Niima
-
پس هزینه ای واسه سوخت نیاز نیست دیگه .اون الكتريكال هيتره بايد مشعلي بشه
اسم کاندنسیتش چیه که به عنوان سوختم مصرف میشه ؟ معمولا شنیده بودم از مازوت زیاد استفاده میشه واسه کوره ها
پس هزینه ای واسه سوخت نیاز نیست دیگه .اون الكتريكال هيتره بايد مشعلي بشه
در روش چینی ها(این البته و یه سری فایل بطور مجزا بدستم رسیده که خیلی در تمرکز کمک کرد)فایلی بنامZLY-IVflowchartnew.doc بود. طراحی کارخونه است؟ اون قسمت خط چین چیه؟ اینجا چرا در کل دوتا راکتور هست؟؟؟؟؟ مخزن ورودی وجود نداره چرا؟ اینجوری که کویتیشن ایجاد میشه؟؟همینطور تو مخزنمون نیاز به ورتکس بریکر هست یه نه چون ویسکوزیته ی روغن بالاست گرداب ایجاد نمیشه؟
پس هزینه ای واسه سوخت نیاز نیست دیگه .
اسم کاندنسیتش چیه که به عنوان سوختم مصرف میشه ؟ معمولا شنیده بودم از مازوت زیاد استفاده میشه واسه کوره ها
روغن ما ویسکوزیتش بالاست درسته؟ نوع پمپمون چیه؟سانتریفیوژ؟نوعش؟
چه فرقی میکنه که واسه ورودی مون مخزن بسازیم یا یه استخر درست کنیم؟
اون فايل pfd كارخونه است
قسمت خط چين سيستم تقطير در خلا است
هر راكتور 10 تن محصول رو اماده ميكنه
مخازن بر حسب كشورها طراحي ميشن بعضي براي ده روز بعضي مثل ما براي سه ماه ذخيره سازي دارند
نه در مخازن ذخيره سازي به بافل نيازي نيست ولي اگر بخواهيد سيستم بلندينگ هم داشته باشيد اونجا نياز ميشه
بلندینگ چیه؟میشه توضیح بدین؟
خب ما نیاز به یه مخزنی داریم که بعد از اون پمپ کنیم نه؟ چرا مخزن ذخیره سازی نمیخوایم؟
اینجوری ممکن نیست در مسیر فرایند افت خوراک ایجاد بشه؟حتی در خروجی هم لازم نیست؟
بافل همون گردای شکنه؟
ببخشید harire_abi الان با من تماس گرفت و عذرخواهی کرد چون برقشون جدا از سهمیه ی خاموشی قطع شده...
در موزد سیستم پاپینگ بغیر از قطر لوله و فشار و دما دیگه چی نیازه ؟ لوله ها عایق کاری هم شدن ؟ من مسلط به پایپینگ نیستم . با همون pipesys توی هایسیس کافیه واسه طراحیش ؟
اگر جو جو گزارش پيشرفت پروژه را به روز كرده بگويد در چه مرحله اي هستيم ؟درصد پيشرفت چه عددي را نشان ميدهد ؟چه كسي چه كاري رو بايد انجام بده و ..
همه جلسات غیبت کنین باشه ؟!سلام
اول با عرض شرمندگی به علت نبودن بنده !
در نت بودم ولی چون سرعت نتم مفتضح شده بود هیچ پیجی باز نمیتونستم کنم
گزارش پیشرفت کار رو میگم
هنوز امینی راد به من هیچ اطلاعاتی راجع به کاری که باید انجام بدن رو ارایه نکردن !
باید چیکار کنیم ؟
تا حالا اطلاعات دسته بندی شده، و تا همون مرحله امینی راد دیگه !
همه جلسات غیبت کنین باشه ؟!
جوجو جان منم مثل خودت ترم4 رزومم کجا بود
هستم ، مثل سایهاین برق امروز همه رو درو کرده ها! من که شارژ لپ تابم تموم شد...harire_abi هم که برقشون یهو وسط جلسه رفت...محمدم با ما ابراز هم دردی میکنه!!!!
اشکان کجاست؟ پیداش نیست؟
اشکان رزومه من و harire_abi رو به رزومه ی شرکت اضافه کردی؟
با سلا م و پوزش به دليل عدم حضورم در جلسه...
متاسفانه امروز به دليل قطعي برق نتونستم حضور داشته باشم...
جاويد خان اگه لطف كني و يه گزارش بهم بدي...كار بسيار خوبي كردي
هستم ، مثل سایه
رزومه ها که اول دست محمد بود ، مگه اضافه نکرده ؟
هستم ، مثل سایه
رزومه ها که اول دست محمد بود ، مگه اضافه نکرده ؟
یه سری سوال جواب
بری ببینی بد نیست
اينترنتم سرعتش پايينه....
وقتي مافوق يه چيزي ميگه...اطاعت كن....![]()