سلام بر دوستان عزیز
سوالی درمورد نرم افزار کامسول دارم؛ چطور میشه با نرم افزار کامسول نانوسیالات را شبیه سازی کرد؟
اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم جواب بده.
با سلام
من دانشجوی ارشد مهندسی شیمی هستم در آلمان ، یه کار دانشگاهی بهم پیشنهاد شده با عنوان particle trajectories in a apparatus می خواستم از دوستان کسی با کامسول در این زمینه کار کرده ؟سخته یا راحته؟ و اگه کسی اطلاعاتی داره اگه در اختیار بگذارین ممنون می شم
سلام دوستان
من یه پروژه کامسول دارم که چندلایه رو هم قرار گرفتن وقتی می خوام بین این لایه ها در فصل مشترکشون شرط مرزی تعریف کنم کامسول نمی ذاره
سلام مهندس /من برای انجام پایان نامه ام که شبیه سازی خشک کن های پاششی تولید شیر خشک با نرم افزار comsolهست تعداد زیادی مشکل برای انجامش دادنش دارم واقعا اگه شما می تونید بهم کمک کنید برای برطرف کردن مشکلاتم بهم اطلاع بدین ممنون از شماaghil43@yahoo.com
سلام لطفا هر کی اطلاعاتی در باره شبیه سازی خشک کن پاششی با نرم افزار comsolداره من رو راهنمایی کنه/مرسی
اولین مشکل من انتخاب نوع مد کاربری که باید استفاده کنم هست و هیچ مقاله ای شبیه سازی از کارم با comsol پیدا نکردم هندسه یک خشک کن پاششی دیسکی هست/دوم من دو ماده دارم که هر دو ماده در یک ناحیه قراداره به عبارت دیگه جریان دو فازی هست در کارایی که با فلوئنت شده دمای دو سیال بسیار مهم است اما وقتی داخل کامسول از جریان چند فازی روش اویلر مغشوش استفاده می کنم در ورودی اصلا گزینه دما وجود نداره تا براش تعریف کنم
جواب:
انتخاب نوع مد کاربری: CFD software
دوم: برای دما باید از این قسمت استفاده کنید:
- Fluid Flow and Heat Transfer: The CFD Module includes a Conjugate Heat Transfer interface for describing fully coupled heat transfer in solids and fluids, including laminar and turbulent fluid flow. By default, this solves for nonisothermal flow and can be coupled to any other physics interface that includes temperature, such as interfaces for surface-to-surface radiation in the Heat Transfer Module, Joule heating, and heat of reactions in Chemical Species Transport interfaces. In addition, physics interfaces for heat transfer in porous media combine the conduction in the solid matrix to the conduction and convection in the fluid phase while accounting for the tortuous path taken by the fluid, and the heat dispersion this entails.
سلام در داخل مدهای کاربری نرم افزار جریان های دو فازی وجود داره اما چیزی به نام پارامتر دما در مدهای کاربری نیست که احتمالا باید از مد کاربری انتقال حرارت در سیالات استفاده کنم .لینک های بالا مقالاتی که با کامسول کار شده باز نمی کنه اگه یه مقاله در این باره پیدا می کردم کارم انجام می شد خیلی خیلی ممنون از شما
سلام لطفا طریقه نوشتن معادلات در کامسول چه جوره؟مثلازمانی که خروجی گرفتی از نرم افزار می خوای تغییرات رطوبت رو معادلش وارد کنی طریقه نوشتن معادلات چه جوره؟
سلام مهندس ممنون از پاسخگویی شما در شکل ارسالی اگر بخوایم سیال فقط از نقطه یک که انتهای نازل هست وارد مخزن شود که در فضای بالاتر از نازل در داخل مخزن فقط هوای داغ باشه پاشش یک سیال در داخل استوانه هست شرایط مرزی رو چگونه باید در نظر گرفت که سیال فقط در نقطه یک دارد مخزن شودیا چه تغییراتی در هندسه باید ایجاد کرد؟
مشاهده پیوست 255496
سلام من می خوام هندسه رو طوری رسم کنم که مایع با فشار بالا وارد نازل شود و در انتهای نازل(نقطه 1)وارد مخزن شود یه به عبارت دیگر پاشیدن مایع به قطرات ریز در داخل مخزن استوانه ای است و در تماس با هوای داغ قرار بگیره و مایع رطوبت رو از دست بده و تبدیل به جامد شود .سوال من اینه که هندسه رو چه جور باید رسم کرد که مایع از نقطه یک به داخل مخزن پاشیده شود؟
ممنون از شما بخوای برای یک ماده مثل هوا رطوبت نسبی رو وارد کنی در داخل قسمت تعریف ماده وجود نداره از کجا باید براش تعریف کنم؟ممنون از شما