آهاااااااااي گياهپزشكا.
تو كدوم خونواده از حشرات، حشره نر به حشره ماده هديه عروسي ميده؟
اين سوال كنكور ارشد حشره شناسي بود.من كه سر عقدشون نبودم؛ يعني كار داشتم نتونستم برم، كي ميدونه اينو به منم بگه.
یه سوال آسونو نزدم 

یعنی چکار می کنن؟!گزینه 2 میشد !!دم عقربی ها mecoptera! من سر عقدشون بودم ولی سر جلسه حول شدم یادم رفت یهووویه سوال آسونو نزدم
![]()
یعنی چکار می کنن؟!
میشه بپرسم سوال کنکور دقیقاً چی بود؟!!حشره نر اسپرم هاشو کادو میگیره میره دم خونه عروس در و میزنه کادو میده بهش !!!تو زیست دبیرستان هم داشتیم تو قسمت های بیشتر بدانیدش بود !!
تقدیم نمودن یک طعمه به عنوان هدیه عروسی از طرف حشره نر به ماده در کدام راسته متداول است !؟!؟میشه بپرسم سوال کنکور دقیقاً چی بود؟!!
تو هم حالت خوش نیستا نصف شبی!!تقدیم نمودن یک طعمه به عنوان هدیه عروسی از طرف حشره نر به ماده در کدام راسته متداول است !؟!؟
گفته طعمه !! پ فک کنم من اشتباه یادم مونده !! یه چیز دیگم تو ذهنم هستااا این که خودشو کادو میگیره!!
تو هم حالت خوش نیستا نصف شبی!!
)
. درووووو
درووووووووووو
دروووووووووووووووووووووووووووووووو دروووووو درووووو ( این یعنی صدای شیپور)
توجه توجه
بیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان بازی !! ....
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post7391666
ببین چقدر صدای شیپورش گوشخراش بوده که افشین سه نقطۀ بی نقطه هم اومده اینجا!نصفه شبی وقت شیپور زدنه آخه ؟
اوخ شرمنده !!! حواسم نبود !!نصفه شبی وقت شیپور زدنه آخه ؟
خوبه !! انگار باعث شب نشینی مدیران با همدیگه شدم !!!ببین چقدر صدای شیپورش گوشخراش بوده که افشین سه نقطۀ بی نقطه هم اومده اینجا!
چطوری رفیق قدیمی!!
ببین چقدر صدای شیپورش گوشخراش بوده که افشین سه نقطۀ بی نقطه هم اومده اینجا!
چطوری رفیق قدیمی!!

what happen mr?
به نام خداما هنرمندان، ورزشکاران، اهالی رسانه و فرهنگ و دیگر اقشار مردم ایران با هر سلیقه و نگرش، ازهمه مقامات مسئول و با نفوذ جهان، سازمان ملل و نیز دولت دوست و همجوار پاکستان درخواست داریم تا به عنوان عملی انساندوستانه، همه توان خودرا بکار گیرند که هرچه زودتر جوانان ما، این سربازان بیگناه به گروگان گرفته شده در مرزهای جنوب شرقی کشورمان، به دامان گرم خانواده های نگرانشان بازگردند
در پی اقدام جمعی از اصحاب فرهنگ در انتشار بیانیهای برای آزادی سربازان مرزبان زندانی، موزه صلح نیز در همین راستا صفحهای به سایت اینترنتی خود افزوده که همه کسانی که علاقهمند به آزادی سربازان هستند، در این صفحه اقدام به ثبت نام کنند.
![]()