سلامسلام دوستان
میشه توی نرم افزار Visio فارسی تایپ کرد؟
آخه یه شکل دارم که متنش باید فارسی باشه میخوام ببینم اگه نمیشه تو Visio فارسی نوشت نصبش نکنم![]()
مشاهده پیوست 193653سلام دوستان لطفا به من كمك كنيد تا اين برنامه را بنويسم من معادله درجه 4 را ندارم كه بتونم اين مسيله را حل كنم
سلام لطفا نرم افزارهاي مربوط به تاسيسات الكتركي و بررسي قدرت رو معرفي كنيد ممنون
نرم افزار دیگسایلنت در زمینه تاسیسات الکتریکی و تابلو طراحی نشده عزیزم. به درد کار شما نمیخوره. این نرم افزار مال محاسبات شبکه قدرت هستمي خواستم بدونمcontactor ,panel , ups توي eplan معادل چه تجهيزاتي تو نرم افزار ديگسايلنت هستند
دوم اينكه من يه پروژه رو بررسي مي كردم توي اون از ups استفاده شده ولي آيكون load رو داره هرچي مي گردم چنين آيكوني رو نمي بينم etap 7
سوم اينكه مي خواستم ipedance كابل رو وارد كنم فقط تا ٥رقم مي تونم وارد كنم ولي طراح ٦رقم وارد كرده البته etap من 7.5 مال طراح 7 بوده ولي فكر نكنم به اين دليل باشه
در هر صورت اگه كسي بتونه راهنمايي كنه متشكر مي شم ،فوري
در ادامه فرموده های مهندس اصغری .مي خواستم بدونمcontactor ,panel , ups توي eplan معادل چه تجهيزاتي تو نرم افزار ديگسايلنت هستند
دوم اينكه من يه پروژه رو بررسي مي كردم توي اون از ups استفاده شده ولي آيكون load رو داره هرچي مي گردم چنين آيكوني رو نمي بينم etap 7
سوم اينكه مي خواستم ipedance كابل رو وارد كنم فقط تا ٥رقم مي تونم وارد كنم ولي طراح ٦رقم وارد كرده البته etap من 7.5 مال طراح 7 بوده ولي فكر نكنم به اين دليل باشه
در هر صورت اگه كسي بتونه راهنمايي كنه متشكر مي شم ،فوري
شرمنده منظورم توي نرم افزار etap بود حق با شماست eplan مربوط به طراحي تابلوست تصحيح مي كنمنرم افزار دیگسایلنت در زمینه تاسیسات الکتریکی و تابلو طراحی نشده عزیزم. به درد کار شما نمیخوره. این نرم افزار مال محاسبات شبکه قدرت هست
متاسفانه من با ایتپ کار نکردم...
شاید ولتاژ مرجع رو با ولتاژ خروجی یا دو سر عنصری مقایسه کرده.
بله ولی همونطور که می بینید سیگنال آبی رنگ در محدوده [400V، -400V] رسم شده درحالیکه مقیاس سیگنال سبز رنگ در محدوده [20V، -20V] رسم شده. میخوام ببینم میشه دو مقیاس مختلف رو در یک شکل جای داد؟
سلام
بله امکانش هست. اگر کار با این نرم افزار رو بلد باشید میتونید چندتا نمودار رو در یک صفحه رسم کنید
منظورتون از حد و اندازه چیهمیشه یکم بیشتر توضیح بدید. من تاحدودی با این نرم افزار آشنا هستم. چند بار هم نمودار رو در یک صفحه رسم کردم ولی اینکه هر نمودار مقیاس مربوط یه خودش رو داشته باشه تا حالا نتونستم.
اگر تو شکل دقت کنید با اینکه سیگنال سبز رنگ خیلی خیلی کوچکتر از سیگنال آبی رنگ هست ولی طوری رسم شده که انگار در حد و اندازه های سیگنال آبی رنگ هستش
منظورتون از حد و اندازه چیه
شما به سمت چپ و راست شکلها دقت کنی میبینی که دامنه سیگنال آبی رنگ 300 هست ولی دامنه سیگنال سبز رنگ 20 هستش
منظورم اینه که با اینکه سیگنال سبز رنگ خیلی از سیگنال آبی رنگ کوچکتره ولی این دو سیگنال یه جوری رسم شدن که انگار تقریباً با هم برابرن
شرحي بر نرم افزار Psim و کارايي آن
نرم ا¬فزار Psim جزء پر طرفدار ترين نرم افزار هاي شبيه سازي براي مدارات الکتريکی است.
این نرم افزار برای شبیه سازی مدارات قدرت مفید است اما در مدارات الکترونیک صنعتی هم کاربرد دارد. مداراتی را که با psim می توان ظرف چند دقیقه پیاده سازی کرد به وسیله pspice مطمئنا بیشتر از آن چیزی که فکر می کنید وقت گیر خواهد بود ( شاید هم در آخر به نتیجه مطلوب نرسید).
Psim با همه قدرتش در اوج سادگی و روان دستی دو عیب دارد:
1- نسخه ای که ما از آن استفاده می کنیم نسحه student آن می باشد و محدودیت های زیادی دارد . برای استفاده از همه امکانات این نرم افزار باید آن را بخرید. یکی از محدودیت های این نرم افزار محدودیت تعداد قطعات موجود در یک شماتیک و همچنین محدودیت رسم تعداد منحنی ها و محدودیت تعداد نقاط روشن شده برای رسم یک منحنی است ( 6000 نقطه ).
2- عیب دیگر این نرم افزار ایده آل بودن قطعات آن است . در نرم افزار pspice قطعات دارای یک تلورانس هستند و بنابراین خروجی هم به حالت واقعی بیشتر نزدیک می شود اما در Psim تلورانسی برای قطعات تعریف نمی کنیم .این مورد برای طراحی صنعتی مشکل ساز است و برای استفاده آموزشی شاید خوب هم باشد.
در زیر دو نمونه شبیه سازی مدار و آنالیز آن در این نرم افزار را می توانید ببینید:
![]()
![]()
![]()