زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin:....خیلی خوب بود

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
نمیدانم اینجا که ایستاده ام تقدیر من است یا تقصیر من!

اما وقتی یافته هایم را با باخته هایم مقایسه میکنم،

میبینم چون خدا را یافتم هر چه باختم مهم نیست.

آموختم که تمام ماجراهای زندگی فقط قانون عشـــق بازی خدا با ماست...

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
[h=1]مسلسل کش پرت کن[/h]​
"الکس شپتنی" دانش آموز 18 ساله ای است که به تازگی یک تفنگ مخصوص این بازی عجیب ساخته است. این سلاح می تواند 672 کش را با سرعت پرتاب کند و سرعت آتش آن 14 کش در ثانیه است.
یکی از بازی های خطرناکی که برخی از بچه ها در مدارس یا حتی در خانه انجام می دهند پرتاب "کش پول" به سمت یکدیگر است. این بازی که البته در نوع خود باعث بروز آسیب هایی نیز می شود ولی هنوز هم در میان نوجوانان دیده می شود.

"الکس شپتنی" دانش آموز 18 ساله ای است که به تازگی یک تفنگ مخصوص این بازی عجیب ساخته است. او مسلسل کش پرتاب کن اختراع کرده است که می تواند کش ها را با سرعت بالایی به سمت هدفی که نهایتا در فاصله 10 متری قرار داد پرتاب می کند.

این سلاح می تواند 672 کش را با سرعت پرتاب کند و سرعت آتش آن 14 کش در ثانیه است که هر هدفی را می تواند نابود کند. این سلاح بر روی انسان ها حتما مشکل ایجاد خواهد کرد و باعث بروز زخم های شدیدی می شود.

بدنه این سلاخ از جنس چوب است و تراش های بسیار دقیقی خورده است. دانش آموز اوکراینی که این سلاح را ساخته است هدفش را تنها سرگرمی و البته نشان دادن کش به عنوان یک سلاح خطرناک اعلام کرده است.

Phyto

مدیر تالار
[h=1]سنگ های عجیبی که رشد می کنند[/h]​
در یکی از روستاهای رومانی سنگی وجود دارد که سال ها انسان ها و دانشمندان را جذب خود کرده است. این سنگ ها به عنوان عجیب ترین و البته باورنکردنی ترین چیزهایی است که روی زمین دیده می شود و مردم از گذشته به ان ها "ترووانت" می گفتند.

سنگ ها از سخت ترین و محکم ترین چیزهایی هستند که روی زمین دیده می شوند همچنین سنگ ها همیشه به عنوان مواردی شناخته می شوند که دلسنگی و بی روحی را نشان می دهند و هیچ جانی در آن ها وجود ندارد ولی همیشه هم این گونه نیست.

در یکی از روستاهای رومانیا سنگی وجود دارد که سال ها انسان ها و دانشمندان را جذب خود کرده است. این سنگ ها به عنوان عجیب ترین و البته باورنکردنی ترین چیزهایی است که روی زمین دیده می شود و مردم از گذشته به ان ها "ترووانت" می گفتند.

نام این سنگ ها به معنی"شن های سیمانی" است ولی به هر حال سنگ های بی جانی هستند که با بارش باران رشد می کنند. البته این سنگ ها دارای شگفتی های دیگری نیز هستند زیرا می توانند بدون آن که کسی کمکشان کند جا به جا شوند.

به گفته دانشمندان 6 میلیون سال پیش این سنگ ها بر اثر زمین لرزه های بسیار شدید وارد سطح زمین شده اند و پیش از آن در لایه های زیرین زندگی می کردند. برخی از این سنگ ها از شش تا ده متر طول دارند و با بارش باران بزرگتر شده و حتی پوست اندازی می کنند.

Phyto

مدیر تالار
[h=1]آب‌های نورانی بر صخره‌ها![/h]
یکی از پدیده‌های زیبا و نادر طبیعت، پدیده «فایر فال» یا آب‌های نورانی بر صخره‌هاست که تنها در یک نقطه از جهان رخ می‌دهد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،، یکی از پدیده‌های زیبا و نادر طبیعت پدیده «فایرفال» یا آب‌های نورانی بر صخره‌هاست که تنها در پارک ملی «یوسمایت» در ایالت کالیفرنیا رخ می‌دهد و در نتیجه آن آبی که از صخره‌های بالای کوه‌های این منطقه فرو می‌ریزد، نورانی و درخشان است.

این نور در واقع خطای دید است و زمانی رخ می‌دهد که آسمان کاملا صاف و بدون ابر باشد، به گونه‌ای که انعکاس نور آفتاب در روز یا ماه در شب روی آب موجب درخشان و رنگارنگ جلوه دادن آن می‌شود.

Phyto

مدیر تالار
مشاهده پیوست 189247
تصویر بالا یک نوع میوه است که به بمب انفجار معروف است.

اطلاعات تکمیلی:

[h=1]Pandanus tectorius[/h]Family: Pandanaceae

Pandanus tectorius is a species of Pandanus (screwpine) that is native to Malesia, eastern Australia, and the Pacific Islands
Common names include Thatch Screwpine, Hala (Hawaiian), Fala (Samoan), Bacua (Spanish), Vacquois (French), and Mudu keyiya >Sinhala

kozey

عضو جدید
سلام العلیکم....
کدوم دوست میتونه مارو یاری برسونه. درزمینه موضوعی ساخت حشره کش و افت کش توسط گیاهان دارویی خاص...؟
ممنون میشم...

X.Doll

عضو جدید
مشاهده پیوست 189247
تصویر بالا یک نوع میوه است که به بمب انفجار معروف است.
چجوری میخورنش ؟

سلام العلیکم....
کدوم دوست میتونه مارو یاری برسونه. درزمینه موضوعی ساخت حشره کش و افت کش توسط گیاهان دارویی خاص...؟
ممنون میشم...

حشره کش برقی میتونم تا یه حدودی راهنمایی کنم ولی شیمیایی نه ...............

kozey

عضو جدید
حشره کش برقی میتونم تا یه حدودی راهنمایی کنم ولی شیمیایی نه ...............[/QUOTE]

حشره کش برقی..؟:surprised:
نمیدونم حالا معرفی کنید.. شایدم به درد خورد.

X.Doll

عضو جدید
حشره کش برقی میتونم تا یه حدودی راهنمایی کنم ولی شیمیایی نه ...............

نمیدونم حالا معرفی کنید.. شایدم به درد خورد.[/QUOTE]

معرفی نداره که ....... مشخصه

شما واسه چه کاری میخاید ؟ اگه باغ و ...... هست که من کمکی از دستم برنمیاد باید مهندسای کشاورزی و... کمکت کنن
اگر محیط بستس میخای حشره کش ببندی میتونی از نوع برقی استفاده کنی

kozey

عضو جدید
نمیدونم حالا معرفی کنید.. شایدم به درد خورد.

معرفی نداره که ....... مشخصه

شما واسه چه کاری میخاید ؟ اگه باغ و ...... هست که من کمکی از دستم برنمیاد باید مهندسای کشاورزی و... کمکت کنن
اگر محیط بستس میخای حشره کش ببندی میتونی از نوع برقی استفاده کنی[/QUOTE]

من اصلا منظور شما رو متوجه نمیشم دوست عزیز...:(
شما اولش میگید..برقیشو میتونم راهنماییتون کنم.. بعد من بهتون میگم خوب لطفا معرفی کنید.. بعد میگید معرفی نداره مشخصه:confused:

حالا یکی از دوستان زحمت کشیدن. متوجه شدن که من درچه زمینه ای .. میخوام.راهنمایی کردن ممنون:gol:

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
یا بن الحسن
خدا کند که بیایی...
سلام دوستان عزیز امشب شب تاج گذاری امام زمان (عج)
شب به امامت رسیدن ولی نعمتمون
دوستان همگی سلامتیش صلوات ختم کنین
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

Phyto

مدیر تالار
یک عدد بین 10 تا 20 انتخاب کنید. اون عدد رو با 32 جمع کنید. حاصل رو ضرب در دو کنید. حاصل رو منهای یک کنید. حالا چشماتونو پنج ثانیه ببندید ... همه جا تاریک شد! درسته؟! ما اینیم دیگه!

فرق روزای خوب و بد زندگی اینه که روزای بد رو همون موقع می فهمی روزای بدن اما روزای خوبو نمی فهمی. بعدا که گذشت خاطره شد می فهمی روزای خوب بوده

سر کلاس بودیم یکی از پسرا خوابیده بود یهو استاد اومد زد رو شونش گفت خوابی؟ پسره پرید هول شد گفت نه آقا دراز کشیده بودیم! هیچی دیگه همه داشتن صندلی ها رو گاز می زدن

صحنه ای آشنا برای دهه شصتی ها

خداوند زیباست و زیبا می آفریند …

بالا