سازمان مهندسين مشاور باشگاه (مهندسی شیمی)

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا 8:35 وامیسیم
کسی نیومد جلسه تعطیل میشه، اخطاریه میدیم به بقیه ! یه سری چیزا هم میزاریم !

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پایانه جلسه رو اعلام میکنم
با حضور هیچ کس
من معذرت میخوام، فکر کنم برق همتون یهویی رفت ! آره دیگه ؟! :w06:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها لطف کنن وقتی میگیم فلان ساعت و روز تشریف بیارین دیگه سعیشون رو کنن بیان

از این به بعد تاریخ ثابتی رو در نظر میگیریم، دو روز در هفته

Excalibur

عضو جدید
شرمنده من سر ساختمان بابام بودم...دیر رسیدم...شرمنده
برق هست بابا ظهر رفته بود آخه

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاریخ ثابت برگزاری جلسات

تاریخ ثابت برگزاری جلسات

جلسه اول:

یک شنبه ساعت 8 تا 10 pm

جلسه دوم:

چهارشنبه ساعت 8 تا 10 pm

این تاریخ ها در هفته ثابت و همیشگی هستش، دیگه سعی کنین یادتون بمونه، با عوض شدن فصول ساعات عوض میشه، و همینطور اگه اقای عراقی نتونن تشریف بیارن باز تاریخا رو به دلخواه ایشون تغییر میدیم

موفق باشین !

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساختمون مگه شما جلسه نداشتین؟!

لطف کنین به اعضای گروه گیر ندین، لطف کردن تشریف آوردن و دفعه بعد هم سعی میکنن سر وقت تشریف بیارن !

اعتراض ایشون نه تنها برای حامد، به همه اعضای غایب مربوط میشد ! دقت کنین سری بعدی بیاین :w06:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدمت آقای عراقی !

خدمت آقای عراقی !

با سلام
یه مشکلی تو این زمینه پیش اومده، یعنی توی روند و ادامه ی کار
بچه ها کم کم رفتن، محمد که رفت سربازی، اشکان رفت سره کار، امینی راد ( نازگل خودمون ) هم که نیستن، کلن بچه ها کم کم دارن میرن سره کار و .....
برای افراد جانشین که همچین تخصصهای رو داشته باشن تو کاراشون، ما باید چیکار کنیم و چه تصمیمی میگیرین ؟

تا حضور دوباره آقای عراقی جلسه بعدی برگزار نمیشه !

حامد جان ( EXCALIBUR ) تا دو هفته که من نیستم وظایف من رو به کمک سایرین انجام میده، فایل IES با USED OIL PRO رو خودم وقتی برگشتم تنظیمش میکنم و میزارم، فقط توضیحات لازم داده بشه که من بدونم برای رزومه افراد جدید رو که میزارم، ایا رزومه ای هم از این گروه پاک خواهد شد ؟‌( منظورم افرادی هستن که دیگه مارو متاسفانه نمیتونن همراهی کنن )وظیفه دقیق افراد جدید که اگه احیانن حاضر به همکاری شدن نیز دقیقن مشخص بشه، تا الان وحشتناک کمد رفتیم جلو، باید فکر کرد !

با تشکر! جوجو!

حامد از فردا مسولیت منو به مدت دو هفته به عهده میگیره !

Excalibur

عضو جدید
کار پیش اومد...شرمنده.من سعی کردم تا اینجا حاضر باشم همیشه...از این به بعد بیشتر سعی میکنم
چهارشنبه جلسه بر قراره؟؟

Excalibur

عضو جدید
من در خدمتم...جاوید چقدر نا امیدی؟؟کارو دوستای دیگه میان به کمک آقای عراقی پیش میبریم...خدا بزرگه و آدم متخصص هم تو سایت کم نیست...دوستایی هم که میرن ایشاا... یه جوری کنار پروژه میمونن...اشکان که هنوز کازش شروع نشده...شده؟
محمد هم ایشاا... پروژه های بعدی که به یاری خدا پا تو دنیای واقعی گذاشتیم...امینی راد مفقود الاثر شده حدی ها!!!!!!!!!!!!!!!!

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا مشكلات زياد شده
1- مشكل برق (خودم هم امشب بدليل برق نتونستم باشم)
2- رفتن مديريت پروژه
3- ساير اعضا هم كم و بيش درگير مسائل ديگر هستند
به اين ترتيب براي تكميل نيروي انساني بايد از نو انتخابات شكل بگيره كانديداهاي مديريت پروژه خودشون رو معرفي و رزومه بدهند.
بعد از اين مرحله ساعات جلسات تنظيم شود
با سلام
یه مشکلی تو این زمینه پیش اومده، یعنی توی روند و ادامه ی کار
بچه ها کم کم رفتن، محمد که رفت سربازی، اشکان رفت سره کار، امینی راد ( نازگل خودمون ) هم که نیستن، کلن بچه ها کم کم دارن میرن سره کار و .....
برای افراد جانشین که همچین تخصصهای رو داشته باشن تو کاراشون، ما باید چیکار کنیم و چه تصمیمی میگیرین ؟

تا حضور دوباره آقای عراقی جلسه بعدی برگزار نمیشه !

حامد جان ( EXCALIBUR ) تا دو هفته که من نیستم وظایف من رو به کمک سایرین انجام میده، فایل IES با USED OIL PRO رو خودم وقتی برگشتم تنظیمش میکنم و میزارم، فقط توضیحات لازم داده بشه که من بدونم برای رزومه افراد جدید رو که میزارم، ایا رزومه ای هم از این گروه پاک خواهد شد ؟‌( منظورم افرادی هستن که دیگه مارو متاسفانه نمیتونن همراهی کنن )وظیفه دقیق افراد جدید که اگه احیانن حاضر به همکاری شدن نیز دقیقن مشخص بشه، تا الان وحشتناک کمد رفتیم جلو، باید فکر کرد !

با تشکر! جوجو!

حامد از فردا مسولیت منو به مدت دو هفته به عهده میگیره !

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
ظاهرا مشكلات زياد شده
1- مشكل برق (خودم هم امشب بدليل برق نتونستم باشم)
2- رفتن مديريت پروژه
3- ساير اعضا هم كم و بيش درگير مسائل ديگر هستند
به اين ترتيب براي تكميل نيروي انساني بايد از نو انتخابات شكل بگيره كانديداهاي مديريت پروژه خودشون رو معرفي و رزومه بدهند.
بعد از اين مرحله ساعات جلسات تنظيم شود

خوب اگه کسی نباشه چی؟

جاوید جان ، یا هر شخص دیگری یه پیغام به اقا رضا srn بدهند و از ایشون رسما دعوت کنند تا بطور منظم تشریف بیارند
ایشون میتونه گزینه خوبی برای مدیریت باشه . چون تجربه این کارو داره

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اگه کسی نباشه چی؟

باید یه سری افراد متخصص وارد بشن که تخصص کافی رو داشته باشن، فکر کنم این وظیفه رو به آقای عراقی بسپاریم بهتر باشه !

یه اعلامیه هم سر در باشگاه بزنیم که احتیاج به چندین متخصص داریم، تعداد و نوع تخصص رو هم اعلام کنیم!

کی زحمتش رو میکشه ؟ باید مهم بشه، پس وظیفه یه مدیره، چون تنها مدیرا میتونن خبر کلی سایت بدن، (‌ خبری مهم که همه میتونن ببینن، همه تاپیک ها، اسمش چیه ؟ ) و بعد منتظر افراد باشیم تا بیان !

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جاوید جان ، یا هر شخص دیگری یه پیغام به اقا رضا srn بدهند و از ایشون رسما دعوت کنند تا بطور منظم تشریف بیارند
ایشون میتونه گزینه خوبی برای مدیریت باشه . چون تجربه این کارو داره

همین الان ازشون دعوت کردم ! :gol:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی

ازین که چند جلسه ای نبودم معذرت می خوام.
راستشو بخواین دست خودم نبود
دفعه ی قبل هم اضافه کار بودم
اشکالی داره عضو سازمان باشم پستها رو دنبال کنم اما تو جلسات نباشم گاهی؟

سلام به همگی

ازین که چند جلسه ای نبودم معذرت می خوام.
راستشو بخواین دست خودم نبود
دفعه ی قبل هم اضافه کار بودم
اشکالی داره عضو سازمان باشم پستها رو دنبال کنم اما تو جلسات نباشم گاهی؟
خب ما از شما كه درستون تموم شده و نسبت به بقيه با تجربه ترين توقع بيشتري داريم
همه دارن بنا به دلايلي ميرن
بقيه هم كه هنوز به دروس تخصصي نرسيدن كه بخوان كاراي طراحي رو انجان بدن
حداقل شما ديگه حضور داشته باشيد
ضمنا حضور در جلسات واسه رفع اشكالتونه
يعني شما الان كاملا به پلان مسلطين ؟

Excalibur

عضو جدید
من با نیما موافقم.من شخصا چیزی بارم نیست.سعی میکنم اما...
بیاین به ما خیلی کمک کردین هم در زمینه ی آگاهی هم انرژی مثبت و ایجاد انگیزه!آخه همه بنا به دلایلی دارن میرن...
من دوست دارم اینکارو با هم بکنیم تا به خودمون ثابت کنیم میتونیم...حالا من تواناییم کمتره و شما خیلی بیشتر

دوستان عزيز يه وقت بد برداشت نكنين
من منظورم اين نيست كه بچه هاي محصل و ترم پايين تر چيزي بارشون نيست بلكه منظورم اينه كه هنوز درس بخصوصي پاس نكردن
من خودمم هنوز چيزي حاليم نيست اونجور كه بايد و شايد ...

Excalibur

عضو جدید
دوستان عزيز يه وقت بد برداشت نكنين
من منظورم اين نيست كه بچه هاي محصل و ترم پايين تر چيزي بارشون نيست بلكه منظورم اينه كه هنوز درس بخصوصي پاس نكردن
من خودمم هنوز چيزي حاليم نيست اونجور كه بايد و شايد ...

نیما سوء تفاهم نشه من واقعیتو گفتم نگفتم نظر تو چیه ها...به هر حال هنوز کاملا وارد نشدیم!

mehrnaz_khalaji

عضو جدید
نیما سوء تفاهم نشه من واقعیتو گفتم نگفتم نظر تو چیه ها...به هر حال هنوز کاملا وارد نشدیم!

دیگه واقعیت که انقدر تارف نداره:smile:
اقا نیما هم شکسته نفسی میکنه:)
ما هم یاد میگیریم استه استه دیرو زود داره سوخت و سوز نداره;)
ولی چه قدر خوب میشه بقیه هم مارو کمک کنن این طوری سریع تر به هدف میرسیم هر چی باشه با تجربه ترن

harire_abi

عضو جدید
ایشاا... دوستان میان و به کمک هم کارو پیش میبریم.اما قطعا وظایف رو دوشه کسایی مث آقا نیما سنگین تره

بالا