سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

atepte_poloos

عضو جدید
در زندگي افرادي هستند که مثل قطار شهربازي مي مونن. از بودن با اونا لذت مي بري ولي باهاشون به جايي نمي رسي

atepte_poloos

عضو جدید

سالها پيش ازاو آموخته بودم که بهتر است سکوت کرد و هيچ نگفت.اما فرصتي نشد اين آموخته ام را همچون بسياري ديگر عملي کنم.وراجي کردم و کردم و کردم تا بدينجا رسيدم به اينجا که مي بينيد و مي دانيد.در ميانه ي گفتن و نگفتن مانده ام.هزاران سخن در سينه هست و انگيزه ي نگفتن در سر.عنان به دست کدام بسپاريم سينه يا سر؟ بقول نيما به کجاي ا ين شب تيره بياويزم قباي ژنده ي خود را؟ بر بي حاصلي گفته ها بگريم

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
امضامو بخون آواتارمو نگاه كن
حالا بريد حالشو ببريد.;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشكلات مانند دست اندازهاي جاده اند كمي از سرعتتان كم مي كنند اما از جاده صاف بعد از آن لذت خواهيد برد ، زياد روي دست اندازها توقف نكنيد به حركتتان ادامه دهيد

Thais

عضو جدید
کسی که میخواهد به همه چیز برسد به هیچ چیز نخواهد رسید سکوت بالاترین وسیله تحقیر است گلی که همه او را ببویند عطرس را از دست میدهد سخت ترین قدم همان قدم اول است.

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

بشر به خوشبختی خیلی زود عادت می کند و چون خیلی زود عادت می کند خیلی زود هم فراموش می کند که خوشبخت است .

atepte_poloos

عضو جدید
الهی از من آهی و از تو نگاهی . الهی در بسته نیست ما دست و پا بسته ایم . الهی آن که سحر ندارد ، از خود خبر ندارد . الهی شیدایی جانان را با حور و غلمان چه کار . الهی آمدم ردم مکن آتشینم کرده ای سردم مکن . الهی کامم را به حلاوت تلاوت کلامت شیرین بدار . الهی وای بر من اگر دانشم رهزنم شود

atepte_poloos

عضو جدید
آموخته ام ...که مهربان بودن، بسیار مهم تر از درست بودن است. آموخته ام ...که هرگز نباید به هدیه ای از طرف کودکی، نه گفت. آموخته ام ...که همیشه برای کسی که به هیچ عنوان قادر به کمک کردنش نیستم دعا کنم. آموخته ام ...که پول شخصیت نمی خرد. آموخته ام ...که تنها اتفاقات کوچک روزانه است که زندگی را تماشایی می کند. آموخته ام ...که خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید. پس چه چیز باعث شد که من بیندیشم می توانم همه چیز را در یک روز به دست بیاورم?????????

atepte_poloos

عضو جدید
ماهاتما گاندي ميگويد: هفت چيز انسان را از پاي در مي آورد و هلاك ميسازد :1-سياست بدون شرف 2- لذت بدون وجدان 3- پول بدون كار 4-شناخت بدون ارزشها 5- تجارت بدون اخلاق 6- دانش بدون انسانيت 7- عبادت بدون فداكاري

atepte_poloos

عضو جدید
چنين گفت زرتشت:...عاشق عاشقي باش و دوست داشتن را دوست بدار. از تنفر متنفر باش، به مهرباني مهر بورز، با آشتي آشتي كن و از جدايي جدا باش

atepte_poloos

عضو جدید
ديشب نشستم گريه كردم ... واسه دل خودم ... واسه دل تو ... واسه غصه ي پاييز ... واسه تنهايي ميخك توي دفتر شعرم ... واسه سربلندي كاج تو زمستون ... واسه پروانه كه سوخت ... واسه شمعي كه آب شد تا از قطره هاش ياد بگيرند ميگن خدا ابر رو به گريه مي اندازه تا گل بخنده پس هر وقت بارون اومد يادت باشه بخند كه سوختن يك طرفه هم ميتونه باشه

atepte_poloos

عضو جدید
مرگ ديگر افسانه نيست...حیف! ناغافل دستي دراز از تاريک مي شود يکي را مي برد جايی که جايی نيست يکي که عزيز و نزديک است و تا همين ديروز بود زندگي به مرگ گفت چرا آمدن تو رفتن من است ؟ چرا خنده ي تو گريه ي من است ؟ مرگ حرفي نزد زندگي دوباره گفت : من با آمدنم خنده مي آورم و تو گريه من با بودنم زندگي مي بخشم و تو نيستي مرگ ساکت بود زندگي گفت رابطه ي من و تو چه احمقانه است زنده کجا ، گور کجا ؟ دخمه کجا ، نور کجا ؟ غصه کجا ، سور کجا ؟ اما مرگ تنها گوش مي داد

atepte_poloos

عضو جدید
چهار چیز هرگز قابل جبران نیست: سنگی که پرتاب شده باشد حرفی که از دهان خارج شده باشد فرصتی که از دست رفته باشد زمانی که سپری شده باشد .

بارانی

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز میتونه بهترین روز زندگیت باشه فقط اگر درست بهش نگاه کنی..........

industrial66

عضو جدید
اگر برای فرصتی که به سراغتان می آید آماده نباشید آن فرصت سبب می شود نادان به نظر برسید.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
هميشه فكر مي كردم چون گرفتاريم به خدا نمي رسيم، ولي امروز فهميدم چون به خدا نمي رسيم، گرفتاريم.

peiman_eng

عضو جدید
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]متواضع باشید آنگاه دعاهایتان ابرها را خواهد شکافت و به عرش خواهد رسید .[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]تواضع را به درگاه خدا پيشکش کن و او ترا موهبت سه گانه : آرامش و سرور و عشق خواهد بخشيد.[/FONT]

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان مجموعه ای از آنچه دارد نیست ،
بلکه مجموعه ای است از آنچه هنوز ندارد ،
اما میتواند داشته باشد.
ژان پل سارتر

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرگز نمیتوانی با سرباز زدن از مسئولیت امروز ،
از زیر بار مسئولیت فرداها شانه خالی کنی .
(ابراهام لینکن)

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر در مورد مردم قضاوت کنید ،
دیگر وقتی برای دوست داشتن آنها باقی نمی ماند.
(مادر ترزا)

یک بطری که تا نیمه آب داشته باشد،
از نظر یک خوش بین نیمه پر است
و از نظر یک بدبین نیمه خالی است .
(برنارد شاو)

هرگز چیزی عوض نمی شود ،
این مائیم که تغییر می کنیم .
(هنری دیوید تورو)

وقتی همه با من هم عقیده میشوند
تازه حس میکنم که اشتباه کردم .
(اسکار وایلد)

یک دوست شاد ،
شمعی است در محفل یاران.
(رالف والدو امرسون)

امیر Amir

کاربر حرفه ای
◊ در عشق همیشه قطره‌ای جنون و در جنون همیشه قطره‌ای عقل وجود دارد. فردریک نیچه ◊

peiman_eng

عضو جدید
انسان میتونه هم دایره باشه و هم یه خط ، انتخاب با خودته . باید تا آخر عمر دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی .