سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
كدوم عمليات محرمانه اينجا انجام ميشه ! ما ميخواهيم يك انجمن مهندسين ايران تشكيل بديم كار رو با سازماندهي شروع كرديم و قرار شد اين انجمن مثل يه شركت مهندسي مشاور عمل كنه براي همين اسم تاپيك رو سازمان مهندسين مشاور گذاشتيم و يك پروژه را استارت زديم تا ببينيم اعضاي اين باشگاه چقدر پتانسيل دارند تا وارد بازار كار واقعي بشن اگر پروژه اول رو بدرستي انجام بدن اونوقت بقيه كارها يعني تشكيل انجمن ،گرفتن كار و حتي دفتر و ورود به دنياي وافعي آغاز خواهد شد.
سلام
اینجا یه عملیات محرمانه رو شروع کردیم
خوب در ابتدا رزومه خودتون رو واسه اشکان یا ممد بفرستین تا بعد !

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
كدوم عمليات محرمانه اينجا انجام ميشه ! ما ميخواهيم يك انجمن مهندسين ايران تشكيل بديم كار رو با سازماندهي شروع كرديم و قرار شد اين انجمن مثل يه شركت مهندسي مشاور عمل كنه براي همين اسم تاپيك رو سازمان مهندسين مشاور گذاشتيم و يك پروژه را استارت زديم تا ببينيم اعضاي اين باشگاه چقدر پتانسيل دارند تا وارد بازار كار واقعي بشن اگر پروژه اول رو بدرستي انجام بدن اونوقت بقيه كارها يعني تشكيل انجمن ،گرفتن كار و حتي دفتر و ورود به دنياي وافعي آغاز خواهد شد.

راستش من ازین تاپیک زیاد سر در نیاوردم
دوست دارم باهاتون همکاری کنم ولی نمیدونم چه شرایتی میخواد؟
میشه کمی توضیحات بیشتری بدین؟!
مثلا:
این پروژه تا کی ادامه داره؟
چمقدار وقت باید هر کس براش بذاره؟
چه تخصصی باید داشته باشیم؟(یعنی چیا رو باید بدون و...)

اگه بیشترم توضیح بدین ممنون میشم.

راستش من ازین تاپیک زیاد سر در نیاوردم
دوست دارم باهاتون همکاری کنم ولی نمیدونم چه شرایتی میخواد؟
میشه کمی توضیحات بیشتری بدین؟!
مثلا:
این پروژه تا کی ادامه داره؟
چمقدار وقت باید هر کس براش بذاره؟
چه تخصصی باید داشته باشیم؟(یعنی چیا رو باید بدون و...)

اگه بیشترم توضیح بدین ممنون میشم.
رزومتون رو واسه محمد یا اشکان بفرستید
مشغول انجام پروژه تصفیه دوم روغن هستیم البته به روش غیر اسیدی
هنوز کار اصلی پروژه شروع نشده
میتونین شما هم به جمع ما بپیوندید

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه اعضاي محترمي كه هستند اعلام حضور نمايند

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر سوالي دلريد بپرسيد
1- آيا همه به pfd مسلط شده اند؟
2-آيا قبول داريد كه سيستم حلالي پر هزينه است؟
3- آيا پيشنهاد محمد را كه از سيستم تازه اي استفاده ميكرد خوانديد و اكنون مي دانيد اون فقط بخشي از كل سيستم تصفيه بوده؟
اگر تمام اين سوالات برايتون روشن است مي پردازيم به سيستم چيني ها
ابتدا طراحي مخازن ذخيره
پس منم هستم
ممنون که اجازه دادین بیام
اگه خیلی سوال پرسیدم بهم بگین که حواسم باشه

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر جو جو گزارش پيشرفت پروژه را به روز كرده بگويد در چه مرحله اي هستيم ؟درصد پيشرفت چه عددي را نشان ميدهد ؟چه كسي چه كاري رو بايد انجام بده و ..

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
هر سوالي دلريد بپرسيد
3- آيا پيشنهاد محمد را كه از سيستم تازه اي استفاده ميكرد خوانديد و اكنون مي دانيد اون فقط بخشي از كل سيستم تصفيه بوده؟
ابتدا طراحي مخازن ذخيره

راستش من هیچ کدوم اینا رو نمیدونم:cry:

هر سوالي دلريد بپرسيد
ابتدا طراحي مخازن ذخيره
pfd رو تقریبا مسلطیم
در مورد سیستم حلال هم من اینجوری که برداشت کردم فقط مشکل هزینه حلاله وگرنه فک کنم اگه حلال نداشت! راحت تر از چینیها بود

منظورتون چیه که بخشی از کل سیستم تصفیه بود ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در سيستم چيني ها ما در انتها جداسازي ا فرايند تقطير رو داريم كه بصورت ناگهاني فراكشن ها جدا ميشن در فايلي كه محمد داد فقط اين قسمت پيشرفته تر شده
pfd رو تقریبا مسلطیم
در مورد سیستم حلال هم من اینجوری که برداشت کردم فقط مشکل هزینه حلاله وگرنه فک کنم اگه حلال نداشت! راحت تر از چینیها بود

منظورتون چیه که بخشی از کل سیستم تصفیه بود ؟

Excalibur

عضو جدید
سلام منم در خدمت هستم.
فایل working flow و توضیحات رو مطالعه کردم اما نمیدونم روشی که محمد معرفی کرده کدوم بوده همینطور نازنین خانم....
توضیحات تکمیل کننده ی این دو نفر ارائه شد یا نه؟

Excalibur

عضو جدید
چرا روش تقطیر مولکولی زیاد جا نیفتاده؟ ارائه دهنده هاش که ادعا میکنن ارزونه؟؟؟

جنا عراقی منظور از مخازن ف مخازن قبل از ورود به پلان و مخازن ذخیره محصوله ؟
اینا فرقی هم باهم دارن ؟ از لحاظ ساختار

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه فايلي رو نيما داد كه نشون ميداد شركت رهروان از روش تقطير مولكولي رفته با هاشون صحبت كردنم خيلي خرج كرده اند.
چرا روش تقطیر مولکولی زیاد جا نیفتاده؟ ارائه دهنده هاش که ادعا میکنن ارزونه؟؟؟

harire_abi

عضو جدید
سلام و خسته نباشید به همه
راستش یه مشکلی هست اونم در ارائه و پخش اطلاعات بین اعضا
بعضی فایلها چند بار اومده بعضی هاشو من نداشتم و از حامد گرفتم.اونهایی که بیشتر باید روش دقت میکردیم رو بهتر نبود مجزا از سایرین به دستمون میرسید؟
موضوعات انتخابی در ایمیلها مشخص کننده ی محتوای ایمیل نبود که مشکل بالا رفع بشه

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مرحله ورود روغن كاركرده ممكنست دو حالت در پيش رو يتان قرار گيرد
1- استخري درست كنيد كه روغن كاركرده را در ان بريزيد تا ابتدا سديمنت ها ته نشين شوند بعد از همانجا مواد را براي پروسس انتقال بديد
2- مخازني طراحي كنيد كه در چند مرحله سديمنت ها را بگيرد
در مورد محصول
1- ممكنست بخواهيد سيستم بشكه پر كني داشته باشيد در اينصورت فقط به يك سرويس تانك نياز داريد كه محصول به انجا هدايت شود
2- ممكنست بخواهيد محصول را در مخازن ذخيره محصول نگهداري كنيد
ضمن اينكه براي كاندنسيت ها هم مخزن لازم داريد
جنا عراقی منظور از مخازن ف مخازن قبل از ورود به پلان و مخازن ذخیره محصوله ؟
اینا فرقی هم باهم دارن ؟ از لحاظ ساختار

harire_abi

عضو جدید
جناب عراقی من یه فایل بنام oil re-refining datasheet دارم این روشی که درش ذکر شده همون تقطیر مولکولیه؟
همینطور یه فایل بنام Acid این فایل کلیه ی روشهای موجود غیر از روش ما؟

در مرحله ورود روغن كاركرده ممكنست دو حالت در پيش رو يتان قرار گيرد
1- استخري درست كنيد كه روغن كاركرده را در ان بريزيد تا ابتدا سديمنت ها ته نشين شوند بعد از همانجا مواد را براي پروسس انتقال بديد
2- مخازني طراحي كنيد كه در چند مرحله سديمنت ها را بگيرد
در مورد محصول
1- ممكنست بخواهيد سيستم بشكه پر كني داشته باشيد در اينصورت فقط به يك سرويس تانك نياز داريد كه محصول به انجا هدايت شود
2- ممكنست بخواهيد محصول را در مخازن ذخيره محصول نگهداري كنيد
ضمن اينكه براي كاندنسيت ها هم مخزن لازم داريد
کاندنسیت ها هم به فروش میرسه ؟ یه میتونه دوباره برگرده به ابتدای فرآیند ؟

الان کارخونه های تصفیه دوم روغن ، روغن رو بصورت بشکه و بسته بندی شده میدن به بازار یا اینکه توسط تانکر به جای دیگه منتقل میکنن ؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراض شما نشون ميده كه مديران پروژه و كنترل پروژه هنوز به هماهنگي لازم نرسيده اند به هر حال كليه اعضايي كه به جمع پروژه تصفيه روغن پيوسته اند از اين پس فقط بر روي پروژه چيني ها متمركز شوند اگر فايل رو ندارند از محمد بگيريد.
جناب عراقی من یه فایل بنام oil re-refining datasheet دارم این روشی که درش ذکر شده همون تقطیر مولکولیه؟
همینطور یه فایل بنام Acid این فایل کلیه ی روشهای موجود غیر از روش ما؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون صادرات روغن پايه اخيرا خيلي باب شده همه خريداران كالا را در بشكه 185 كيلويي ميخوان ولي اين شرايط پايدار نيست
دوم اينكه كاندنسيتها بعنوان سوخت در كارخان استفاده ميشوند ولي مقادير مازاد ان بايد فروخته شود قيمت امروز انها در حدود 70 تا 80 تومان در ليتر است و براي كارخانه هايي كه سهميه سوخت ندارند بسيار كار راه انداز است.
کاندنسیت ها هم به فروش میرسه ؟ یه میتونه دوباره برگرده به ابتدای فرآیند ؟

الان کارخونه های تصفیه دوم روغن ، روغن رو بصورت بشکه و بسته بندی شده میدن به بازار یا اینکه توسط تانکر به جای دیگه منتقل میکنن ؟

Excalibur

عضو جدید
روش چینی ها رو یه کم مطالعه کردم...اطلاعات چقدر کامله؟
توی تصفیه دوم نیازی به راکتور نیست؟
اطلاعات مربوط به نوع پمپها و طراحی مخزن رو نداریم؟

تعداد مخازن میتونه چقدر مهم باشه ؟
در ورودی که حداقل فک کنم باید دو تا مخزن باشه .
یکی بار گیری و ته نشینی
دیگری ورودی پروسه
درسته ؟

چون صادرات روغن پايه اخيرا خيلي باب شده همه خريداران كالا را در بشكه 185 كيلويي ميخوان ولي اين شرايط پايدار نيست
دوم اينكه كاندنسيتها بعنوان سوخت در كارخان استفاده ميشوند ولي مقادير مازاد ان بايد فروخته شود قيمت امروز انها در حدود 70 تا 80 تومان در ليتر است و براي كارخانه هايي كه سهميه سوخت ندارند بسيار كار راه انداز است.
توی روش چینیها که سوختی نداریم.انرژی حرارتی از استیم بدست میاد که استیم هم از آب خود روغن سوخته.
روش اسیدی که نیاز به کوره جهت گرم کردن داره فک کنم سوخت بخواد

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بايد حساب شه اگر فرض كنيد راندمان تبديل 87 درضد باشه و 8 درصد كاندنسيت داشته باشيد بايد بقيه اش همون مواد جامدي باشه كه گفتند براي كارخانه هاي اجر پري مناسبه پس بر اساس 20 تن خروجي بايد ورودي رو به 87 درصد تقسيم كنيد حجم نياز شبانه روزي معلوم ميشه بعد ستلينگ تايم رو حداقل 5 روز بگيريد و در نهايت حداقل دوبار درين گيري بشه تا مواد اوليه اخرين مخزن هيچ سديمنتي نداشته باشه در غير اينصور روش سنتي پاش مياد وسط يعني يه فلاش گيري اوليه و ...
تعداد مخازن میتونه چقدر مهم باشه ؟
در ورودی که حداقل فک کنم باید دو تا مخزن باشه .
یکی بار گیری و ته نشینی
دیگری ورودی پروسه
درسته ؟

harire_abi

عضو جدید
در روش چینی ها(این البته و یه سری فایل بطور مجزا بدستم رسیده که خیلی در تمرکز کمک کرد)فایلی بنامZLY-IVflowchartnew.doc بود. طراحی کارخونه است؟ اون قسمت خط چین چیه؟ اینجا چرا در کل دوتا راکتور هست؟؟؟؟؟ مخزن ورودی وجود نداره چرا؟ اینجوری که کویتیشن ایجاد میشه؟؟همینطور تو مخزنمون نیاز به ورتکس بریکر هست یه نه چون ویسکوزیته ی روغن بالاست گرداب ایجاد نمیشه؟

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون الكتريكال هيتره بايد مشعلي بشه
توی روش چینیها که سوختی نداریم.انرژی حرارتی از استیم بدست میاد که استیم هم از آب خود روغن سوخته.
روش اسیدی که نیاز به کوره جهت گرم کردن داره فک کنم سوخت بخواد

بالا