سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهم ريخت

پیوست ها

• Working flow.doc
    26.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وركينگ فلو رو ببين ، با ***** پرسها بيشتر آشنا شو.
وارد همون فیلـتری میشن که هنگام ورود به پلان واردش شده بودن ؟
بعد از تقطیر که وارد راکتور میشه ، با روغت کثیف قبل قاطی میشه که دوباره !

بغیر از روش چینیها اون روشی که محمد هم پیدا کرد فک کنم خوب باشه
اطلاعاتشم فک میکنم کامله تقریبا
همون چینی ها رو ادامه بدیم ؟

harire_abi

عضو جدید
سلام به همه دوستان.
عذرخواهی منو به خاطر تاخیرم بپذیرید
من یه سوال داشتم.اینکه میشه من و حامد مطالبمونو مشترکن بفرستیم؟
وظیفه من فقط جمع اوری مطلبه؟
بعدم از همه دوستان خواهش می کنم اگه کتاب مفیدی تو این زمینه که کار میکنیم میشناسه به من معرفی کنه.
ممنونم.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان.
عذرخواهی منو به خاطر تاخیرم بپذیرید
من یه سوال داشتم.اینکه میشه من و حامد مطالبمونو مشترکن بفرستیم؟
وظیفه من فقط جمع اوری مطلبه؟
بعدم از همه دوستان خواهش می کنم اگه کتاب مفیدی تو این زمینه که کار میکنیم میشناسه به من معرفی کنه.
ممنونم.

فرقی نمیکنه
بفرستین خوبه
مرسی میشیم
کتاب نداریم
اطلاعاتی رو که جمع آوری کردیم باید مطالعه کنیم

Excalibur

عضو جدید
جناب عراقی روش انتخابی ما چیه نهایتا؟
ما از کی باید واسه کارمون خط بگیریم؟؟؟ که باید در چه زمینه ای متمرکز شی؟؟؟

mohammad_che_eng

عضو جدید
سلام
دوستان شرمنده كه نتونستم بيام...
كاري پيش اومده بود...
جاويد جان ميشه يه آماري بدي...ببينم چه خبر بوده؟؟؟؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه کمی اطلاعات رد و بدل شد
همین و بس
چون اطلاعات کافی نبود و دیر پخش شده بود دوباره کسی زیاد نخونده بود

و اینکه هیچی دیگه
قرار بعدی 4 شنبه 8 تا 10 تا آقای عراقی هم تشریف بیارن

mohammad_che_eng

عضو جدید
پس دوستان اين اطلاعاتي كه دستتون هست رو مطالعه كنيد و طبق وظايف اعلام شده عمل كنيد...

Excalibur

عضو جدید
آمار چی؟ داداش من گیجم! چیکار باید بکنم؟ آخر ما باید چه کنیم؟دستور بده مدیر!!!!!

mohammad_che_eng

عضو جدید
والا خودمم نمي دونم...از يه طرف قرار بود روو روش چيمي ها تمركز كنيم...

از يه طرف هم روشهاي جديدي به دست اومده...

تصميم گيري در اين زمينه ها با جناب مهندس عراقي است...

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما اطلاعات رسیده شده رو مطالعه کنین
سپس آقای عراقی با مشورت انتخاب میکنن متد رو

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه بايد كرد

چه بايد كرد

براي اينكه بدونيد چه بايد كرد اول بايد ببينيد چه چيزهايي داريد:
1- برنامه اي كه زمانبندي شده ،فعاليتها را مشخص كرده ،وظايف را مشخص كرده .
2- مدير پروژه اي داريد كه تصميم نهايي رو ميگيره (با توجه به دانش اعضا)
3- اطلاعاتي در دست داريد كه روشهاي متفاوتي را جلوي راهتون قرار داده
4- در روش چيني ها فلو دياگرام در اختيارتونه،شرح فرايند رو داريد ،شكل ماشين آلات رو داريد ،ظرفيت و ابعادشو داريد ، اما چيزهايي كه نداريد محاسبات بيلان و انرژي (كه مسئولش مشخصه)محاسبات راكتور ، محاسبات مخازن ذخيره سازي ،محاسبات پايپينگ ، محاسبات الكتريكال و مكانيكال ...
با توجه به داده هاي مذكور اگر تصميم همه بر اين شد كه روش چيني ها بهترين گزينه است محاسبات انرا اغاز ميكنيم به شرطي كه ديگه همه چيز براي اعضا از طرح چيني ها واضح شده باشد. هيچكس سئوالي از فلو دياگرا براش باقي نمونده باشد در غير اينصورت تمامي سئوالات و كامنتها از طرح چيني ها رو جمع اوري و به محمد بدين تا در جلسه بعدي به ان بپردازيم .
اما ساير اطلاعات به شما كمك خواهد كرد تا در نگارش طرح توجيهي و يا علت گرايش به طرح چيني ها دلايل بيشتري داشته باشيد برخي از دلايل ميتونه به شرح زير باشند:
1- ارزاني طرح
2- درك اسان و روان ان براي مصرف كننده
3-جاگير نبودن ان
5-امكان ساخت ماشين الاتش در ايران
و خيلي چيزهاي ديگه.
بر اساس تبادل نظرها در اين جلسات و انتخاب بهترين راهكار و نهايتا راهبري و پيشبرد فعاليتهاي پروژه جاويد هم بايد جدول كنترل پروژه را به روز كرده و در سايت قرار دهد تا همه بدونند در چه مرحلاه اي از پيشرفت پروژه هستند.

والا خودمم نمي دونم...از يه طرف قرار بود روو روش چيمي ها تمركز كنيم...

از يه طرف هم روشهاي جديدي به دست اومده...

تصميم گيري در اين زمينه ها با جناب مهندس عراقي است...

براي اينكه بدونيد چه بايد كرد اول بايد ببينيد چه چيزهايي داريد:
1- برنامه اي كه زمانبندي شده ،فعاليتها را مشخص كرده ،وظايف را مشخص كرده .
2- مدير پروژه اي داريد كه تصميم نهايي رو ميگيره (با توجه به دانش اعضا)
3- اطلاعاتي در دست داريد كه روشهاي متفاوتي را جلوي راهتون قرار داده
4- در روش چيني ها فلو دياگرام در اختيارتونه،شرح فرايند رو داريد ،شكل ماشين آلات رو داريد ،ظرفيت و ابعادشو داريد ، اما چيزهايي كه نداريد محاسبات بيلان و انرژي (كه مسئولش مشخصه)محاسبات راكتور ، محاسبات مخازن ذخيره سازي ،محاسبات پايپينگ ، محاسبات الكتريكال و مكانيكال ...
با توجه به داده هاي مذكور اگر تصميم همه بر اين شد كه روش چيني ها بهترين گزينه است محاسبات انرا اغاز ميكنيم به شرطي كه ديگه همه چيز براي اعضا از طرح چيني ها واضح شده باشد. هيچكس سئوالي از فلو دياگرا براش باقي نمونده باشد در غير اينصورت تمامي سئوالات و كامنتها از طرح چيني ها رو جمع اوري و به محمد بدين تا در جلسه بعدي به ان بپردازيم .
اما ساير اطلاعات به شما كمك خواهد كرد تا در نگارش طرح توجيهي و يا علت گرايش به طرح چيني ها دلايل بيشتري داشته باشيد برخي از دلايل ميتونه به شرح زير باشند:
1- ارزاني طرح
2- درك اسان و روان ان براي مصرف كننده
3-جاگير نبودن ان
5-امكان ساخت ماشين الاتش در ايران
و خيلي چيزهاي ديگه.
بر اساس تبادل نظرها در اين جلسات و انتخاب بهترين راهكار و نهايتا راهبري و پيشبرد فعاليتهاي پروژه جاويد هم بايد جدول كنترل پروژه را به روز كرده و در سايت قرار دهد تا همه بدونند در چه مرحلاه اي از پيشرفت پروژه هستند.
جاوید اگه مسئول هماهنگیه پس باید بتونه همه اعضا رو توی یه جلسه دور هم جمع کنه .
باید بتونه حد اقل هفته ای یک بار جدول آپدیت شده رو واسه آگاهی همه اعضا بذاره
ولی جاوید خان گویا تشریف ندارن . هماهنگی اعضا هم فک کنم واسشون سخت باشه . چون توی این دو جلسه تا به حال بیشتر از 3 نفر از بچه ها همزمان حضور نداشتند.!

جناب عراقی مطالبی که فرمودید کاملا درسته ولی اون اطلاعاتی که در مورد چینیها ناقصه ، در مورد سایر روشها وجود داره ؟چون شما با تجربه اید این سوالو پرسیدم ازتون ( حالا نگین دوباره مث همون شخصیت گالیور.....! :d )
اگه این اطلاعات در مورد سایر روشها هم نیست پس روش چینیها بهتره چون حداقل فلو دیاگرامش هست
حالا نظر مدیر پروژه رو میشنویم . بالاخره تصمیم نهایی با ایشونه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیما جان اگه ناراحتین من برم ؟!
وقتی من به تک تک بچه ها خبر میدم
یکی برقش میره، یکی میره گردش با ماشین، یا باید شام بخورن، وی بقیه هم به بقیه کاراشون رسیدگی میکنن و انگاری ما داریم اینجا تاب میخوریم، تقصیره منه که نمیان؟ مگه از یک هفته پیش خبر نداده بودم ؟
اصلن شما جدول اکسل رو دیدین که میگین آپدیت کنم همه بیان ؟ اون یه جدول هستش که تا پایان مرداد ماه تکمیل شده، بقیش رو هم باید تکمیل کنم
وقتی بچه ها کاری نمیکنن من کم کارم یا نمیتونم کنترل کنم ؟ وظیفه من کنترل پروژه و اطلاع رسانی واسه کاراست، محمد هم که اطلاعات رو توزیع میکنه، من اطلاع میدم بیان
اگه اومدین سر کار که هیچ، نیومدین بقیش با مدیر پروژست

چنبار گفتم جناب امینی راد کجا هستن کسی جواب نداد ؟ اصلن هستن ؟ باید کارش صورت بگیره که بریم قسمت بعدی که، اصلن تا حالا به جدول اکسل نیگاه انداختین ببینین امروز و فردا چیکار باید کنیم ؟

برنامه مشخصه، همه باید طبق روزایی که مشخص شده کاراشون رو انجام بدن

مدیر این بخش پروژه محمده، و مدیر کل بخش هم آقای عراقی، با کسانی که نمیان میتونه صحبت کنه

نیما جان اگه ناراحتین من برم ؟!
وقتی من به تک تک بچه ها خبر میدم
یکی برقش میره، یکی میره گردش با ماشین، یا باید شام بخورن، وی بقیه هم به بقیه کاراشون رسیدگی میکنن و انگاری ما داریم اینجا تاب میخوریم، تقصیره منه که نمیان؟ مگه از یک هفته پیش خبر نداده بودم ؟
اصلن شما جدول اکسل رو دیدین که میگین آپدیت کنم همه بیان ؟ اون یه جدول هستش که تا پایان مرداد ماه تکمیل شده، بقیش رو هم باید تکمیل کنم
وقتی بچه ها کاری نمیکنن من کم کارم یا نمیتونم کنترل کنم ؟ وظیفه من کنترل پروژه و اطلاع رسانی واسه کاراست، محمد هم که اطلاعات رو توزیع میکنه، من اطلاع میدم بیان
اگه اومدین سر کار که هیچ، نیومدین بقیش با مدیر پروژست

چنبار گفتم جناب امینی راد کجا هستن کسی جواب نداد ؟ اصلن هستن ؟ باید کارش صورت بگیره که بریم قسمت بعدی که، اصلن تا حالا به جدول اکسل نیگاه انداختین ببینین امروز و فردا چیکار باید کنیم ؟

برنامه مشخصه، همه باید طبق روزایی که مشخص شده کاراشون رو انجام بدن

مدیر این بخش پروژه محمده، و مدیر کل بخش هم آقای عراقی، با کسانی که نمیان میتونه صحبت کنه
نه جاوید جان
من نگفتم که شما تشریف ببرین
میگم جدول رو زود به زود آپدیت کن و بذار تا ماهم ببینیم
من آخرین جدولی که دارم هنوز اسم خانم عسکری توش نوشته شده . در صورتی که ایشون تشریف بردند!!
واسه هماهنگی وقتی میبینید که 5شنبه ها بچه نمیتونن بیان روزشو عوض کن . هفته دیگه هم دوباره همین برنامه باید باشه؟

harire_abi

عضو جدید
آقا نیما گلایه ی شما به حق اما ایشون بی تقصیرن! فایل اکسل هم کاملا درست و گویاست و اسمی بنام عسکری توش نیست.
نمی دونم شاید مال شما قدیمیه. اینو حامد واسه من فرستاده...توی همین قسمت احتمالا هست.
اگه میخوایین من یا حامد واستون ایمیل کنیم
میشه کلا در مورد مفهوم فلودیاگرام توضیح بدین؟از حامد پرسیدم گفت نمیدونه و میخواد از شما بپرسه...حالا من زودتر دست به کار شدم.حالا بگین تو کدوم بخش بیام واسه این سوال و جوابها که این تاپیک هم منظم بمونه؟

آقا نیما گلایه ی شما به حق اما ایشون بی تقصیرن! فایل اکسل هم کاملا درست و گویاست و اسمی بنام عسکری توش نیست.
نمی دونم شاید مال شما قدیمیه. اینو حامد واسه من فرستاده...توی همین قسمت احتمالا هست.
اگه میخوایین من یا حامد واستون ایمیل کنیم
میشه کلا در مورد مفهوم فلودیاگرام توضیح بدین؟از حامد پرسیدم گفت نمیدونه و میخواد از شما بپرسه...حالا من زودتر دست به کار شدم.حالا بگین تو کدوم بخش بیام واسه این سوال و جوابها که این تاپیک هم منظم بمونه؟
شرح فرایند رو بچه ها دارن . اگه خواستی تا واست بفرستم
ولی فایل اکسل جدید رو ندارم
اگه دارین بفرستین

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا كنون دو تا روش جالب مطرح شده يكي رو نازنين اورد كه هنوز كامل نكرده و ديگري رو هم مدير پروژه اورد كه اونهم ابستركت ماننده ضمن اينكه هر دو روش جالب بودند بعلت نداشتن مطالب بيشتر تصميم گيري سخته مگر يك مهلتي براي اوردن اطلاعات كامل انها اختصاص بديد اگر اونها نتونستن تكميل كنند قطعا به سراغ روش چيني ها خواهيم رفت .
از امروز تا پنجشنبه هفته آينده نازنين و محمد مهلت دارند تا در مورد روشهاي پيشنهاديشون موضوع را كامل كنند .
اين را محمد پيدا كرده كه حتما روش مطالعه كنيد
Oil Re-refining: Lubricant Oil from Used Crankcase Oil
در مورد روش محمد هم اگر دقت كنيد ابتداي راه با روشهاي قديمي فرقي نداره فقط در انتها بجاي استفاده از تقيطر فلاش اين wefs پيشنهاد شده
در مورد روش استخراج با حلال مطالبي رسيده كه نشون ميده روش پر هزينه ايست با اين حال اگر فايل استخراج با حلال را داريد بخونيد تا درجلسه بعد تصميم نهايي گرفته بشه
با توجه به مراتب فوق به نظر ميرسه تا هفته آينده كلا روي روش چيني ها طراحي را شروع كنيم
Niima;298493 گفت:
اگه دارین بفرستین

آخرین ویرایش:

Excalibur

عضو جدید
اگه دارین بفرستین

سلام نیما جون...میدونی من اصلا درمورد اینکه چه چیزایی در فلودیاگرام مشخصه و میشه ازش فهمید سئوال دارم.اکسل رو واست الان میفرستم.
منظورت از شرح فرایند چیه؟ اسم فایلشو بگو ببینم دارم یا نه...

سلام نیما جون...میدونی من اصلا درمورد اینکه چه چیزایی در فلودیاگرام مشخصه و میشه ازش فهمید سئوال دارم.اکسل رو واست الان میفرستم.
منظورت از شرح فرایند چیه؟ اسم فایلشو بگو ببینم دارم یا نه...
اسمشو نمیدونم . من اسمشو عوض کردم
همونی که توش توضیح در مورد فلو دیاگرامه
اگه سوالی داری از آقای عراقی بپرس
چهارشنبه 8-10

Excalibur

عضو جدید
باشه...اینا که سوال کلی بود... به هر حال تشکر
اینم فایل اکسل...

پیوست ها

• used_oil_pro.rar
    58.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك شرح فرايند براتون گذاشتم ،يك وركينگ فلو و يك فلودياگرام فرايند كه اگر انرا باشرحش مطابقت بديد اونوقت قضيه براتون واضح خواهد شد.
باشه...اینا که سوال کلی بود... به هر حال تشکر
اینم فایل اکسل...

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی نیما جان به بچه ها یاد آوری کردی

یادتون نره
4 شنبه
8 - 10 pm
کسی خواب نمونه !

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای خدا
نیمایی اشکال نداره
ولی دیگه به برنامه ریزی من گیر ندینااا
لطفن سری های بعدی برنامه خودتون رو اعلام کنین
و اینکه موفق باشین و سالم برگردینااا
بهتون احتیاج داریم

دوستان چه کسانی میان ؟

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
جریان این مهندس مشاور چیه؟بگین منم متوجه شم نمیتونم تمام صفحه‌ها رو بخونم.بگین چیکار میکنین اینجا؟
منم هستم

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جریان این مهندس مشاور چیه؟بگین منم متوجه شم نمیتونم تمام صفحه‌ها رو بخونم.بگین چیکار میکنین اینجا؟
منم هستم

سلام
اینجا یه عملیات محرمانه رو شروع کردیم
خوب در ابتدا رزومه خودتون رو واسه اشکان یا ممد بفرستین تا بعد !

بالا