چرا اسم آیورودا و آگاهدخت نیست؟؟
چرا اسم آیورودا و آگاهدخت نیست؟؟
تو انگار تنت میخاره ها!!در تاپیکی که تازه ایجاد کردید این پست را زدم آقای بی آزار هم پست دادن ولی متاسفانه پست های ما بدون هیچ دلیلی حذف گردید
داشتم لیست رو اصلاح میکردم که شام قفل کردید ممنون اما کسی میشه لیست رو برام اصلاح کنیدلیست متخصصین:
از کجا فهمیدی؟؟تو انگار تنت میخاره ها!!
شما آقایید؟؟دقت کن اقایون زیادن...
شما آقایید؟؟
در تاپیکی که تازه ایجاد کردید این پست را زدم آقای بی آزار هم پست دادن ولی متاسفانه پست های ما بدون هیچ دلیلی حذف گردید
داشتم لیست رو اصلاح میکردم که شام قفل کردید ممنون اما کسی میشه لیست رو برام اصلاح کنیدلیست متخصصین:
آقای بی آزاربرای ی چندمین بار خانم
آقای بی آزار
چرا این تاپیک هی باز و بسته میشه هس پست اضافه و کم میشه چیه جن داره؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/552643-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%85%D8%AA%D8%A7%D8%B2-%D9%88-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%80%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C
تو هم باهوشی ها !!!نه انگار تنت می خوارهحیف که هم استانی هستیم
حالا نمی خواد بهشون گیر بدی ولشون کن خوش باشن
یه دونه اخطار گرفته ها! ببین چه کولی بازی در آورده! همه جا رو پُر کرده!بابا مدیر حالا این بچه ی چیزی گفت تو به دل نگیر![]()
یه دونه اخطار گرفته ها! ببین چه کولی بازی در آورده! همه جا رو پُر کرده!
تو هم باهوشی ها !!!
فکر کردم فقط مدیر باهوشه !!
از مجا فهمیدی؟؟!!
سبد کالا گرفتی؟؟یه دونه اخطار گرفته ها! ببین چه کولی بازی در آورده! همه جا رو پُر کرده!
من یا تو؟خوب بچه اس من 2 تا اخطار علکی گرفتم عین خیالم نبود انشالله بزرگ میشه این اخطارا براش عادی میشه
من یا تو؟
من خیلی لخطار الکی و غیر الکی گرفتممعلومه تو بچه ای من سن مادرت رو دارم تازه من 2 تا اخطار علکی گرفتم
خوش به حالی از خودتونهسلام بچه های کشاورز اینده
میگم ها چه مدیر باحالی دارید
خوشا بحالتون
من خیلی لخطار الکی و غیر الکی گرفتم
سلام بچه های کشاورز اینده
میگم ها چه مدیر باحالی دارید
خوشا بحالتون
گفتم کشاورزا..تو وکیلشونی؟ایا؟خوش به حالی از خودتونه![]()
اه چه خوب خودشو میشه داد بجای حوضه کاری؟قابل نداره خواستین بگید حوضه مدیریتش رو عوض کنیم بدیمش به شما
نمیدونم از نظر من که باشه واسه شما اما از نظر مادر شون؟؟گفتم کشاورزا..تو وکیلشونی؟ایا؟
اه چه خوب خودشو میشه داد بجای حوضه کاری؟![]()
نمیدونم از نظر من که باشه واسه شما اما از نظر مادر شون؟؟![]()
نمیدونستم اگه بخواد یه نگاه به این مزرعه ما بندازه اجازه بستگان لازم باشه
بله لازمه تازه ایشون سر مزرعه نمیرن مزرعه باید بیاد خدمتشون![]()