bolandparvaz
عضو جدید
لطفا اگه امکان داره با راه حل ممنون میشم.مرکزش به اندازه ی a/2 میاد سمت چپ مرکز جرم مکعب مستطیل کامل
لطفا اگه امکان داره با راه حل ممنون میشم.مرکزش به اندازه ی a/2 میاد سمت چپ مرکز جرم مکعب مستطیل کامل
درودلطفا اگه امکان داره با راه حل ممنون میشم.
درودسلام
اولا من بین دو مورد زیر حسابی گیج شدم و نمیتونم از لحاظ "مفهومی" تمایز این دوتا را متوجه بشم :
1) شدت میدان مغناطیسی (magnetic field intensity) که با حرف H نشون داده میشه و واحدش هم آمپر بر متر هست.
2) چگالی شار مغناطیسی (magnetic flux density) که با حرف B نشون داده میشه و واحدش هم تسلا هست.
ثانیا در مورد
μ[SUB]0[/SUB] و μ[SUB]real[/SUB] و μ
توضیح کامل میخوام. یعنی میخوام بدونم " مفهوم " هر کدوم از این سه تا چیه و در مقایسه با هم چه تفاوتی دارند. خودم فقط در این حد میدونم که به μ[SUB]0[/SUB] [SUB] میگن ثابت تراوایی خلا.[/SUB]
این پارامتر ها رو بهتره از روی دیمانسیون تحلیل کنیدممنون که جواب دادید
ولی من میخوام مفاهیمشون را متوجه بشم. شما فقط یک "تعریف" کتابی ازشون ارائه دادید.
آمپر بر مترنه متاسفانه برای من قابل درک نیست. واحد اولی که اصلا آمپر داره توش ، برای اولی که راحت نیست از روی واحدش پی به خود کمیت ببریم. لا اقل من نمیتونم اینکارو بکنم شما را نمیدونم
درود دوبارهخب یعنی چی؟
یعنی مثلا این شدت میدان مغناطیسی باعث میشه در واحد طول سیم یه مقدار مشخص آمپر القا بشه ؟
براي كار بهتره مدرك ارشدت با ليسانست يكي يا نزديك باشن اما اگه صرف علاقه ميخواي ميتوني با مطالعه در اين زمينه ها موفق باشي نياز به تحصيل در اين زمينه نيست البته تخصصي تر هست اما خيلي از دروسش با اوني كه تو ذهنته كلي فرق داره
mgh=1/2mv^2سلام!
جسمی را از ارتفاع 20متری از سطح زمین زها میکنیم، این جسم با چه سرعتی ی سطح زمین میرسد؟(اصطکاک هوا ناچیز است)
میشه حل کنید؟
پیشاپیش ممنون
![]()
سلام!
جسمی را از ارتفاع 20متری از سطح زمین زها میکنیم، این جسم با چه سرعتی ی سطح زمین میرسد؟(اصطکاک هوا ناچیز است)
میشه حل کنید؟
پیشاپیش ممنون
![]()
mgh=1/2mv^2
20*9.8*2=v^2
V=9.8
سلام
وقتی جسمدر ارتفاعی قرار داره واز اونجا رها میشه در واقع سرعت اولیه جسم برابر با صفر هست
اگه زمین رو مبدا در نظر بگیریم انرژی مکانیکی در هر نقطه برابر با انرژی مکانیکی در نقطه ی دیگه هست
انرژی مکانیکی=انرژی جنبشی+انرژی پتانسیل
انرژی مکانیکی در 20 متری=یک دوم v * m به توان 2 + m*g*h و چون در ارتفاع20 متری سرعت نداریم پس انرژی جنبشی ما صفر هست
انرژی مکانیکی در روی زمین= همون عبارت بالا با اینتفاوت که انرژی پتانسیل صفر هستش
در نتیجه انرژی پتانسیل در ارتفاع 20 متری =انرژی جنبشی در زمین هست
تواین رابطه m ها از طرفین حذف میشن و با استفاده از داده ها جواب بدست میاد
اگه g=10 جواب میشه 20
اگه g=9.8 جواب تقریبا میشه 19.8
سلام.
یه دستگاهی لازم دارم که بتونه یه جسم حدود 1 کیلویی رو مثل چرخ و فلک بچرخونه مثل آرمیچر،اما لازم نیست سرعتش تند باشه
میشه کمکم کنید؟
mgh=1/2mv^2
20*9.8*2=v^2
V=19.8
سلام
وقتی جسمدر ارتفاعی قرار داره واز اونجا رها میشه در واقع سرعت اولیه جسم برابر با صفر هست
اگه زمین رو مبدا در نظر بگیریم انرژی مکانیکی در هر نقطه برابر با انرژی مکانیکی در نقطه ی دیگه هست
انرژی مکانیکی=انرژی جنبشی+انرژی پتانسیل
انرژی مکانیکی در 20 متری=یک دوم v * m به توان 2 + m*g*h و چون در ارتفاع20 متری سرعت نداریم پس انرژی جنبشی ما صفر هست
انرژی مکانیکی در روی زمین= همون عبارت بالا با اینتفاوت که انرژی پتانسیل صفر هستش
در نتیجه انرژی پتانسیل در ارتفاع 20 متری =انرژی جنبشی در زمین هست
تواین رابطه m ها از طرفین حذف میشن و با استفاده از داده ها جواب بدست میاد
اگه g=10 جواب میشه 20
اگه g=9.8 جواب تقریبا میشه 19.8
مجتبی جان الان فرق این 3 تا پست رو دقیقا میگی بهم؟یه فرمول خیلی راحت توپ تو ارتفاع 20 متری هستش پس هر ثانیه با سرعت +10 متر برثانیه به سمت زمین میره حالا برای هر ثانیه یه فلش رو به پایین بکش و اعداد سرعتو دوطرف فلش(ابتدا و انتها) بنویس بعد مجموع اعداد تقسیم بر 2 میشه سرعت تو همون بازه فلش که با توجه به ارتفاع 20 متری میشه 2تا فلش و در انتهای اون سرعت حدود 20 متر برثانیه میشه.
مجتبی جان الان فرق این 3 تا پست رو دقیقا میگی بهم؟
من فرمول و جبرشو نوشتم و محاسبه کردم
اون دوستمون جبر رو به زبون فارسی نوشت و محاسبه کرد و تو هم با یه حساب سرانگشتی جواب دادی![]()
درود بر تو عزیزاول از همه سلام به دوست خوبم محسن جان من فقط رابطه ها رو خوب کنار هم چیدم و با صرف 1/4 تایم شما تونستم جوابو بدست بیارم درضمن برای یه مشکل اگه چند تا راه حل بلد باشی که اشکالی نداره داره؟
درود بر تو عزیز
نه خب آخه تموم راه حل ها یکی بود![]()
مسلما نمیرسن طرف رو نجات بدننه کاملا وقتی مراحل پیچیده بشن شما حدود 3 تا 4 دقیقه وقت صرف میکنید تا جواب بدست بیارید اما من میتونم زیر 1 دقیقه جواب بدم.
حالا یه سوال میدم کاربردش میاد دستت
یه ساختمان داریم 40 متر ارتفاع داره و یه گروه اتش نشان داریم که میخوان تشک هوارو ببرن زیر ساختمان و شتاب سرعتشون هم 20 متر برثانیه هستش ولی فاصله 120 متری دارند اگر همزمان حرکت بکنند ایا اتش نشان ها به شخص میرسند یا اینکه......؟
مسلما نمیرسن طرف رو نجات بدن
اینو توزیر 1 دیقه حساب کردم :!!!
درودسلام
مدتی که دارم در رابطه با موضوعات زیر اطلاعات جمع آوری می کنم :
طول موج های مورد استفاده در تصویر برداری ماهواره ای
پارامتر های مهم در دوربین های ماهواره ای
ساختار دوربین های ماهواره ای
روش های اسکن در دوربین های ماهواره ای
تو اینترنت هرچقدر سرچ می کنم به مطالب نامربوط می رسم.
اگه کتاب یا هر منبع دیگه در ارتباط با موضوعات فوق می شناسید ،لطفا دریغ نکنید.
به کمکتون نیاز دارم!!
ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در خواست فیلم | فیزیک | 0 | |
N | در خواست کمک | فیزیک | 0 | |
![]() |
در خواست کمک برای محاسبه مرکز جرم | فیزیک | 1 | |
![]() |
رابطه دما و شعاع اتمی | فیزیک | 0 | |
![]() |