آموزش نرم افزار لند
سلام دوست منیک سوال از اساتید محترم نقشه برداری داشتم
برای محاسبه حجم خاکبرداری و خاکریزی یک محوطه با داشتن یک برداشت توپوگرافی از آن از چه نرم افزاری میتوان استفاده کرد که بتوان شیب محوطه را به طور اختیاری در طرفین به راحتی تغییر داد
من بیشتر با Land کار کردم.....باسلام ممنون از پاسختون من خودم بیشتر با SDRmap کار می کنم چون یک کمی قدیمی هستم وبا لند کار نکردم حالا اگر ممکن است بگوئید چگونه با SDRmap چطوری به هدفم برسم (یک سطح توپو از یک محوطه دارم می خواهم نسبت به یک سطح مشخص حجم cut و fill را محاسبه کنم )
آموزش نرم افزار لند
دوستان عزیز یک مشکلی دارم از نرم افزار لند دیسکتاپ که امید وارم راه حل آنرا هر چه زود تر برایم بنویسید.
بعد ازینکه نقاط را وارد نمودیم در برنامه و آنرا برچسپ گذاری کرده و سطح را ایجاد نموده ومسیر را تعین کرده و همه را جاری نمودیم، برای رسم پروفیل یاهمان مقطع طولی از منوی پروفیل باید استفاده کنیم اما برنامه ای که من نصب کرده ام ما سال 2009 است. مشکلش در این جاست که اصلا ً منویی تحت عنوان پروفیل ندارد. تمام تولبار ها را هم جستجو کردم ولی به جایی نرسیدم، نمیدانم مشکل در کجاست.
شاید شما هم به مسئله بر خورده باشید، در هر صورت منتظر پاسخ شما هستم.
In Land desktop engineering program 2009, I don’t know where is the profile menu?
آموزش نرم افزار لند
سلام
پایین سمت راست صفحه لند یه آیکون هست شبیه چرخ دنده
روش کلیک کن و civil designe رو انتخاب کن تا منو ها اضافه بشن
اگه نبود اونجا تو منوی edit هستش![]()
ببخشید مندیگه به اینجا سر نزدمهنوزم نتونستم این منوی لعنتی پروفیل رو پیدا کنم!!!!!!!!
آموزش نرم افزار لند
کاملاً درسته دوست عزیز فایل آلوده به ویروسهتوجه توجه
فولدری که همراه این فایل هست ویروسی هستش.الان ویروسه داره تو کامپیوتر من جولان میده.مراقب باشید. لطفا دوستان فایلها رو چک کنن بعد توی سایت قرار بدن.
آموزش نرم افزار لند
آموزش نرم افزار لند را نمي توانم دانلود كنم لطفأ كمكم كنيدآموزش نرم افزار لند
سلام دوست عزیز من چند تا رو دیدم ولی اونی که اساسی و خوبه به نظرم اینه : آموزش نرم افزار مهندسی نقشه برداری نوشته ی ابوالفضل رنجبر و مجتبی جنتی از انتشارات عبیدیسلام
من برای یاد گرفتن landباید چکار کنم که کتابی رو می شناسید که خوب landرو توضیح داده باشه تا یواش یواش مطالعه کنم تا یاد بگیرم