سخنان بزرگان، جملات کوتاه و زیبا

yadegarii

عضو جدید
آفتاب بر ما نتاب که ما دل شکسته ایم .ما دل شکستگان همه یک جا نشسته ایم.کاری نکرده ایم کسی را نکشته ایم .خاکستریم که بر رخ آتش نشسته ایم:gol:

MOJTABA 77

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای حضرت ابوالفضل{ع} نزد خداوند تبارک و تعالی در روز قیامت مقام و اولائی است که همه شهیدان به حال ایشان غبطه می خورند
امام سجاد {ع}

MOJTABA 77

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترس برادر مرگ است

MOJTABA 77

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:
بنده ای که همسایه از شرش در امان نباشد،به بهشت نمی رود.

کیوان.م

عضو جدید
همه چیز به بهترین چیز تبدیل می شود. اگر چیزی خوب پیش نمی رود ،به خاطر آن است که هنوز به پایان آن نرسیده اید.(دومینگوس سابینو)

MOJTABA 77

عضو جدید
کاربر ممتاز
راهی بزن که آهی بر سازآن توان زد
شعری بخوان که باورطل گران توان زد
بر استان جانان گر سرتوان نهادن
گلبانگ سر بلندی بر آسمان توان زد

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
گیاه به روزهایی که رفته نمی اندیشد..به روزهایی می اندیشد که می آید..اگر گیاهان یقین دارند که بهار خواهد آمد چرا ما انسان ها باور نداریم که روزی خواهیم توانست به هر آنچه می خواهیم دست یابیم..;)
جبران خلیل جبران

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از دلایلی که من آنچه گذشته را مرور می کنم این است که خود را برتر ا دیگران می دانم و نقش خودم را با نقش دیگران مقایسه می کنم ..
اما اگر به بهایی که برای این حس ساختگی اعتماد بنفس می پردازم بنگرم من باید حس آسیب دیده ای از خود داشته باشم..
امروز من آن خویش را می شناسم که با سر منشا دیگران یکی است..
هیو پرتر

Data_art

مدیر بازنشسته

آرمان را نباید فراموش ساخت اما می توان هر دم ، به روشی بهتر برای رسیدن به آن اندیشید .

Data_art

مدیر بازنشسته

عظمت بشر در آنست که پل است نه مقصد.
بشر را از این نظر میتوان دوست داشت که یک مرحله تحول و یک دوره گذرانیست .
[FONT=&quot]نیچه[/FONT]​

Data_art

مدیر بازنشسته

اگر انسان بر اصل فطرت و حقیقت خلقت خویش باقی بماند، هر چه از او به ظهور رسد لامحاله دینی است و در شرایطی چنین، اصلاً اطلاق صفت دینی برای هنر، تفکر و یا تمدن وجهی ندارد، چرا که هر چه هست دینی است.

[FONT=&quot] [/FONT]