خانمی تو زمین گلف مشغول بازی بود ، به توپ ضربه ایی میزنه که توپ پرتاب میشه سمت بیشه زاره کناره زمین ، خانم محترم برای گشتن توپ به بیشه زار رفت که ناگهان با صحنه ای روبرو شد ...
قورباغه ای در تله ای گرفتار بود ، قورباغه حرف می زد (جلل الخالق)
رو به خانمه گفت : اگر مرا از بند آزاد کنی ، سه آرزویت را برآورده می کنم ...!
خانم ذوق زده شد و سریع قورباغه را آزاد کرد - قورباغه بهش گفت : نذاشتی شرایط برآورده شدن آرزوها را بگویم ، هر آرزویی که برایت برآورده کردم ۱۰ برابر آنرا برای همسرت برآورده می کنم ...!
خانمه محترمه کمی فکر کرد و گفت : مشکلی نداره !!!
آرزوی اول خودش رو گفت من می خواهم زیباترین زن دنیا شوم ...!
قورباغه بهش گفت اگر زیباترین شوی شوهرت ۱۰ برابر از تو زیباتر می شود و ممکن است چشم زن های دیگر بدنبالش بیافتد و تو او را از دست بدهی ...!
خانم گفت مشکلی نداره - چون من زیباترینم ، کس دیگه ایی در چشم او بجز من نخواهم ماند - پس آرزویش برآورده شد ...!
بعد خانمه گفت که من می خواهم ثروتمند ترین فرد دنیا شوم ...!
قورباغه بهش گفت شوهرت ۱۰ برابر ثروتمند تر می شود و ممکن است به زندگی تان لطمه بزند ...!
خانم گفت نه هر چی من دارم مال اوست و اونوقت او هم مال من است - پس ثروتمند شد ...!
آرزوی سومش را که گفت قورباغه جا خورد و بدون چون و چرایی برآورده کرد ...!
خانمه گفت می خوام به یک حمله قلبی خفیف دچار شم ...!
قورباغه ای در تله ای گرفتار بود ، قورباغه حرف می زد (جلل الخالق)
رو به خانمه گفت : اگر مرا از بند آزاد کنی ، سه آرزویت را برآورده می کنم ...!
خانم ذوق زده شد و سریع قورباغه را آزاد کرد - قورباغه بهش گفت : نذاشتی شرایط برآورده شدن آرزوها را بگویم ، هر آرزویی که برایت برآورده کردم ۱۰ برابر آنرا برای همسرت برآورده می کنم ...!
خانمه محترمه کمی فکر کرد و گفت : مشکلی نداره !!!
آرزوی اول خودش رو گفت من می خواهم زیباترین زن دنیا شوم ...!
قورباغه بهش گفت اگر زیباترین شوی شوهرت ۱۰ برابر از تو زیباتر می شود و ممکن است چشم زن های دیگر بدنبالش بیافتد و تو او را از دست بدهی ...!
خانم گفت مشکلی نداره - چون من زیباترینم ، کس دیگه ایی در چشم او بجز من نخواهم ماند - پس آرزویش برآورده شد ...!
بعد خانمه گفت که من می خواهم ثروتمند ترین فرد دنیا شوم ...!
قورباغه بهش گفت شوهرت ۱۰ برابر ثروتمند تر می شود و ممکن است به زندگی تان لطمه بزند ...!
خانم گفت نه هر چی من دارم مال اوست و اونوقت او هم مال من است - پس ثروتمند شد ...!
آرزوی سومش را که گفت قورباغه جا خورد و بدون چون و چرایی برآورده کرد ...!
خانمه گفت می خوام به یک حمله قلبی خفیف دچار شم ...!