ساعت 8 شد
موجودیت خودتون رو اعلام کنین
همین الان![]()
من هستم
واسه مدیر پروژه هم قرار شد آقا رضا جانشین بشن .
فک کنم یادشون رفته
پایانه جلسه رو اعلام میکنم
با حضور هیچ کس
من معذرت میخوام، فکر کنم برق همتون یهویی رفت ! آره دیگه ؟!![]()
شرمنده من سر ساختمان بابام بودم...دیر رسیدم...شرمنده
برق هست بابا ظهر رفته بود آخه
ساختمون مگه شما جلسه نداشتین؟!
با سلام
یه مشکلی تو این زمینه پیش اومده، یعنی توی روند و ادامه ی کار
بچه ها کم کم رفتن، محمد که رفت سربازی، اشکان رفت سره کار، امینی راد ( نازگل خودمون ) هم که نیستن، کلن بچه ها کم کم دارن میرن سره کار و .....
برای افراد جانشین که همچین تخصصهای رو داشته باشن تو کاراشون، ما باید چیکار کنیم و چه تصمیمی میگیرین ؟
تا حضور دوباره آقای عراقی جلسه بعدی برگزار نمیشه !
حامد جان ( EXCALIBUR ) تا دو هفته که من نیستم وظایف من رو به کمک سایرین انجام میده، فایل IES با USED OIL PRO رو خودم وقتی برگشتم تنظیمش میکنم و میزارم، فقط توضیحات لازم داده بشه که من بدونم برای رزومه افراد جدید رو که میزارم، ایا رزومه ای هم از این گروه پاک خواهد شد ؟( منظورم افرادی هستن که دیگه مارو متاسفانه نمیتونن همراهی کنن )وظیفه دقیق افراد جدید که اگه احیانن حاضر به همکاری شدن نیز دقیقن مشخص بشه، تا الان وحشتناک کمد رفتیم جلو، باید فکر کرد !
با تشکر! جوجو!
حامد از فردا مسولیت منو به مدت دو هفته به عهده میگیره !
ظاهرا مشكلات زياد شده
1- مشكل برق (خودم هم امشب بدليل برق نتونستم باشم)
2- رفتن مديريت پروژه
3- ساير اعضا هم كم و بيش درگير مسائل ديگر هستند
به اين ترتيب براي تكميل نيروي انساني بايد از نو انتخابات شكل بگيره كانديداهاي مديريت پروژه خودشون رو معرفي و رزومه بدهند.
بعد از اين مرحله ساعات جلسات تنظيم شود
خوب اگه کسی نباشه چی؟
جاوید جان ، یا هر شخص دیگری یه پیغام به اقا رضا srn بدهند و از ایشون رسما دعوت کنند تا بطور منظم تشریف بیارند
ایشون میتونه گزینه خوبی برای مدیریت باشه . چون تجربه این کارو داره
خب ما از شما كه درستون تموم شده و نسبت به بقيه با تجربه ترين توقع بيشتري داريمسلام به همگی
ازین که چند جلسه ای نبودم معذرت می خوام.
راستشو بخواین دست خودم نبود
دفعه ی قبل هم اضافه کار بودم
اشکالی داره عضو سازمان باشم پستها رو دنبال کنم اما تو جلسات نباشم گاهی؟
دوستان عزيز يه وقت بد برداشت نكنين
من منظورم اين نيست كه بچه هاي محصل و ترم پايين تر چيزي بارشون نيست بلكه منظورم اينه كه هنوز درس بخصوصي پاس نكردن
من خودمم هنوز چيزي حاليم نيست اونجور كه بايد و شايد ...
نیما سوء تفاهم نشه من واقعیتو گفتم نگفتم نظر تو چیه ها...به هر حال هنوز کاملا وارد نشدیم!