سلام
اینجا یه عملیات محرمانه رو شروع کردیم
خوب در ابتدا رزومه خودتون رو واسه اشکان یا ممد بفرستین تا بعد !
كدوم عمليات محرمانه اينجا انجام ميشه ! ما ميخواهيم يك انجمن مهندسين ايران تشكيل بديم كار رو با سازماندهي شروع كرديم و قرار شد اين انجمن مثل يه شركت مهندسي مشاور عمل كنه براي همين اسم تاپيك رو سازمان مهندسين مشاور گذاشتيم و يك پروژه را استارت زديم تا ببينيم اعضاي اين باشگاه چقدر پتانسيل دارند تا وارد بازار كار واقعي بشن اگر پروژه اول رو بدرستي انجام بدن اونوقت بقيه كارها يعني تشكيل انجمن ،گرفتن كار و حتي دفتر و ورود به دنياي وافعي آغاز خواهد شد.
رزومتون رو واسه محمد یا اشکان بفرستیدراستش من ازین تاپیک زیاد سر در نیاوردم
دوست دارم باهاتون همکاری کنم ولی نمیدونم چه شرایتی میخواد؟
میشه کمی توضیحات بیشتری بدین؟!
مثلا:
این پروژه تا کی ادامه داره؟
چمقدار وقت باید هر کس براش بذاره؟
چه تخصصی باید داشته باشیم؟(یعنی چیا رو باید بدون و...)
اگه بیشترم توضیح بدین ممنون میشم.
همه اعضاي محترمي كه هستند اعلام حضور نمايند
منظور اعضا باشگههه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
نه اعضا پروژسمنظور اعضا باشگههه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
نه منظور اعضاي پروژه تصفيه دوم روغنه ولي شما هم بعنوان مهمان ميتوانيد حضور داشته باشيد
پس منم هستم
ممنون که اجازه دادین بیام
اگه خیلی سوال پرسیدم بهم بگین که حواسم باشه
هر سوالي دلريد بپرسيد
1- آيا همه به pfd مسلط شده اند؟
2-آيا قبول داريد كه سيستم حلالي پر هزينه است؟
3- آيا پيشنهاد محمد را كه از سيستم تازه اي استفاده ميكرد خوانديد و اكنون مي دانيد اون فقط بخشي از كل سيستم تصفيه بوده؟
اگر تمام اين سوالات برايتون روشن است مي پردازيم به سيستم چيني ها
ابتدا طراحي مخازن ذخيره
pfd رو تقریبا مسلطیمهر سوالي دلريد بپرسيد
1- آيا همه به pfd مسلط شده اند؟
2-آيا قبول داريد كه سيستم حلالي پر هزينه است؟
3- آيا پيشنهاد محمد را كه از سيستم تازه اي استفاده ميكرد خوانديد و اكنون مي دانيد اون فقط بخشي از كل سيستم تصفيه بوده؟
اگر تمام اين سوالات برايتون روشن است مي پردازيم به سيستم چيني ها
ابتدا طراحي مخازن ذخيره
pfd رو تقریبا مسلطیم
در مورد سیستم حلال هم من اینجوری که برداشت کردم فقط مشکل هزینه حلاله وگرنه فک کنم اگه حلال نداشت! راحت تر از چینیها بود
منظورتون چیه که بخشی از کل سیستم تصفیه بود ؟
چرا روش تقطیر مولکولی زیاد جا نیفتاده؟ ارائه دهنده هاش که ادعا میکنن ارزونه؟؟؟
جنا عراقی منظور از مخازن ف مخازن قبل از ورود به پلان و مخازن ذخیره محصوله ؟
اینا فرقی هم باهم دارن ؟ از لحاظ ساختار
کاندنسیت ها هم به فروش میرسه ؟ یه میتونه دوباره برگرده به ابتدای فرآیند ؟در مرحله ورود روغن كاركرده ممكنست دو حالت در پيش رو يتان قرار گيرد
1- استخري درست كنيد كه روغن كاركرده را در ان بريزيد تا ابتدا سديمنت ها ته نشين شوند بعد از همانجا مواد را براي پروسس انتقال بديد
2- مخازني طراحي كنيد كه در چند مرحله سديمنت ها را بگيرد
در مورد محصول
1- ممكنست بخواهيد سيستم بشكه پر كني داشته باشيد در اينصورت فقط به يك سرويس تانك نياز داريد كه محصول به انجا هدايت شود
2- ممكنست بخواهيد محصول را در مخازن ذخيره محصول نگهداري كنيد
ضمن اينكه براي كاندنسيت ها هم مخزن لازم داريد
جناب عراقی من یه فایل بنام oil re-refining datasheet دارم این روشی که درش ذکر شده همون تقطیر مولکولیه؟
همینطور یه فایل بنام Acid این فایل کلیه ی روشهای موجود غیر از روش ما؟
کاندنسیت ها هم به فروش میرسه ؟ یه میتونه دوباره برگرده به ابتدای فرآیند ؟
الان کارخونه های تصفیه دوم روغن ، روغن رو بصورت بشکه و بسته بندی شده میدن به بازار یا اینکه توسط تانکر به جای دیگه منتقل میکنن ؟
توی روش چینیها که سوختی نداریم.انرژی حرارتی از استیم بدست میاد که استیم هم از آب خود روغن سوخته.چون صادرات روغن پايه اخيرا خيلي باب شده همه خريداران كالا را در بشكه 185 كيلويي ميخوان ولي اين شرايط پايدار نيست
دوم اينكه كاندنسيتها بعنوان سوخت در كارخان استفاده ميشوند ولي مقادير مازاد ان بايد فروخته شود قيمت امروز انها در حدود 70 تا 80 تومان در ليتر است و براي كارخانه هايي كه سهميه سوخت ندارند بسيار كار راه انداز است.
تعداد مخازن میتونه چقدر مهم باشه ؟
در ورودی که حداقل فک کنم باید دو تا مخزن باشه .
یکی بار گیری و ته نشینی
دیگری ورودی پروسه
درسته ؟
توی روش چینیها که سوختی نداریم.انرژی حرارتی از استیم بدست میاد که استیم هم از آب خود روغن سوخته.
روش اسیدی که نیاز به کوره جهت گرم کردن داره فک کنم سوخت بخواد