kemeia
عضو جدید
سلام
حق با شماست
منم هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم
yani bejoz kharidanesh hich rahe hale dghyy nist

سلام
حق با شماست
منم هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم
yani bejoz kharidanesh hich rahe hale dghyy nist
![]()
سلام، من دنبال سی دی معلمین کتابهای top noch میگردم از کجا
می تونم پیدا کنم ؟ درسطح B1/B2/B3 ممنون از راهنمایی تون !
سلام. من تو ترجمه قسمت آخر این متن مشکل دارم مشخصا an order of magnitude
the power obtained from conventional geothermal fields can be increased by an order of magnitude
برق بدست آمده از منابع زمین گرمایی متعارف می تواند افزایش یابد با ...
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام persia .. میشه لطف کنی بگی کدوم یکی از اینا به درد من میخوره ..میخوام یه مقدار مکالمه معمولی داشته باشم .. و حرفای طرف مقابل رو هم تا حدودی متوجه بشمدنبال تسلط پیدا کردن نیستم
ممنون. گره بزرگی باز کردید.
سلام
معنی این عبارت اینه :
the approximate size of something, esp measured in powers of 10
An estimate of size or magnitude expressed as a power of ten
A range of values between a designated lower value and an upper value ten times as large
فکر کنم بیشتر به معنیه به توان ده باشه
یا مثلا بگیم ده برابرش کنیم
ممنون. گره بزرگی باز کردید.
پس فکر کنم این پاراگراف ترجمه اش این باشه:
If this project succeeds, the power obtained from conventional geothermal fields can be increased by an order of magnitude. This would mean that much more energy could be obtained from presently producing high-temperature geothermal fields from a smaller number of wells.
اگر این پروژه موفقیت آمیز باشد، میزان برق به دست آمده از مخازن متعارف زمین گرمایی را می توان ده ها برابر افزایش داد. این بدان معنی است که انرژی بسیار بیشتری با تعداد چاههای کمتر از منابع زمین گرمایی با دمای بالا می توان تولید کرد.
سلام دوستای خوبم میخواستم بدونم کسی راجع به کتاب talking age اطلاعاتی داره؟ من رفتم کتاب فروشی ها گیرم نیومد میخواستم بدونم اصلا بدرد بخور هست یا کتاب بهتر از اونم وجود داره.ممنون
سلام
کسی میدونه شرایط ثبت نام برای زبان دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی کیه؟دفترچه ثبت نام گی میاد؟تو کنکور ازاد مثل سراسری جدا از رشته های دیگه ثبت نام و برگزار می شه یا تنها زیر مجموعه گروه غیر پزشکیه؟!!!
تو ارشد زبان تفاوت دو رشته مترجمی با آموزشی چیه؟کدومش بهتر و و مفید تره؟
رویا جان من سوم دبیرستان که کنکور آزمایشی زبان آزاد دادم زبان تخصصی نداشت. همون 4تا عمومی ها رو امتحان دادیم. البته ادبیات بود. نمیدونم دبیری یا مترجمی زبان تخصصی داره یا نهسلام
برای مقطع کارشناسی باید دروس : ادبیات فارسی، بینش اسلامی، عربی، زبان عمومی و تخصصی رو امتحان بدید
برای اطلاع از آزمون های دانشگاه آزاد سایت http://azmoon.net/ مراجعه کنید
برای اعلام زمان ثبت نام آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی تو سایت http://notification.azmoon.org ثبت نام کنید تا از طریق ایمیل و یا اس ام اس بهتون زمان آزمون رو اعلام کنن
برای شرکت در آزاد زبان فقط زیر مجموعه ی غیر پزشکیه مثلا نمیتونید هم ریاضی و فنی شرکت کنید هم زبان فقط یکیشو باید انتخاب کنید ولی پزشکی رو هم میتونید همزمان با زبان انتخاب کنید اون جداست
در مورد ارشد این دیگه بستگی به سلیقه ی خودتون داره که کدومو شرکت کنید...به علاقه ربط داره
من خودم لیسانس دبیری دارم از دانشگاه آزاد اما الان میخوام ارشد مترجمی شرکت کنم
رویا جان من سوم دبیرستان که کنکور آزمایشی زبان آزاد دادم زبان تخصصی نداشت. همون 4تا عمومی ها رو امتحان دادیم. البته ادبیات بود. نمیدونم دبیری یا مترجمی زبان تخصصی داره یا نه![]()
با سلام دوستان گرامی
من الان مهندسی الکترونیک هستم و برای ارشد میخواهم که کارشناسی ارشد در رشته مدیریت mba ادامه تحصیل بدهم, تا ان جایی که بدانم میگن که زبان انگلیسی فوق العاده مهم هستش و محور اصلی کنکور و درسهایش زبان انگلیسی هستش.
من کتاب 504 را دارم و کتابی هستش که به عنوان یکی از منابع در نظر گرفته اند و ضروری هستش و من این کتاب را میخوانم, اما جدا از اون من واقعا میخواهم در این 2 سال زبان انگلیسی در حد تافل هم باشم و برای کنکور مدیریت mba مشکلی نداشته باشم, ممنون میشم اگه تا جایی که امکان داره منو راهنمایی کنید. برای تقویت زبان انگلیسی چه کاری انجام بدهم؟ و اینکه چه کتابهایی مفید هستند و من حاضرم روزی 2 ساعت زبان کار کنم, هر روشی که به نظرتون مفید هستش را بگویید. البته این را هم بگید که با اینکه 2 سال وقت دارم آیا شانس زدن درصد بالای زبان در کنکور چطوری تضمین میشه؟ اگر به همه ی سوالات پاسخ بدهید ممنون میشم.
با سپاس
کسی می دونه چه کتاب های تستی برای ارشد زبان خوبه؟
لطفا اگر کسی کتاب کار خوب برای IELTSسراغ دارد معرفی کند .
( هم رایتینگ هم ریدینگ )
و منابع برای لیسنینگ و اسپیکینگ
خیلی ممنونم
وقتی کتابی رو خواستن برای آیلتس چه بیرزه چه نیرزه همینا رو مورد استفاده قرار میدنسلام ! من خودم دانشجوی ادبیات انگلیسی هستم به نظرم این کتابا یه قرونم نمی ارزن برای تقویت ریدینگ فقط باید رمان خوند
در ضمن کسی میتونه لینک دانلود کتاب betty azer رو بذاره؟
وقتی کتابی رو خواستن برای آیلتس چه بیرزه چه نیرزه همینا رو مورد استفاده قرار میدن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |