سلامتوی همون سایت قسمت دانلود فایلش رو گذاشته برای دانلود. اسم فایل فشرده gplab.toolbox.4.02.zip هستسلام درود بله دیدم اما فقط نحوه ی کار هر تابع رو توضیح داده اضافه کردنش به متلب رو نگفته تا جایی که من جستجو کردم.
سلام
برای مقایسه رشته ها، متلب دستور strcmp رو از شبیه زبان C تعریف کرده
همچنین عملگر مقایسه ای == هم بعضی وقتها می تونه برای مقایسه رشته ها به کار بره
اگر یک مثال بزنید دقیق تر می تونم جواب بدهم
سلام
ببینید من دو تا ستون در یک ماتریس دارم که رشته هستند ینی ترکیب عدد و حروف، حالا میخام بیاد شماره اون آرایه هایی که درستون یک دقیقا برابر با یک آرایه در ستون 2 هستند رو بهم بده. ینی همون مقایسه که گفتم
این چند تا کار رو انجام بدید:سلام
من یک دستگاه معادلات pde دارم.. چجوری میتونم با matlab حلش کنم؟؟
![]()
این چند تا کار رو انجام بدید:
1. اسامی متغیرهای وابسته رو چیزهای معقولی در نظر بگیرید که بشه با معادله ها ارتباط ریاضی برقرار کرد؛ مثلاً می تونی از متغیرهای y1 و y2 و ... استفاده کنید.
2. شرایط اولیه و شرایط مرزی مسأله رو مشخص کنید.
3. بعد از کارهای بالا، راهنمای pdepe متلب رو مطالعه کنید، ببینید دستگاه معادلات شما قابل بیان به صورت مسأله هایی که با این دستور حل می شن هستش یا نه.
4. اگر در مرحله قبل دیدید که مسأله شما قابل حل با pdepe هست، با استفاده از اون حلش کنید. اما اگر قابل حل با دستور pdepe نبود، ساده ترین راه اینه که معادله ها رو در بعد مکان گسسته سازی کنید و با استفاده از دستور ode15s متلب حلش کنید.
سلام
دوستان نت نیست سرچ کنم کلا دیوونه شدم.
میشه لطفا بگین من چطوری این دستور رو بنویسم
یه ورودی دارم با N=2000 داده
یه خروجی دارم با 1200 داده.
میخوام همبستگی بین ورودی و خروجی رو حساب کنم.رابطه اش هست.
مشاهده پیوست 264981
نمیدونم چطور کد متلبشو بنویسم لطفا کمک کنین![]()
ممنونم ولی برای این جورچیزا یوتیوب نیاز هست که اونم متاسفانه باز نمیشهعزیز با parsijoo.ir میتونی سرچ کنی ، یکسری ها رو درست باز میکنه .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
F | سوالات و مشکلات در متلب | MATLAB | 1 | |
N | راهنمایی پیاده سازی کلاسبند جنگل تصادفی و خوشه بند DBSCAN در متلب | MATLAB | 0 | |
ب | کمک در برنامه نویسی متلب...فوری | MATLAB | 0 | |
A | شبیه سازی متغییر گسسته وپیوسته باهم برای یک مسئله در متلب 2014 | MATLAB | 0 | |
A | درخواست کمک در پروژه متلب.فوری | MATLAB | 4 |