سلام.سلام ممنون از همکاری شما اما
نه
پتنت یعنی: حق امتیاز -حق انحصار
جستجوی پتنت میشه : patent search
ثبت پتنت ؟؟
به نظر خودم
patent notation درسته
اما ترجمه بهتر می خوام
سلامسلام....
معنی would be کلا چی هست؟ خیلی تو جملات دیدم....
درجمله زیر معنیش چیه؟
The best way to set up the body motions would be to have the body enclosed in a rotating domain, which has as a translational motion.
درسایت زیر سوال پرسدیم:
https://www.researchgate.net/post/h...ion_in_Fluent_or_CFX#5740fc59f7b67eae3b02b493
ممکنه کسی بگه معنی provincial government چیه؟ می شه اون رو فرمانداری ترجمه کرد؟
سلام دوستان
سوالی داشتم
آیا میتوان با دیپلم ریاضی
و لیسانس رشته ی زبان انگلیسی گرایش مترجمی رشته حقوق کنکور ارشد داد ؟؟
کسی هست که این کار را انجام داده باشه ؟؟
anchor point در اصطلاح نقطه ای هست که مثلا یک شکل رو حول اون میچرخونیم. ویا کوچیک بزرگش میکنیم. تو فارسی بهش میگیم نقطه لنگری.ممکنه کسی بگه معنی anchorpoint چی میشه؟ تو متن به صورت پیوسته اومده ولی به نظر خودم این طور رسیده که باید اشتباه تایپی باشه. یه جستجویی که داشتم به صورت از هم جدا یعنی anchor point اصطلاح موسیقی بود ولی تو خود متن اشاره به مکان میشه. اگه کسی تو ترجمه این کلمه کمک کنه ممنون میشم.
فکر میکنم یعنی اینکه اون شخص وسط انجام کاری سر رسیده! mid-step همونطور که از اسمش معلومه یعنی در میانه انجام کاری!ممکنه کسی این جمله رو برام ترجمه کنه؟ She appears mid-step
سلامسلام.دوستان من به زبان خیلی علاقه دارم و دامنه لغاتم حدود1000تاست و 504 رو خوندم وکتاب امریکن اینگلیش فایل 1 رو هم تا سطح a1 خوندم اما نمیدونم چرا جذب نمیشم...همش فکر میکنم منابع درست نیس!...هدفم اینه اول زبان عمومیم رو تقویت کنم وبعدش واسه ایلتس بخونم حدود دوسال هم وقت دارم که واسه ایلتس بخونم...روزانه یک ساعت بیشتر وقت ندارم واسه زبان...بنظرتون همین کتابای امریکن فایل رو ادامه بدم ؟...منبع بهتر و روش کارامدتری سراغ دارید بصورت سلف استادی؟
با اجازه دوستانی که سطح زبانشون بالاس، من چن روز پیش از یه استاد زبان درجه یک شنیدم برا تقویت لغات و ترجمه زبان، شروع کنین به ترجمه کردن متن. و صد البته تاکید فراوان داشتن رو این نکته که نرین متنای 20 صفحه ای ترجمه کنین، گفتن منظورشون متنایی هست که در حد یکی دو پاراگرافه.سلام
دوستان من میخوام خودم زبانمو تقویت کنم اولم ترجمه رو میخوام قوی کنم کسی کتاب یا نرم افزاری برا یادگیری سراغ نداره؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه وقت پیدا کردید فیلم با زبان اصلی نگاه کنید..خیلی موثره.واسه مکالمه خیلی خوبه..واسه اونور رفتن خیلی ب درد میخوره چون با زبان محاورشون آشنا میشیدسلام.دوستان من به زبان خیلی علاقه دارم و دامنه لغاتم حدود1000تاست و 504 رو خوندم وکتاب امریکن اینگلیش فایل 1 رو هم تا سطح a1 خوندم اما نمیدونم چرا جذب نمیشم...همش فکر میکنم منابع درست نیس!...هدفم اینه اول زبان عمومیم رو تقویت کنم وبعدش واسه ایلتس بخونم حدود دوسال هم وقت دارم که واسه ایلتس بخونم...روزانه یک ساعت بیشتر وقت ندارم واسه زبان...بنظرتون همین کتابای امریکن فایل رو ادامه بدم ؟...منبع بهتر و روش کارامدتری سراغ دارید بصورت سلف استادی؟
سلامسلام.من میخام شروع کنم به زبان خوندن تو خونه..دامنه لغتم بد نیست یعنی یادگیری خوبی دارم ولی صحبت کردنم خوب نیست یعنی نمیتونم خروجی خوبی پس بدماز کجا و چ جوری شروع کنم؟؟
سلام دوستان
یه متن کوتاه انگلیسی در زیر قرار میدم که میخوام اونو به یه نفر بفرستم.
از اساتید خواهشمندم که اگر هرگونه مشکل گرامری، ساختاری و ... داره تصحیح کنن چون خیلی برام با اهمیته
اگه این کارو برام انجام بدبد لطف بزرگی در حقم کردید...
ممنونم
Dear Prof. ...
One of my students is currently working toward Ph.D degree in electrical engineering in University of....
His current research include active damping and using virtual Impedance for control of multi-parallel grid-connected inverters in a microgrid.
He sent an email about 2 month ago entitled "guidance about thesis" and you kindly replied email.
Some progress has been achieved by now. For example, modeling and simulation of three-paralleled grid-connected inverters with different LCL filters and reference currents has been completed.
We'll be very honored if using your guidance about this topic.
Please let us know if you would like to contribute with us.
Best regards,
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوالات رایج مجموعه آموزش زبان انگلیسی | زبان انگلیسی | 6 |