وارد همون فیلـتری میشن که هنگام ورود به پلان واردش شده بودن ؟
بعد از تقطیر که وارد راکتور میشه ، با روغت کثیف قبل قاطی میشه که دوباره !
سلام به همه دوستان.
عذرخواهی منو به خاطر تاخیرم بپذیرید
من یه سوال داشتم.اینکه میشه من و حامد مطالبمونو مشترکن بفرستیم؟
وظیفه من فقط جمع اوری مطلبه؟
بعدم از همه دوستان خواهش می کنم اگه کتاب مفیدی تو این زمینه که کار میکنیم میشناسه به من معرفی کنه.
ممنونم.
والا خودمم نمي دونم...از يه طرف قرار بود روو روش چيمي ها تمركز كنيم...
از يه طرف هم روشهاي جديدي به دست اومده...
تصميم گيري در اين زمينه ها با جناب مهندس عراقي است...
جاوید اگه مسئول هماهنگیه پس باید بتونه همه اعضا رو توی یه جلسه دور هم جمع کنه .براي اينكه بدونيد چه بايد كرد اول بايد ببينيد چه چيزهايي داريد:
1- برنامه اي كه زمانبندي شده ،فعاليتها را مشخص كرده ،وظايف را مشخص كرده .
2- مدير پروژه اي داريد كه تصميم نهايي رو ميگيره (با توجه به دانش اعضا)
3- اطلاعاتي در دست داريد كه روشهاي متفاوتي را جلوي راهتون قرار داده
4- در روش چيني ها فلو دياگرام در اختيارتونه،شرح فرايند رو داريد ،شكل ماشين آلات رو داريد ،ظرفيت و ابعادشو داريد ، اما چيزهايي كه نداريد محاسبات بيلان و انرژي (كه مسئولش مشخصه)محاسبات راكتور ، محاسبات مخازن ذخيره سازي ،محاسبات پايپينگ ، محاسبات الكتريكال و مكانيكال ...
با توجه به داده هاي مذكور اگر تصميم همه بر اين شد كه روش چيني ها بهترين گزينه است محاسبات انرا اغاز ميكنيم به شرطي كه ديگه همه چيز براي اعضا از طرح چيني ها واضح شده باشد. هيچكس سئوالي از فلو دياگرا براش باقي نمونده باشد در غير اينصورت تمامي سئوالات و كامنتها از طرح چيني ها رو جمع اوري و به محمد بدين تا در جلسه بعدي به ان بپردازيم .
اما ساير اطلاعات به شما كمك خواهد كرد تا در نگارش طرح توجيهي و يا علت گرايش به طرح چيني ها دلايل بيشتري داشته باشيد برخي از دلايل ميتونه به شرح زير باشند:
1- ارزاني طرح
2- درك اسان و روان ان براي مصرف كننده
3-جاگير نبودن ان
5-امكان ساخت ماشين الاتش در ايران
و خيلي چيزهاي ديگه.
بر اساس تبادل نظرها در اين جلسات و انتخاب بهترين راهكار و نهايتا راهبري و پيشبرد فعاليتهاي پروژه جاويد هم بايد جدول كنترل پروژه را به روز كرده و در سايت قرار دهد تا همه بدونند در چه مرحلاه اي از پيشرفت پروژه هستند.
نه جاوید جاننیما جان اگه ناراحتین من برم ؟!
وقتی من به تک تک بچه ها خبر میدم
یکی برقش میره، یکی میره گردش با ماشین، یا باید شام بخورن، وی بقیه هم به بقیه کاراشون رسیدگی میکنن و انگاری ما داریم اینجا تاب میخوریم، تقصیره منه که نمیان؟ مگه از یک هفته پیش خبر نداده بودم ؟
اصلن شما جدول اکسل رو دیدین که میگین آپدیت کنم همه بیان ؟ اون یه جدول هستش که تا پایان مرداد ماه تکمیل شده، بقیش رو هم باید تکمیل کنم
وقتی بچه ها کاری نمیکنن من کم کارم یا نمیتونم کنترل کنم ؟ وظیفه من کنترل پروژه و اطلاع رسانی واسه کاراست، محمد هم که اطلاعات رو توزیع میکنه، من اطلاع میدم بیان
اگه اومدین سر کار که هیچ، نیومدین بقیش با مدیر پروژست
چنبار گفتم جناب امینی راد کجا هستن کسی جواب نداد ؟ اصلن هستن ؟ باید کارش صورت بگیره که بریم قسمت بعدی که، اصلن تا حالا به جدول اکسل نیگاه انداختین ببینین امروز و فردا چیکار باید کنیم ؟
برنامه مشخصه، همه باید طبق روزایی که مشخص شده کاراشون رو انجام بدن
مدیر این بخش پروژه محمده، و مدیر کل بخش هم آقای عراقی، با کسانی که نمیان میتونه صحبت کنه
شرح فرایند رو بچه ها دارن . اگه خواستی تا واست بفرستمآقا نیما گلایه ی شما به حق اما ایشون بی تقصیرن! فایل اکسل هم کاملا درست و گویاست و اسمی بنام عسکری توش نیست.
نمی دونم شاید مال شما قدیمیه. اینو حامد واسه من فرستاده...توی همین قسمت احتمالا هست.
اگه میخوایین من یا حامد واستون ایمیل کنیم
میشه کلا در مورد مفهوم فلودیاگرام توضیح بدین؟از حامد پرسیدم گفت نمیدونه و میخواد از شما بپرسه...حالا من زودتر دست به کار شدم.حالا بگین تو کدوم بخش بیام واسه این سوال و جوابها که این تاپیک هم منظم بمونه؟
Niima;298493 گفت:شرح فرایند رو بچه ها دارن . اگه خواستی تا واست بفرستم
ولی فایل اکسل جدید رو ندارم
اگه دارین بفرستین
شرح فرایند رو بچه ها دارن . اگه خواستی تا واست بفرستم
ولی فایل اکسل جدید رو ندارم
اگه دارین بفرستین
اسمشو نمیدونم . من اسمشو عوض کردمسلام نیما جون...میدونی من اصلا درمورد اینکه چه چیزایی در فلودیاگرام مشخصه و میشه ازش فهمید سئوال دارم.اکسل رو واست الان میفرستم.
منظورت از شرح فرایند چیه؟ اسم فایلشو بگو ببینم دارم یا نه...
باشه...اینا که سوال کلی بود... به هر حال تشکر
اینم فایل اکسل...
جریان این مهندس مشاور چیه؟بگین منم متوجه شم نمیتونم تمام صفحهها رو بخونم.بگین چیکار میکنین اینجا؟
منم هستم