سقوط یک فرشته...

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
چه دنیایی شده !چقد ادما عوض شدن!چقد تمیز نقش عاشقو بازی میکنن!
نمیدونم سریال سقوط یک فرشته رو میبینید یانه؟ اما چه کرد پسره با سارا-------------->چقد خوب تظاهر به عشق کرد....
----------------------------------->چه بلایی به سر سارا درآورد................................................................................
خدایا مارو از شر اینجورآدما حفظ کن..................................................................................................................

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
چه دنیایی شده !چقد ادما عوض شدن!چقد تمیز نقش عاشقو بازی میکنن!
نمیدونم سریال سقوط یک فرشته رو میبینید یانه؟ اما چه کرد پسره با سارا-------------->چقد خوب تظاهر به عشق کرد....
----------------------------------->چه بلایی به سر سارا درآورد................................................................................
خدایا مارو از شر اینجورآدما حفظ کن..................................................................................................................

البته بر عکسشم هستا///
مثه من//که سرم داشت کلاه میرفت//
اما ضربش خیلی سنگینه///
دیگه تو عشق هم ریگ ریگی شده//

سلام من که دیگه چند سالی اصلا فیلم ایرانی نگاه نمیکنم اونم تازه از نوع صدا و سیماش باشه که معلومه به قول بچه ها از رو اسمش تا اخرش فیلم خونده میشه-همش ریا دروغ تظاهر و ....بازیگرهاشم که ...

salome

عضو جدید
ولی به نظر من بیشتر وقتا این دختران که سرشون کلاه میره و گول می خورن البته برعکسشم هست !!!!!!!!!!!!!!!!! ولی چون دخترا بیشتر اعتماد میکنن و درگیر احساسات میشن بیشتر بلا سرشون میاد :cool:

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
........

........

ولی به نظر من بیشتر وقتا این دختران که سرشون کلاه میره و گول می خورن البته برعکسشم هست !!!!!!!!!!!!!!!!! ولی چون دخترا بیشتر اعتماد میکنن و درگیر احساسات میشن بیشتر بلا سرشون میاد :cool:
بله مشکل ما همین 2 عامله:احساس و بعد اعتماد......!

elman13

عضو جدید
سلام من که دیگه چند سالی اصلا فیلم ایرانی نگاه نمیکنم اونم تازه از نوع صدا و سیماش باشه که معلومه به قول بچه ها از رو اسمش تا اخرش فیلم خونده میشه-همش ریا دروغ تظاهر و ....بازیگرهاشم که ...

تایید میشود شدید
خودم نوکرتم

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل از خود دختره بود دیگه پدرش از اون بدتر که میذاره دخترش هر کاری دلش میخواد بکنه با اون مدل بچه تربیت کردنش...
از همون اولش فرشته ای در کار نبود که بخواد سقوط کنه اعتقادی که انقدر راحت از دست بره اعتقاد نیست...

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
......

......

مشکل از خود دختره بود دیگه پدرش از اون بدتر که میذاره دخترش هر کاری دلش میخواد بکنه با اون مدل بچه تربیت کردنش... از همون اولش فرشته ای در کار نبود که بخواد سقوط کنه اعتقادی که انقدر راحت از دست بره اعتقاد نیست...
من بادیدن این 2قسمت آخر بدجوری دلم به حال سارا سوخت خیلی سخت بود خیلی....... اما بحث اصلی فیلم راجع به نحوه ی نفوذ شیطان تو هرکدوم از اعضای این خونواده است... بله پدر سارا هم دچار اشتباه شده و گول شیطان رو خورده: 1-متعصب بودن بیش از حد 2-فقط به فکر ابرو خودبودن(یا همون ریاوتظاهر که دوستان گفتن) 3-بی توجهیش به دخترش (بعد مرگ مادرسارا) 4-خشونت و تعصب 5-.... 6-.... و الی اخر..........................................

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیگم پسره کار درستی کرد...اما سارا حقش بود و از این بدتر باید سش بیاد!!!!
پدر دختره اینقدر دوستش داشت..این همه بهش گفت و تذکر داد ...گوش نکرد عاقبتش هم دید
ولی ایشالا همچین چیزی سر هیچکس نیاد

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید این اتفاق واسش میفتن.... إإإإإ خب آدم زورش میاد 23 سال بابا و بقیه خب بودن یه روزه شدن بد. یا نه بقول خودش سنتی؟؟!!!
آخه چطور میشه به آدمی که نمیشناسیش اعتماد کنی؟ تازه طلبکارم باشی!!!!

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نمیگم پسره کار درستی کرد...اما سارا حقش بود و از این بدتر باید سش بیاد!!!!
پدر دختره اینقدر دوستش داشت..این همه بهش گفت و تذکر داد ...گوش نکرد عاقبتش هم دید
ولی ایشالا همچین چیزی سر هیچکس نیاد
ممنون که کارپسره رو تایید نمیکنید;)
اما نه من مشکلات پدر سارارو اگه دقت کنید گفتم! تعصب!خشک مذهب بودن!بی توجهیش به سارا بعدازمرگ مادرش!زود و از روی عصبانیت تصمیم گرفتن!بیشتر به فکر آبرو بودن تا به فکر خودسارا!اجازه نمیداد دخترش رنگ روشن بپوشه باهاش رفیق نبود(بعد از مرگ مادر سارا)و خیلی

دلایل دیگه که خود سارا گفت تو فیلم!

اگه دقت کرده باشین راوی فیلم خود شیطانه و هروقت خشونت و عصباینت پدرسارارو میدید خوشحال میشد!

هروقت کینه توزی نیما رو میدید خوشحال میشد!

هروقت فرار سارا رو از پدرش میدید خوشحال میشد!

الانم که به صورت یه جوان مومن مذهبی داره خودشو به فاطمه نزدیک میکنه!تا اعتقاداتشو کم کم از بین ببره!:cry:
.............................................................................................................................................................

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون که کارپسره رو تایید نمیکنید;)
اما نه من مشکلات پدر سارارو اگه دقت کنید گفتم! تعصب!خشک مذهب بودن!بی توجهیش به سارا بعدازمرگ مادرش!زود و از روی عصبانیت تصمیم گرفتن!بیشتر به فکر آبرو بودن تا به فکر خودسارا!اجازه نمیداد دخترش رنگ روشن بپوشه باهاش رفیق نبود(بعد از مرگ مادر سارا)و خیلی

دلایل دیگه که خود سارا گفت تو فیلم!

اگه دقت کرده باشین راوی فیلم خود شیطانه و هروقت خشونت و عصباینت پدرسارارو میدید خوشحال میشد!

هروقت کینه توزی نیما رو میدید خوشحال میشد!

هروقت فرار سارا رو از پدرش میدید خوشحال میشد!

الانم که به صورت یه جوان مومن مذهبی داره خودشو به فاطمه نزدیک میکنه!تا اعتقاداتشو کم کم از بین ببره!:cry:
.............................................................................................................................................................
واااا ... بعد از بابای خودم مثه حاج حبیب کجا میتونی بابای صمیمی پیدا کنی. اون سارا از کولش بالا میرفت. مثه دختر لوسای 5 ساله در جا قهر میکرد. حاجی نمیرفت دنبالش؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سریال بسیار درس آموزیه

البته نقضهای زیادی هم داره

موضوع اصلی شیطانه و وسوسه های اون که چشم ما رو به حقایقی که پدرها و مادرانمون میگن میبنده

................

در کل فیلمهای ماه رمضان به نظرم آنچنان بدم نیست

فیلم سه دونگ سه دونگ در زمینه مهاجر و بسیار طنز

فیلم سی امین روز یه فیلم درامیک بسیار جالب با تیتراژ انتهایی بسیار زیباش از مهدی هدایی

فیلم شبکه سه این وسط یه جوریه
که با توجه به بازیگرانی که داره انتظار فراتر بود
و مخصوصا با داشتن کارگردانی بزرگ

البته من فکر میکنم ایشون میخواست تو مایه فیلم روح بسازه
تا حدودی به نظرم تونس تا حدودی خیر
یه جاها هم دیگه آخرشه
به قول یه نفر ارواح سرگردان دختر ، پسر بازی میکنن :cool:

hani0

کاربر بیش فعال
من خیلی ازینا تو واقعیت دیدم..............
خدایا خودت یاورمون باش..........................

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از این سریال های تلوزیونی فقط میوه ممنوعه رو میبینم شبکه جام جم، بقیشون واقعا ضعیفه..