من اولین بار و اخرین بارم هست در تاپیک مربوط به این شخص نظر میدم
فقط پیشنهاد من به دوستان اینه که از گوش دادن به حرف های این شخص متوهم دوری کنند این اقا شاید اگاهی کافی نداشته باشه و دروغ رو به جای راست تحویل بده ولی یه چیزی رو خوب میدونه و اون فن بیان هست اگه خونده باشید یک چیزی مثل دکتر گوبلز دوران هیتلر ولی بیشتر شباهت به کاریکاتور گوبلز داره!

وجود شخصی مثل رائفی پور مشخصه برای چیه
ببینید وقتی ایدئولوژی نداشته باشید که تحویل مردم بدید نهایت کار میشه ارائه روایت ایدئولوژیک شده که در زمان های گذشته قشر خاصی وظیفه داشتند این روایت ها رو به مردم عرضه کنند
اما در دوران امروزه با توجه به جهانی که درش زندگی میکنیم و قدرتی که شبکه های اجتماعی و دنیای وب و به طور کلی شبکه های ارتباط جمعی دارند نمیشه به این راحتی سخنان سابق رو به جوان های امروزی داد و به قولی شست و شوی مغزی کرد
لذا عملکرد باید عوض بشه
شخصی باید بیاد که ظاهری خیلی معمولی و شاید امروزی داشته باشه و سخنانی بزنه در قالب جدید طوری که افراد اگر مطالعه کافی نداشته باشند نشه رد کرد به این راحتی
و هدف دیگه هم به نوعی این هست که اگر روایت ما یا روش های ما تا حالا جواب نداده اینه که دست هایی پشت پرده هستند قدرت های شیطانی که جهان رو در جلسات خصوصی خودشون اداره میکنند و این ها نگزاشتند که ما کارمون رو اجرا کنیم .در واقع تئوری توطئه در کشور های جهان سوم بسیار پر طرفدار هست
و مصداق هایی هم که میارند از چشم دلار گرفته تا کارتون های والت دیسنی (جالبه براتون بگم بنایان گذاران این شرکت به شدت ضد یهود بودند)و حرف های بی ارزش دیگه که شاید نقد کردن اون ها بی معنی باشه (هر صحبتی ارزش نقد شدن رو نداره)
من خودم خیلی طول کشید به پسر خالم ثابت کنم این شخص صحبت هاش رو گوش نده و ثابت کردم براش 2012 پایان جهان نیست (نگو این اقا میگفته یه اتفاقی میفته!!

)و جهان (لااقل بیشتر کشور ها )بر پایه دموکراسی و حق یکسان بنا شدند
میگم خیلی قشنگ صحبت می کنه ولی این صحبت ها ار لحاظ محتوا ........
ممنون از گوش دادن به صحبت هام
فقط سعی کنید سخنان افراد رو حالا هرکسی که می خواد باشه از رائفی پور گرفته تا سیاست مدار ها یا فلاسفه ای مثل ریچارد رورتی گرفته تا ایزیا برلین رو وقتی می خونید مخالفش رو هم بخونید .چشم بسته حرف هر کسی رو قبول نکنید چون هر عقیده ای تو دنیا مطمئن باشید مخالفش هم وجود داره و شما باید این تز و انتی تز رو نگاه کنید بعد تصمیم بگیرید.همیشه کمی تفکر و تعقل میتونه بسیاری از مشکلات ما انسان ها رو حل کنه مهم تر از اون شاید بعد یه مدت که شخصیت فکری ادم شکل بگیره مطالعه هر عقیده ای هم درست نباشه و چیزی جز اتلاف وقت حاصلش نباشه!
مثلا یک نفر پیدا میشه و میگه ادامس اعتیاد به الکل میاره!خب من وقت ندارم با این ادم بحث کنم فقط میتونم از موقعیت شادی که در زندگیم ایجاد شده استفاده کنم و کمی بخندم .در جهان ما ادم های کمیک بسیارند!
شاد باشید