سقف مهريه تعيين شد

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما از حق و حقوق قانونی دم میزنین منم حق و حقوق قانونی گفتم

جوری حرف میزنین انگار از کوره دهات پا شدین امدین(منظور توهین نیست منظورم قوانین دهاتیه)

شما بعه عنوان انسانهای تحصیل کرده باید حداقل قوانین مملکتی رو بدونین چرا گیر دادین فقط به حق طلاق

نه از دهات نیامدم . نگاهم با نگاه شما فرق میکنه نگاه من زنانه است ، بعدش قانون موردی نیست کلیه . قانون کلی میگه داداش میتونی هر کاری کنی زنم کشک . از اون طرفم گفته زن میتونه بگه مرد نفقه نمیده . از هر دوش میشه سوو استفاده کرد ولی برای زنا میره تو بوق و پستی زنا و برای مردا میشه حقوق مردانه :razz:

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا شما مردا یه هنری به خرج نمیدین زنا رو مطمئن کنید که مهریه بالا نخوان ؟؟ چرا همه ی حرکتا باید از طرف زن باشه ؟؟
فداکاری صبر ایثار و ... . یه بار شما مردا این لغتا رو امتحان کنید . شما سعی کنید زناتون برای در رفتن از زندگی باهاتون مهریه نذارن اجرا .
چرا دنبال کم کردن این مهریه با زور هستین که ضعف خودتونو بپوشونین ؟؟

این سوال منو کسی جواب نداد چرا ؟؟؟؟؟

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایلنا: عضو کميسيون اجتماعي مجلس با بيان اينکه ماده 24 لايحه حمايت از خانواده به بحث مهريه متعارف و غير متعارف مي‌پردازد، گفت: بر اساس اين لايحه مهريه متعارف تا سقف 10 ميليون تومان تعيين شده است.

خانمهای محترم
هی دست دست کردین گفتین بهترش پیدا میشه بفرمایین تحویل بگیرین
دیگه بیشتر از 10 میلیون تومان مهریه تعطیل شد
(یعنی 30 و چند تا سکه بیشتر تعطیل)
زودتر بجنبیین تا هنوز خواستگاراتون این خبر رو نخوندن

يكي بگه اين خبر درسته يا سركاريه!!!:eek:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرخ در قبال نداشته ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورتون کدوم نداشته هاست؟؟

نکنه شما تو کوره دهات زندگی میکنی که حتی برق نداره؟؟

الن حتی تو روستا ها زن ها پدر شوهر هاشونو در میارن چه برسه به کلان شهر ها!!!!

کدوم نداشته ها؟؟؟

حق طلاق؟؟؟

به چه دردی میخوره؟

که زنتو تو 1 ثانیه طلاق بدی؟ که چی بشه؟؟ بعدش که چی؟؟؟

اگر زنی رو باید طلاق بدی پس باید طلاقش داد چه در ایران چه در امریکا

و بلعکس

فکر میکنم اشتباهی به عرضتون رسوندن خانوم

دایی بیچاره من با زنش دعوا کرد
رفتن دادگاه
زنش گفت به من نفقه نمیده
دایم گفت بابا میدم قاضی گفت روزی 6000 تومان میدادی یعنی ماهیانه 180000 تومان دایی گفته بود نه چون حقوق من ماهیانه 380000 تومانه نمیتونم سال 83

قاضی هم 3 ماه انداخته بود زندان

خوب این کجاش عدالته؟؟؟؟

این زیر پا گذاشتن تمامی حقوق یک مرد
فقط اینجا تموم نمیشه

بعدش دوبارهرفت برای مهریه شکایت کرد چون راه دادگاه رو شناخته بود(استناد به همون ضرب امثل قدیمی)

خونشو که با یک عمر بدبختی خریده بود از دستش در اورد طلاق گرفت اون پولو گذاشت تو بانک و دایی من با 2 تا بچه شد اواره و اجاره نشین

اگه مبدا دعواشون بگم از خنده روده بر میشین

قابل توجه کسانی که میگنم تورک جماعت به زنهاشون ظلم میکنن

من الان نزدیک 750 850 حقوقمه ماهی 180 تومن نمیتونم به زنم بدم چون تا سر ماه نمیرسه

زنم بره شکایت کنه منو بندازن زندان؟؟؟

نه توی ولی کشورم ایرانه که قوانینش مردسالاریه! شما چی سرتون که توش برفه خودتون کجایین؟!

بارها قوانینه نداشته رو گفتم چشماتون رو باز کنین باز بخونین............

تا حالا انقدر یک چیزه ساده رو تکرار نکرده بودم...........

نه شما زنت رو نزار از خونه بیاد بیرون............. سرش 9 تا هوو بیار قانونیه و شرعی...........

دیگم جوابتون رو نمیدم چون باز چیزهایی میگین که باید چیزهای گفته شده رو تکرار کنم.............:biggrin:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما از حق و حقوق قانونی دم میزنین منم حق و حقوق قانونی گفتم

جوری حرف میزنین انگار از کوره دهات پا شدین امدین(منظور توهین نیست منظورم قوانین دهاتیه)

شما بعه عنوان انسانهای تحصیل کرده باید حداقل قوانین مملکتی رو بدونین چرا گیر دادین فقط به حق طلاق

حق قانونی زنها: گرفن مهریه و احرا گذاشته اونها
حق قانونی مردا: گرفتنه حق کار زنان گرفتن حق رابطه فامیلی و ازادی ورود خروج انها از خانه و کشور حق استفاده ی براورده نیازی از زنها حتی بدونه خواستن اونها و ...

شمام جوری حرف میزنین انگار همین الان اومدین ایران و از قوانینش هیچی نمیدونین!:biggrin: جاییم که هستین حتما برف زیاده سرتون زیرشه!;)

چرا فقط گیر دادین به مهریه؟! عکس و عکس العمل............

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا شما مردا یه هنری به خرج نمیدین زنا رو مطمئن کنید که مهریه بالا نخوان ؟؟ چرا همه ی حرکتا باید از طرف زن باشه ؟؟
فداکاری صبر ایثار و ... . یه بار شما مردا این لغتا رو امتحان کنید . شما سعی کنید زناتون برای در رفتن از زندگی باهاتون مهریه نذارن اجرا .
چرا دنبال کم کردن این مهریه با زور هستین که ضعف خودتونو بپوشونین ؟؟

معصومه جان
اینی که مردها یا زنها بخوان تو زندگی زناشویی هنری به خرج بدن میشه بعد از ازدواج
ولی مهریه مال قبل از ازدواجه تنها هنری که میشه به خرج داد یا قبول نکردنه یا چونه زد ن(که به نظر من کار خیلی چیپیه)
ولی همونطور که تو مردها خوب و بد هست تو خانمها هم هست من خودم خیلی ها رو میشناسم که تو دوران نامزدی مهریه اشون رو گذاشتند اجرا
اونم من شوخی کردم اصلا زندگی زناشویی هنره که دو طرف بتونند با این مشکلات از پسش بر بیایند
اصلا هم یکطرفه امکان پذیر نیست
جوابتو گرفتی؟
این قرمز رنگ رو هم متوجه نشدم یعنی چی؟

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
معصومه جان
اینی که مردها یا زنها بخوان تو زندگی زناشویی هنری به خرج بدن میشه بعد از ازدواج
ولی مهریه مال قبل از ازدواجه تنها هنری که میشه به خرج داد یا قبول نکردنه یا چونه زد ن(که به نظر من کار خیلی چیپیه)
ولی همونطور که تو مردها خوب و بد هست تو خانمها هم هست من خودم خیلی ها رو میشناسم که تو دوران نامزدی مهریه اشون رو گذاشتند اجرا
اونم من شوخی کردم اصلا زندگی زناشویی هنره که دو طرف بتونند با این مشکلات از پسش بر بیایند
اصلا هم یکطرفه امکان پذیر نیست
جوابتو گرفتی؟
این قرمز رنگ رو هم متوجه نشدم یعنی چی؟

یعنی نمیتونن خودشون کم کنن زوری با قانون میخوان این کارو انجام بدن . این توضیح قرمزه
بالا رفتن مهریه نتیجه هنر بد اقایون دیگه بوده ، هنر بدشون تو زندگی ، ادما از تجربه استفاده میکنه . منم میشناسم اقا پسر به خاطر اینکه تو عقد مامانش پشیمون شد دختر رو طلاق داد، برای این دلیل مسخره که مامانم دیگه دوست نداره اقا باید تاوانی بده . تنها راه تاوان اقایون تو قانون ما مهریهاس ، درسته غلطه ولی راه دیگه ای نیست . اگه هست شما بفرمایید من روشن شم .
دید من منفی نیست ولی شاد شادم نمیشه ازدواج کرد باید فکرایی کرد ، وقتی تضمینی نست راحت ترین راه مهریه اس که با این تفاسیر اینم دیگه نیست .
خداییش 10 تا سکه ؟؟

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخاطر این که زنها از همه طرف فشار میارن رو مردا و مرا هم بدنبال عکس العمل وارد عمل میشن

جند تاشو نام میبرید ؟؟ بعدش راهش زن گرفتنو صیغه و ایناس ؟؟ این جوری که فشار به توان میرسه :whistle:
برادر من دلیل میاری یه ذره به منطقی بودنش فکر کن

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق قانونی زنها: گرفن مهریه و احرا گذاشته اونها
حق قانونی مردا: گرفتنه حق کار زنان گرفتن حق رابطه فامیلی و ازادی ورود خروج انها از خانه و کشور حق استفاده ی براورده نیازی از زنها حتی بدونه خواستن اونها و ...

شمام جوری حرف میزنین انگار همین الان اومدین ایران و از قوانینش هیچی نمیدونین!:biggrin: جاییم که هستین حتما برف زیاده سرتون زیرشه!;)

چرا فقط گیر دادین به مهریه؟! عکس و عکس العمل............

تو بازی شطرنج با 2 نفر نمیشه بازی کرد

یکی کسی که هیچی بلد نیست و فقط مهره این ور و اونور میکنه و اون یکی کسی که خیلی حرفه ای بازی میکنه

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
این باعث نشه که مردا سو استفاده کنند موافقم;)
و دقت در انتخاب خانوما توجه کنند:)
آمار زندان
60 درصد مهریه
30 درصد چک برگشتی
10 درصد کلاهبرداری و سایر:(

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
جند تاشو نام میبرید ؟؟ بعدش راهش زن گرفتنو صیغه و ایناس ؟؟ این جوری که فشار به توان میرسه :whistle:
برادر من دلیل میاری یه ذره به منطقی بودنش فکر کن

زن ها تو ایران خیلی بد بین هستن اینقدر بد بین هستن که فکر نمیکنن شاید همون مردایی که دارن مثال میزنن یکیشون داداششون یا باباشونه

من احتمال میدم بابای شما یا داداش شما همین کارها رو کرده که الان دارین اینقدر با نگرانی و استرس به این قضیه با دید منفی نگاه میکنید

به نظر من این بحث با ادم های منفی به هیچ جا نمیرسه چون تو بحث ها اولین شرط نداشتن کینه خودخواهی و بدبینی است

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

بالاخره برای اولین بار یه خبر مسرت بخش تو این سایت خوندیم :thumbsup2:. اگه اینجوری باشه خیلی عالی میشه دیگه از این به بعد ابزار آزار و اذیت آقایون از بین میره :smoke:. بله اگه مهریه در حد عاقلانه باشه خوبه ولی اگه به سال تولد طرف باشه دیگه بیشتر میشه شبیه یه معامله نه یه ضامن برای زندگی مشترک. شما خودتون حساب کنین ببینین مثلا 1360 تا سکه منحوس بهار آزادی معادل ریالیش چند میشه (نزدیک 400 میلیون تومان) اونوقت مختون سوت میکشه :whistle:. کی داره واقعا یه همچین پولی رو بده؟!

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن ها تو ایران خیلی بد بین هستن اینقدر بد بین هستن که فکر نمیکنن شاید همون مردایی که دارن مثال میزنن یکیشون داداششون یا باباشونه

من احتمال میدم بابای شما یا داداش شما همین کارها رو کرده که الان دارین اینقدر با نگرانی و استرس به این قضیه با دید منفی نگاه میکنید

به نظر من این بحث با ادم های منفی به هیچ جا نمیرسه چون تو بحث ها اولین شرط نداشتن کینه خودخواهی و بدبینی است

ببخشید اینو میگم ولی یه شعری هس میگه : قافیه که تنگ اید شاعر به جفنگ اید.
مصداق شماس . اگه این جوریه این ترس شمام به خاط کارای خانومتونه پس :razz:
بحث ادابی داره که نباید به جفنگ بیفته .
finish

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید اینو میگم ولی یه شعری هس میگه : قافیه که تنگ اید شاعر به جفنگ اید.
مصداق شماس . اگه این جوریه این ترس شمام به خاط کارای خانومتونه پس :razz:
بحث ادابی داره که نباید به جفنگ بیفته .
finish

اتفاقا من هیچ مشکلی با ایشون ندارم وایشون هم اینقدر فهم وشعور دارن که همچین مسایل خرافه ای رو مطرح نکنن

دلم به حال افرادی میسوزه که همچنان افکار فمنیستی رو تو مفزشون پرورش میدن

منتظر عواقبش تو زندگی واقعی باشین;)

mohandes88

عضو جدید
بسه بسه

بسه بسه

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي سرم گيج رفت بسه ديگه چه خبرتونه افتادين به جون هم؟:w00:

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا من هیچ مشکلی با ایشون ندارم وایشون هم اینقدر فهم وشعور دارن که همچین مسایل خرافه ای رو مطرح نکنن

دلم به حال افرادی میسوزه که همچنان افکار فمنیستی رو تو مفزشون پرورش میدن

منتظر عواقبش تو زندگی واقعی باشین;)

اگه خانومتون با 1364 سکه به این مسائل خرافی اهمیت نمیده شما جرا انقدر ناراحت مهریه بالایین ؟؟
مرسی به فکر منین . منم کسی پیدا میکنم که فکر نکنه کم کردن مهریه با زور مشکلی حل میکنه . سعی کنه با شعور باشه که با شعورانه باهاش برخورد بشه .
:w27:

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خانومتون با 1364 سکه به این مسائل خرافی اهمیت نمیده شما جرا انقدر ناراحت مهریه بالایین ؟؟
مرسی به فکر منین . منم کسی پیدا میکنم که فکر نکنه کم کردن مهریه با زور مشکلی حل میکنه . سعی کنه با شعور باشه که با شعورانه باهاش برخورد بشه .
:w27:

من ناراحت و یا نگران نیستم نگرانی من برای بچه های بدبختمه که تو یک جامعه ای که پول ضامن خوشبختی شونه بزرگ میشن

شما هم اگر کسی رو پیدا کردین که با مهریه 136... موافقت کرد سلام منو بهش برسونین بعد بهش بگین خودتی;)

که اگر من تو انتخابم اشتباه کرده باشم بتونم با مهریه جبران کنم اره؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

lightseeker62

عضو جدید
ببینید خانومای عزیز
بیاید با خودتون صادق باشید
الان دیگه دوره مرد سالاری گذشته
اگه مثلا 100 سال پیش بود، شاید این کار اشتباه بود چون مرد واقعا رئیس خانواده بود و حرفش برو داشت و احترامی برای خودش داشت
ولی الان که خانوما شدن رئیس، مرد بدبخت چرا باید برای بردگی خودش انقدر پولم بده؟
مگه ببخشید احمقه؟
بعلاوه مهریه هیچوقت ضامنی برای خوشبختی نبوده، بلکه برعکس، باعث جدایی بین زن و مرد میشه
اگه من برم خواستگاری یه دختری که دوسش دارم، بعدش بشنوم که دختره 1000 تا سکه مهریه میخواد، میفهمم که این خانوم که قبل از ازدواج انقدر دنبال منافع خودشه، دیگه بعد از ازدواج چی میخواد بشه

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید خانومای عزیز
بیاید با خودتون صادق باشید
الان دیگه دوره مرد سالاری گذشته
اگه مثلا 100 سال پیش بود، شاید این کار اشتباه بود چون مرد واقعا رئیس خانواده بود و حرفش برو داشت و احترامی برای خودش داشت
ولی الان که خانوما شدن رئیس، مرد بدبخت چرا باید برای بردگی خودش انقدر پولم بده؟
مگه ببخشید احمقه؟
بعلاوه مهریه هیچوقت ضامنی برای خوشبختی نبوده، بلکه برعکس، باعث جدایی بین زن و مرد میشه
اگه من برم خواستگاری یه دختری که دوسش دارم، بعدش بشنوم که دختره 1000 تا سکه مهریه میخواد، میفهمم که این خانوم که قبل از ازدواج انقدر دنبال منافع خودشه، دیگه بعد از ازدواج چی میخواد بشه

آخه دوسته عزيز نه به اينكه يه مدت مد بود 500000000000 سكه نه به الان كه 30 تا سكه خب بايد تعادلو بر قرار كنن ديگه يعني چييييييييييييييييي؟تازه يارانه ها كه بياد فكر كنم 1 سكه بشه

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ناراحت و یا نگران نیستم نگرانی من برای بچه های بدبختمه که تو یک جامعه ای که پول ضامن خوشبختی شونه بزرگ میشن

شما هم اگر کسی رو پیدا کردین که با مهریه 136... موافقت کرد سلام منو بهش برسونین بعد بهش بگین خودتی;)

که اگر من تو انتخابم اشتباه کرده باشم بتونم با مهریه جبران کنم اره؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

دوست عزیز فکر کنم تو بحثت با معصومه داری یه کم زیاده روی میکنی
قرار نیست به هم توهین کنم
البته ایشون هم داره جواب میده ولی قراره هنر آقایون رو نشون بدیم مگه نه؟
ممنون

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز فکر کنم تو بحثت با معصومه داری یه کم زیاده روی میکنی
قرار نیست به هم توهین کنم
البته ایشون هم داره جواب میده ولی قراره هنر آقایون رو نشون بدیم مگه نه؟
ممنون

میبخشین شما ؟؟

کجا بهشون توهین شده؟

هنر اقایون از نظر شما چیه؟

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبخشین شما ؟؟

کجا بهشون توهین شده؟

هنر اقایون از نظر شما چیه؟

1- FIRE DRAGON
2- جاییکه شروع کردی گفتی شما برادر و پدرتون اینجوری بوده (یه کم برگرد نوشته های قبلیتو بخون)
3- یکی ازهنرهای آقایون این باید باشه که توی بحث خوشونو کنترل کنند و منطقی برن جلو
وگرنه به جدل میکشه که هیچ نتیجه ای جز اعصاب خوردی نداره
من دوستانه بهت گفتم تو خواه پند گیر خواه ملال

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
ديگه چه طلاقي ببينيم.....
خدا رحم كنه به زنها....:cry: