تفاوت orcad و pspice چيه؟ هر كدوم براي چه كاري مناسب هست؟
من الان سال دوم هستم و ميخوام يك نرم افزار مفيد رو ياد بگيرم اما نميدونم چي خوبه. لطفا راهنماييم كنيد.
دوست عزیز الان بیشتر شرکت های سازنده چراغ مثل شرکت جار یا گلنور فایل قابل استفاده برای این نرم افزار رو دارند به اونها مراجعه کن کمکت میکنندسلام.یه سوال در مورد نرم افزار dialux داشتم. اگه بخواییم از چراغهای ایرانی برای طراحی با این نرم افزار استفاده کنیم اطلاعات این چراغا رو چه جور باید وارد کرد
منم از فایل شرکت جار استفاده کردم .اما نتونستم بخش data base اونو بیدا کنم.بدون نصب این بخشم هیچ کاری نمیشه کرددوست عزیز الان بیشتر شرکت های سازنده چراغ مثل شرکت جار یا گلنور فایل قابل استفاده برای این نرم افزار رو دارند به اونها مراجعه کن کمکت میکنند
سلام.اینم متن سوال:
با استفاده از تکنیکهای مدولاسیون DSB در محیط simulink نرم افزار matlab سیگنال مدوله شده ای تولید و سپس با مدولاتور pll اشکار سازی نمایید.
حالا من تونستم یه چیز هایی طراحی کنم که نمیدونم چطوری عکسش رو بزارم. کسی میتونه کمک زیادی بکنه
سلام،
از مهندسای برقی که تو زمینه plc فعالیت دارن کسی میتونه کتابی برای یادگیری plc - logo بهم معرفی کنه؟ یا جزوه کاملی که با خوندنش یاد بگیرم؟
از همکی ممنون![]()
درسته که اصل کار نوشتن الگوریتم حل مسئله است- ولی وقتی ندونم این کدها رو با چه زبانی وارد کنم ارزشی نداره که الگوریتم. بعد منظورتون از اینکه زبان c به پیچیدگی اون c برا بچه های کامپیوتر نیس چیه؟ c همون c هستش دیگه.
درکل ممنون که پاسخ دادین. کاش دوستان دیگه هم نظرشونو میدادن.
درسته که اصل کار نوشتن الگوریتم حل مسئله است- ولی وقتی ندونم این کدها رو با چه زبانی وارد کنم ارزشی نداره که الگوریتم. بعد منظورتون از اینکه زبان c به پیچیدگی اون c برا بچه های کامپیوتر نیس چیه؟ c همون c هستش دیگه.
درکل ممنون که پاسخ دادین. کاش دوستان دیگه هم نظرشونو میدادن.
برای رشته قدرت c کاربرد زیادی نداره (شاید اصلا کاربرد نداشته باشه)
فقط مهم اینه که نحوه نوشتن برنامه یاد بگیرید
برنامه هایی که توی قدرت استفاده می شه
مثل
Eplan:برای رسم نقشه های مدار فرمان
Etab، mat power: برای پخش بار
مطلب :برای تحلیل و شبیه سازی
درکل برنامه های زیادی وجود دارن و لازم نیست همه یاد بگیرید
سلامسلام !
من یه سوال متلب دارم که تو یه قسمتش موندم کسی میتونه واسم حل کنه این سوال مربوط به کنترل خطی هست![]()
با سلاماگر لطف کنید آموزش تصویری نرم افزارها و دروس برق رو بذارید ممنون میشم (مطلب و دیگسایلنت , ریاضی مهندسی و مدار1,2) خیلی عجله دارم
پروتیئوس 7.5 فول کرک خدمت شماباسلام
كسي proteus7 روبصورت كرك شده(نه همراه با كرك)داره؟chonويندوزهاي64بيتي باكركش مشكل دارن(win7,64bit)
باتشكر
سلام خدمت همه عزيزان فايل فارسي راهنماي استفاده از ديالوكس رو مي خوام ميتونين كمكم كنيد![]()