javad123444
عضو جدید
سلام کتاب تصویری شما کامسول 4.4 رو آموزش میده؟
آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز ماشالا خیلی تایپ کردین، من سوالات رو جدا کردم و تک تک ج میدم
سلام کتاب تصویری شما کامسول 4.4 رو آموزش میده؟
تو کتاب فصل مکانیک سیالاتش این موضوع کامل شرح داده شده، طبق حرفاتون شما باید سه ماژول انتخاب کنین 1. لمینارفلو2.هیت ترنسفر3.الکتریکیچجوری سرعت 2متر رو به سیال بدم؟
ای کاش میشد اونو برات میفرستادم شمام بهش ی نگاهی میکردید.
solidheat transfer in
استفاده کنم؟ این شرایطو مرزیو چجوری بهش بدم؟
باید دمای هوا رو هم بهش بدم ؟
آخه دمای هوا بعداعمال ولتاز عوض میشه پس نباید یک دمای ثابتی بهش بدم اینجا رو چیکار کنم؟
اگه بخاین به هوا حرارت رو اعمال کنین باید این ماژول رو در نظر بگیرینبه نظرت باید از heat transfer in fluidهم استفاده کنم؟
سلام
مرسی بخاطر جواب هایی که دادید
لطفا برید این سایت اونجا برای دانلود گذاشتم
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=d1d7f0a8f30f57b1d41ad4ee96ac541f
نه نیستش
ی بنده خدایی کار کرده بود
البته عینا مساله من نبود ولی میشد ازش کمک گرفت
الان من نمیتونم این فایلو با ورزن 4.2 سیو کنم تا شما بتونی بازش کنی
ممنونم
ازش عکس بگیرم چی؟
سلام.من ورژن 3.4 کامسولا دارم.کار کردن باهاش با ورژنای جدیدش خیلی فرق داره؟
سلام دوستان.
من ارشد الکترونیک می خونم. پایان نامم با کامسوله. تو مش بندیش دچار مشکل شدم. چون یه قسمت از ساختارم میلیمتری یه قسمت میکرومتر... تاپیک شما رو دیدم گفتم شاید بتونین به من کمک کنید. من نمی دونم برای صفحه کلی و صفحات مرکزی از چه نوع مشی استفاده کنم . مشاهده پیوست 215688
کسی هست پروژه منو بتونه حل کنه
من واقعا نمیتونم
هرکسی انجام بده پولشم میدم
سلام .
ممنون که جواب دادین.
مقاله ام به صورت کلی شکل را کشیده و وارد جزئیات نشده و از شبیه سازی FDTD استفاده کرده ولی با توجه به اینکه استاد من از من خواسته با کامسول کار کنم من دارم از کامسول استفاده میکنم و حتی نمی دانم جواب مشابهی می گیرم یا نه... من برای گشیدن هندسه شکل تبدیل واحد کردم ولی برای مش بندی وقتی حالت مربعی Etremely fine کل ساختار را می گذارم خطای کمبود حافظه را میدهد و وقتی قسمتهای داخلی را در این حالت و قسمتهای میانی و خارجی را در حالت مثلثی می گذارم با سایز بزرگتر مشهای مثلثی را تاثیر نمی دهد.
هر نوع مشیرو که انتخاب میکنین روش راست کلیک کنین و عبارت Distribution رو انتخاب کرده و هر قسمت رو با هر تعدادی که میخاین مش بزنین
درود.
خسته نباشید توی ورژن کامسول 4.3 با تعریف متغیرها آشنایی دارید؟ من برای ورودی یک لوله در فضای سه بعدی می خوام پروفیل سهموی وارد کنم ولی شعاع توی فضای 3بعدی تعریف نشدس(مگه اینکه بجز r با اسم دیگه ای تعریف شده باشه) میخواستم ببینم چطور میشه این پروفیل رو به سیستم داد برای ورودی
ممنون
سلام
شعاع رو با همین عنوان r (یا هر عنوانی که میخواین) تو قسمت پارامتر تعریف کنین بعد تو قسمت variable مرز رو انتخاب کنین
THx
khob tooye bakhshe parametere bayad value dade beshe
age r tarif konam, value ro chi bedam?
bayad local definition bashe ya global definition?
akhe inke migin marz ro entekhab konam baram ashna nist
ممنونوای انگلیسی ننویسین لطفاً
شعاع حتما توی مقاله یا دیتاهاتون براش چیزی تعریف شده، حالا چه r چه عنوان دیگه ای
وقتی میخواین ی تابع یا فرمول رو تعریف کنین باید تک تک اجزاشو شناسایی کنین و به نرم افزار تعریفش کنین، تو شکل زیر دوقسمتی که به رنگ قرمز هست رو خودمون وارد میکنیم و مقدار value رو خودش برا اساس سیستم اندازه گیری که انتخاب کردیم محاسبه میکنه
مشاهده پیوست 215884
منظور ازlocal definition و global definition کدوم قسمت رو میگین؟ چون تو بعضی ماژولها این قسمت هست تو بعضی ها نهVariables تابع رو تعریف کنین، ینی مرزی که قراره این تابع انجام بشه رو انتخاب کنین، منظورم اینه تو کدوم قسمت از هندسه میخواد این تابع اعمال بشه
وقتی پارامترهارو تک تک تعریف کردین باید تو قسمت
ممنون
رابطه ی مورد نظر من (v(1-(r/R)^2 هست R و v رو توی پارامتر تعریف میکنیم ولی r رو که متغیر هست باید چجوری معرفی کرد؟ این عکسی که فرستادم global definition و local رو مشخص میکنه توی global جایی برای انتخاب محل اعمال نیست فکر کنم باید توی local باشه درسته؟
مشاهده پیوست 216034
یک سوال
اگر بخواهیم از کارمون مقاله بدیم حالا در کنفرانس یا مجله اینکه از کرک استفاده کردیم مشکل زا نیست؟ اگر هست باید چی کار کرد؟