### سوالات، درخواستها و مشكلات خود را درمورد زبان انگليسی اينجا مطرح كنيد ###

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام اميدوارم حالت خوب باشه باراني عزيز من كه خيلي درگيرم اميدوارم هر چه زودتر سرم خلوت شه تا بتونم به دوستاي خوبم در اينجا سر بزنم حرف بزنم بحث كنم باهاشون ولي متاسفانه مشغله ها زيادن
اگرم مي بيني زياد تشكر كردم به خاطر اين بوده كه در غياب من فروم رو سر پا نگه داشتين:D

HOPE 2 B BACK SOOOON

چی میگی تو!؟ :biggrin:

mbq

عضو جدید
سلام

سلام

نیاز به یه نرم افزار تلفظ لغات لاتین برای موبایل دارم.:)

reza195

عضو جدید
نرم افزار

نرم افزار

باسپاس نرم افزاری میخواهم که ترکی استانبلی رابه فارسی ترجمه کند

nargil

عضو جدید
سلام
می شه یه نرم افزار خوب واسه ترجمه متن معرفی کنید
یه متن تخصصی مربو ط به مدیریت محدود پروژه دارم

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
مترجم ها بیان تو

مترجم ها بیان تو

سلام من چند وقتیه که دنبال چند صفحه در مورد تخت جمشید به صورت انگلیسی با معنی فارسی اش میخواهم . خواهش میکنم اگر کسی داره برایم بزاره .

با تشکر

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز یه عبارت دارم که معنی همه کلماتش رو هم میدونم اما هرچی میخوام به فارسی خوب برش گردونم نمیشه
[FONT=&quot]Mechanical Requirements Of A Driven Load[/FONT]
ملزومات مکانیکی از یه بار تحریک شده نمیشه
بیشتر باید شبیه به این عبارت باشه طبق متن ملزومات مکانیکی برای تحریک یه بار
ادامه متن اگر شما بهش نیاز دارید برای تصمیم گیری
1) Mechanical

[FONT=&quot]Mechanical Requirements Of A Driven Load [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
http://tristate.apogee.net/mnd/smovr01.asp[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]A motor must produce enough torque to accelerate from a standstill to operating speed, and supply enough power for all possible demands without exceeding its design limits. Selecting the right motor for the application is not always a simple task. [/FONT]
[FONT=&quot]In this section we examine the characteristics of driving the load, and see how important each part is in properly specifying a motor. [/FONT]
لطفا کمک کنید
با تشکر

samira007

عضو جدید
سلام.من 1500کلمه ترکیبی تخصصی فناوری اطلاعات را باید معنی کنم.نمیشه آنها را جدا معنی کنم چون معنی ترکیبی آنها عوض میشود.باید چطور معنی کنم.لطفا کمکم کنید وگرنه مجبورم درسم روحذف کنم:(

wisdom steering

عضو جدید
help me!

help me!

میتونید یه دیکشنری خوب فنی-مهندسی، فارسی-انگلیسی واسه دانلود معرفی کنین.
thanks a lot.

saeed habibi

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

باسلام خدمت دوستان و تبریک سال نو
یک مقاله در مورد حسابرسی دولتی یا حسابداری دولتی به زبان انگلیسی حداکثر در 2 یا 3 صفحه می خواستم.ممنون می شم اگه زودتر به آدرس SAEED_H_623@YAHOO.COM میل کنین.

جمال الدین

عضو جدید
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

دوستان عزیز من دوست دارم زبان انگلیسی (مکالمه)بخونم ولی هیچ کتاب و نرم افزاری نمی شناسم لطفا کمکم کنید ;)

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اگه کسی بتونه در مورد کلاس های زبان فشرده منو راهنمایی کنه ممنون میشم (لطفا با ادرس یا تلفن تماس موسسه)کلاس های اریانپور چطوره؟

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
فرق home و house ؟

فرق home و house ؟

سلام دوستان خسته نباشید .

آیا میدانید که فرق home با house در چیه ؟

هر دو معنی خانه هستند . من میخواهم بدانم که چه موقع از home و چه موقع از house استفاده میشه .
ممنون

sh1990

عضو
پاسخ100% درست

پاسخ100% درست

سلام دوستان خسته نباشید .

آیا میدانید که فرق home با house در چیه ؟

هر دو معنی خانه هستند . من میخواهم بدانم که چه موقع از home و چه موقع از house استفاده میشه .
ممنون

آفرین سوال خیلی خوبی پرسیدی!!! :w11:این سوالو استاد زبانم هم ازمون پرسید جوابش:
House: بیشتر برای وقتی به کار میره که شما بخوای تاکید داشته باشی رو ساختمون. مثلا میگی
I want to buy a house
خب طبیعیه که ساختمون مورد تاکیده

Home: برای وقتی بکار میره که شما منظورت بیشتر محیط منزل آدمای ساکن اون و ... باشه یعنی آدما و وسایل منزل مهمترن...
I want to go home میری که پیش کانون گرم خانواده باشی
I want to buy a house میری که ساختمون خونه رو بخری

جوابم درسته شک نکن چون استادم ترم پیش همینو گفت
امیدوارم مشکلت حل شده باشه اگه توضیح بیشتر خواستی یا سوالای دیگه داشتی از اون جا که زبانم بد نیست و عاشق زبان هستم تا اون جا که بتونم جوابت بدم در خدمتم.:victory:
موفق باشی.

bluepelikan

عضو جدید
وقتی صحبت از house میشه ، منظور خونه حیاط داره و مشخصا آپارتمان، فلت یا سوئیت و غیره نیست ولی همونجور که دوستمون گفت home یه واژه کلیه و اشاره به محل زندگی داره که حتی میتونه یه آلونک باشه و نوعش مهم نیست مهم اینه که محل زندیگه شماست.

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
وقتی صحبت از house میشه ، منظور خونه حیاط داره و مشخصا آپارتمان، فلت یا سوئیت و غیره نیست ولی همونجور که دوستمون گفت home یه واژه کلیه و اشاره به محل زندگی داره که حتی میتونه یه آلونک باشه و نوعش مهم نیست مهم اینه که محل زندیگه شماست.

من کامپیوتریشو می گم
house اشاره به سخت افزار خونه داره
home اشاره به نرم افزار

آفرین سوال خیلی خوبی پرسیدی!!! :w11:این سوالو استاد زبانم هم ازمون پرسید جوابش:
House: بیشتر برای وقتی به کار میره که شما بخوای تاکید داشته باشی رو ساختمون. مثلا میگی
I want to buy a house
خب طبیعیه که ساختمون مورد تاکیده

Home: برای وقتی بکار میره که شما منظورت بیشتر محیط منزل آدمای ساکن اون و ... باشه یعنی آدما و وسایل منزل مهمترن...
I want to go home میری که پیش کانون گرم خانواده باشی
I want to buy a house میری که ساختمون خونه رو بخری

جوابم درسته شک نکن چون استادم ترم پیش همینو گفت
امیدوارم مشکلت حل شده باشه اگه توضیح بیشتر خواستی یا سوالای دیگه داشتی از اون جا که زبانم بد نیست و عاشق زبان هستم تا اون جا که بتونم جوابت بدم در خدمتم.:victory:
موفق باشی.

ممنون دوستان

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به اطلاعات من. کسی ممکن است تعداد زیادی house داشته باشد یعنی ملک و دارایی اما در جایی که زندگی می کند به آن home می گویند

touran90

عضو جدید
Home is where the heart is

Home is where the heart is

این تاپیک عالی است و همه پستها درست هستند!;) میتوانم فقت یک چیز اضافه کنم.
House: یک ساختمان هست که شما در ان زندگی میکنید.
My house is located at 112 Main Street

Home: میتواند خیلی معنا داشته باشد.
اولین - یک ساختمان
دوم - جایی یا محلی هست که شما در ان زندگی میکنید.
Iran or Tabriz or any other place is my home
یا : چون من از هواپیماها خیلی خوشم میاید - My home در هوا است.
یک اگفتار مشهور: Home is where the heart is

samira2007

عضو جدید
کدوم آموزشگاه

کدوم آموزشگاه

سلام*به نظرتون کدوم آموزشگاه برای یادگیری زبان بهتره؟

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
در یادگیری زبان انگلیسی کتاب و استاد نیست که موفقیت را به شما اهدا میکند بلکه این تمرین و ممارست شماست که باعث یادگیری می شود (البته نمی توان از استادخوب هم گذشت) ولی به طور کلی کلاسی خوب است که کار بیشتری از شما میکشد و هر جلسه برای شما باید یک جهنم واقعی باشد!!!. من خودم در کلاس معتبری زبان نیاموختم ولی یک استاد خوب و تلاش خودم سطح من را از صفر به جایی رساند که در حال حاضر برای آزمون تافل آماده میشوم

ahmah57

عضو جدید
من خودم kishair می رم راضی ام ولی کانون زبان رو هم می گن خوبه ولی زبان فقط تمرینه

moslemonline

اخراجی موقت
كمك كنيد ومشاوره بديد دوستان

كمك كنيد ومشاوره بديد دوستان

سلام دوستان عزيز من زبان انگليسيم خيلي ضعيف هست الان هم ترم دوم ارشد كشاورزي مي خوانم چند ماه پيش كلاس زبان بيرون ثبت نام كردم والان ترم سوم تقريبا تمام شد ولي دريغ از اينكه يه جمله انگليسي بگم البته خودم هم كار خيلي كم مي كنم والان در آستانه ترم چهارم مي خوام كلاس را رها كنم چون فقط دارم هزينه مي دم توي كلاس ده نفره من از همه ضعيف ترم با توجه به اينكه مي خوام حتما زبان ياد بگيرم چون گار چند سال بعد دكترا امتحان بدم اولين شرطش تافل عالي هست ومن موسسه كيش اير مي رم جديدا شماره يه فلش كارت 504 گلواژه دادم به نظرتون چطوره به نظره خودم به خاطر كمبود وقت مي تونه خيلي تاثير گذار باشه خواهشا راهنمايي كنيد من كلاس را ترك كنم چكار كنم دوستان عزيز:que::gol:

kkk_shirazi

عضو جدید
سلام نياز مبرم به نمونه سوالات MCHE دارم . لطفا اگه سراغ داريد در اختيار قرار دهيد.