام،من ورژن 7.3 رو نصب کردم روی ویندوز xp و فایل لایسنس رو هم نصب کردم ولی وقتی میخوام aspen hysys رو باز کنم پیغام میده که unable to acquire HYSYS- process license کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟
من ورژن 3.2 رو روی ویندوز سون 32 بیتی نصب میکنم نصب میشه اما موقع باز کردنش این پیغامو میده:
no such feature recognized by server
چیکار کنم؟
اول باید کرکو run as administrator کنی بعد از چند دقیقه کارش تموم میشه و یه فایل lic. میسازه ...سلام دوست عزیز میشه نحوه ی نصبشو رو سون 64 بذاری
متاسفانه کرک موجود همون کرک نسخه 2006 و اپدیت نشده
از طرفی از وقتی شرکت spt شرکت neotech رو خریده سیستم لایسنسش رو عوض کرده
الان تو 7.3 غیر از pipesys بخش های دیگه ای مث aspen hydrulic و یا لینک olga و pipesim و pvtsim کار نمیکنه فعلا هم راه کاری نداره
تا یه کرک جدید بیاد
سلام ..سلام دوستان من نتونستم نصب کنم هرکاری کردم. لایسنس رو قبول نمیکنه میشه کمکم کنید واس نصب روی ویندوز7 64 بیتی؟
ممنون میشم
aspen one بگير نگير داره. من خودم براي خيلي از بچه ها نصب كردم. 32 و 46 و سون و xp و لپتاپ و pc. هر سيستمي بگي نصب كردم. رو بعضي سيستما جواب داد ولي رو بعضيا نه. حتي رو سيستم خودم جواب نداد. چند بار ويندوزم رو عوض كردم تا درست شد. دفعه آخري كه نصب كردم و بدون مشكل تا الان كار كرده ، سون 32 نصب كردم و بلافاصله بعد از نصب ويندوز اسپن 7.2 رو نصب كردم. خوشبختانه به مشكلي بر نخورد. شما هم دوباره ويندوز نصب كن ان شالله كه درست ميشه![]()
با سلام من هم مشکلاتی مشابه داشتم اخرش یدونه ویندوز مجازی روی ویندوز سون خودم نصب کردم تا دیگه مدام مجبور به تعویض ویندوز نشم /// اون ویندوز مجازی را گذاشتم فقط برای اسپن
دقت کنید توی نصب اسپن 7.2 مراحل زیر کاملا نصب بشه :
1- microsoft net framwork 2 sp2
2 -SQL2005 sp2
3- SQL2005 sp3 for 64or86
4- net fram work3.5 sp1
...................
فقط مشکلی که دارم در مورد وجود نداشتن برخی ترکیبات مثل Dimethyl Disulfide داخل هایسیسه