آقاي sajad eydani ممنون. ولي شما اشتباه متوجه شديد. كلمه متلب MATLAB را نخونديدصفحه مورد نظرو باز کنید کلید پرینت اسکرین (print sys rq)روی صفحه کلید رو بزنید.برنامه paint رو باز کنیدوازقسمتedit گزینه paste روانتخاب کنید.وفایل رو saveکنید.
آقاي sajad eydani ممنون. ولي شما اشتباه متوجه شديد. كلمه متلب MATLAB را نخونديدصفحه مورد نظرو باز کنید کلید پرینت اسکرین (print sys rq)روی صفحه کلید رو بزنید.برنامه paint رو باز کنیدوازقسمتedit گزینه paste روانتخاب کنید.وفایل رو saveکنید.
میشه بگی دقیقاً میخوای چیکار کنی؟ میخوای عکس از اسکرین بگیری و در متلب نشون بدی؟
با دوربین .....
[h=2]http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png چطور ميتونم با متلب از صفحه كامپيوتر عكس بگيرم؟[/h]سلام دوستان
چطور ميتونم با مطلب از صفحه كامپيوتر عكس بگيرم؟ و بخونمش؟
import java.awt.Robot;
import java.awt.event.*;
mouse = Robot;
mouse.mousePress(InputEvent.BUTTON1_MASK);
mouse.mouseRelease(InputEvent.BUTTON1_MASK);
سلام من پردازش تصویر کار نکردم ولی این لینک احتمالا کمکتون می کنه، تصویر می گیره می گذاره توی یه متغییر، یه ام فایل داره به اسمه screencapture که از خوده سایته متلب قابله دانلوده. گفته می تونه تصویر رو از هرجای صفحه که بخواید بگیره به شرطی که handle هارو بهش بدید.
اين سايت كه معرفي كرديد يه لينك ميده تا ام فايل را پيدا كنيم اما صفحش باز نميشه و پيغام زير را ميده. ميدونيد اين پيغام واسه چيه؟ آيا واسه تحريمه؟
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/24323" on this server. Reference #18.dfe90cc3.1377513596.6ca959b
اين سايت كه معرفي كرديد يه لينك ميده تا ام فايل را پيدا كنيم اما صفحش باز نميشه و پيغام زير را ميده. ميدونيد اين پيغام واسه چيه؟ آيا واسه تحريمه؟
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/24323" on this server. Reference #18.dfe90cc3.1377513596.6ca959b
بله همونطور که نگین خانم گفت، سایت mathworks خیلی وقته به خاطر تحریم با آی پی های ایران باز نمی شه ... با فیلتر شکن باید بری ... اگه نشد من ام فایلشو گرفتم یه ایمیل بدی می فرستم ...
يه جواب درست و درموني برا سوال خودم يافتم كه گفتنش خالي از لطف نيست![]()
تابع function screencapture را در زير گذاشتم تا دانلود كنيد. اين تابع آپشن هاي زيادي داره . مثلا ميشه باهاش از كل يا قسمتي از يك فيگور، هندل، فريم، gui، دسكتاپ و .... عكس گرفت. ميشه فرمت خروجي را در قالب متغير مطلب يا در قالب فايل جاوا دريافت كرد. ميشه مستقيم عكس را ذخيره كرد و خيلي آپشن هاي ديگه. من يكي ا عمومي ترين كاري كه ممكنه نياز بشه را با دستور زير بهتون معرفي ميكنم. تماميه آپشنهاي اين دستور بصورت كامنت در ابتداي متن ام فايل فانكشن توضيح داده شده.
imageData = screencapture(0, [20,30,250,550]); % capture a desktop region
دستور بالا بخشي از دستكتاپ را عكس ميگيره و درون متغير imageData قرار ميده. با دستور زير ميتونيد اون عكسو ببينيد:
(imshow(imageData
تاكيد ميكنم كه بايد تابع و ام فايل دستورات شما در يك دايركتوري (مسير) باشند.
نميدونم لينك شما با من يكيه يا نه. من چند روز نيومدم اينجا حالا جواب گذاشتم. به هر حال ممنون
شما زحمت ميكشيد به اون سوالم هم جواب بديد.
بدون ماوس ميخوام كليك كنم با دستورات مطلب.
ف ي ل ت ش كن هم ندارم. راه حلشم در استفاده از دستورات كمكي جاوا در مطلبه. تقريبا لينكشم دارم ولي نميتونم به دليل تحريم وارد بشم.
عبارت mouse simulation matlab را در گوگل سرچ كنيم ميشه نتيجه اول تا سوم. همش يكيه
خيلي خيلي ممنون
سلام- دوستان عزیز-ی سوال دارم-در متلب بخوام این فرمولمشاهده پیوست 168349 رو بنویسم چطوری میشه؟ ممتون میشم راهنمایی کنید
این کد ارور میده نمی دونم چرا
syms x
int(cos(x).*cos(x).*tan(x/2),o,53.13.*pi./180)
حتی با این دستور هم اجرا نشد
syms x
quad(vectorize(cos(x)*cos(x)*tan(x/2),x,o,53.13*pi/180))
int(cos(x).*cos(x).*tan(x/2),x,0,53.13*pi/180)
سلام
فكر كنم منظورتون اين باشه:
کد:int(cos(x).*cos(x).*tan(x/2),x,0,53.13*pi/180)
ans =
cos((1229*pi)/6000)^2/2
سلام
فكر كنم منظورتون اين باشه:
کد:int(cos(x).*cos(x).*tan(x/2),x,0,53.13*pi/180)
سلام ممنون از وقتی که میذارید -آره منظورم همینه- اما جوابی که میده عدد در نمیاد چرا؟
subs(a,'x')
کدها رو چجوری مث شما میشه نوشت در پست ها؟ که بهم نریزه ترتیبشون؟![]()
ی سوال دیگه در متلب اینکه دو تا نمودار رو با hold on در یک شکل رسم کنم و اینکه رنگ سبز و قرمز داشته باشند رو بلدم اما اینکه هر کدوم از نمودار ها اسمشون در شکل معلوم باشه دستورش رو میشه راهنمایی کنید؟
titile('this is a title for plot')
اين رو هم اضافه كنم كه دستور hold off برعكس hold on عمل ميكنه. شايد جايي لازمتون بشه
براي اسم نمودار از اين دستور بعد از هر plot استفاده كنيد:
کد:titile('this is a title for plot')
مرسی اما این دستور نامگذاری کل شکله من منظورم تک تک نموار هاست مثلا در این شکلمشاهده پیوست 168518 اسم برای نموارهای قرمز و زرد و ... تک تک در بالای هر نمودار بذارم
xlabel('label for x')
ylabel('label for y')
legend('legend for all lines')
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
F | سوالات و مشکلات در متلب | MATLAB | 1 | |
N | راهنمایی پیاده سازی کلاسبند جنگل تصادفی و خوشه بند DBSCAN در متلب | MATLAB | 0 | |
ب | کمک در برنامه نویسی متلب...فوری | MATLAB | 0 | |
A | شبیه سازی متغییر گسسته وپیوسته باهم برای یک مسئله در متلب 2014 | MATLAB | 0 | |
A | درخواست کمک در پروژه متلب.فوری | MATLAB | 4 |