سلام دوستان عزیز لطفا منو راهنمایی کنی ارشد مخابرات بخونم یا امریه سربازی برم به نظر شما کدومش بهتره
نمی دونم الان کارای امریه ام رو درست کردم می ترسم بعد از ارشد این امکان پیش نیاد که امریه بگیرم
من هم نظرم اینه که درس بخونم ولی خانواده میگن سربازی مهمه انجام بده بعد درس بخون
به نظر خودم اگه سربازی رفته باشم شرایط کار فراهم میشه ولی دکترا هم رفته باشی باز سربازی نداشته باشی نمی تونی بری سر کار
من بودم اول ارشدو میگرفتم بعدش میرفتم سربازی
چون خودم لیسانسو گرفتم بعدش رفتم خدمت چندماهی هست که از خدمت برگشتم اما ...
با سلام:
دوست عزیز بعنوان یک فرد باتجربه می گویم :
اول بروید سربازی وکار را تمام وخیال خود را راحت کنید-امریه وغیر ان -دردی را دوا نمی کند-دوسال ارتباط شما با درس قطع می شود-وقت برایتان نمی ماند -حتی تا دکتری ادامه بدهید:
شاید در طول این مدت حتی مازاد را معاف کنند-نشود هم با درجه بالاتر در مراکز شهرها از شما استفاده می کنند-وامریه نیاز ندارید.
خود من این مشکل بسرم امد ویک ترم ارشد دانشکده را در 40 سال قبل باان مشکلات تعدادکم دانشگاهها-خواندم-ولی دراثر توصییه خانواده ودوستان!-وازدواج در تبریز(دانشگاه محل تحصیل) -نشان به ان نشان-که نه تنها ارتباطم بادرس قطع شد. -وقتی سربازی تمام شد-چون متاهل شده بودم وفرزند اول متولد شد-رفتم سرکار درحوالی تبریز-وصبح 6مرفتم شب 7 برمی گشتم-ودیگرهیچگاه نتوانستمدراثر فشار کار وتامین معاش- ارشد نیمه تمام را باتمام برسانم.
بعد هم برای ادامه کار به مناطق دیگر رفتم .وارتباطم با دانشگاه تبریز کامل قطع شد.
این واقعیتی بود که برای زندگی خود من پیش امد. ناشکر نیستم .وخدارا شکر می کنم.فقط خواستم بدانید-دوسال فاصله واحیانا ازدواج وکار امکان ادامه را از شما بسیار احتمال دارد برای همیشه بگیرد.
من اگر امکان برگشت به جوانی را داشتم ویا در موقعیت شما-اول ارشد وحتی دکتری را تمام می کردم بعد سزبازی-البته این را بعنوان یک توصییه از براذری بزرگتر از لحاظ سنی گفتم.موفق باشید.![]()
در پست بالادراخرهم تکرار کردم:دقت کنید ونگاه کنید:عزیز دل ، من متوجه نشدم ، اول ارشد بعد سربازی یا اول سربازی بعد ارشد ؟؟
بشخصه دو دلیل تو یادم اومد که گفتم اول ارشد بعد سربازی (البته هردوش واسه الان صدق میکنه نمیدونم تا دو3سال دیگه که ارشدو بخوای بگیری همچین شرایطی میمونه یا نه)
اولین دلیل اینکه : وقتی ارشدو بگیری میتونی با مدرکش با انجام یسری پروژه ها کسری خدمت بگیری ، چندنفر از دوستانم اینکارو کردن و کلی کسری گرفتنو رفتن .
دلیل دوم : الان با لیسانس بری خدمت درجت میشه گروهبان یکی و بدلیل اینکه لیسانسه زیاده باید اسلحه بگیری بری پُست بدی ولی اگه فوق بگیری احتمالا درجت میشه ستوان دوم یا سوم که اونموقه نگهبانیت میشه پاسبخشی یا گروهبان نگهبانی که خیلی خیلی راحتتر از نگهبانی دادن و سرپا ایستادن با اسلحه سر پُسته .
ضمنا با مدرک فوق ارزش بیشتری برات قائل میشن تا پایینترش...