اين ادا ادطوارا چه از خودت در مياري ؟
من که از خودم ادا اطوار در نمیارم!اين ادا ادطوارا چه از خودت در مياري ؟
سعی کن زیاد جدی نگیری...اين ادا ادطوارا چه از خودت در مياري ؟
من که از خودم ادا اطوار در نمیارم!
من اون خورشید بالائی هستم که دارم نورافشانی میکنم تو هم اون گل پایینی که از حضور من شعفناک شدی و در پوست خود نمیگنجی!
الان خواستی بگی محمدرضا از اون گل هاست که میزارن رو داشبورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟واااااااااااااااایمن که از خودم ادا اطوار در نمیارم!
من اون خورشید بالائی هستم که دارم نورافشانی میکنم تو هم اون گل پایینی که از حضور من شعفناک شدی و در پوست خود نمیگنجی!
سلام آقا خورشید ( چه ترکیب کلمات زشتی میشه اصلاً یه جوریه!!!) خوبی؟من که از خودم ادا اطوار در نمیارم!
دیگه پشت میز نشینی و مقام و پست این چیزارم میاره..توقع دارن ما اول بسلامیم..از كجا من خورشيد نباشم بعدشم تو چرا اومدي سلام نكردي ؟
چونه نزن، تو که همش ابر و بارونی، اگه خیلی خورشیدی مغازه خودتو گرم کن!!!از كجا من خورشيد نباشم بعدشم تو چرا اومدي سلام نكردي ؟
آره، بهشم میاد!الان خواستی بگی محمدرضا از اون گل هاست که میزارن رو داشبورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟واااااااااااااااای![]()
سلام فائزه خانم، همای سعادت!سلام آقا خورشید ( چه ترکیب کلمات زشتی میشه اصلاً یه جوریه!!!) خوبی؟
دیگه پشت میز نشینی و مقام و پست این چیزارم میاره..توقع دارن ما اول بسلامیم..
از اون فاطمه بلا بعیدم نبود انتظار میرفتآره، بهشم میاد!![]()
اتفاقا یه دونه از اونا ما هم داریم، فاطمه گرفت کلّشو کند تیکه پاره شد!
زیاد بهش فک نکن چیز مهمی نیست تو جیب بریزی ماستی میشهپشت میز چی هست اصلا؟من صبح کله سحر پامیشم میرم پشت کوه عصر از پشت کوه برمیگردم!![]()
لینک بده بیامن نظرات عادلانمو بزارمراستی دیگه کسی نمیخواد تو نمایشگاه عکس شرکت کنه و نظر یا امتیاز بده؟ میخوام جمع بندی کنما ...
چونه نزن، تو که همش ابر و بارونی، اگه خیلی خورشیدی مغازه خودتو گرم کن!!!
سلام
آره، بهشم میاد!![]()
اتفاقا یه دونه از اونا ما هم داریم، فاطمه گرفت کلّشو کند تیکه پاره شد!
سلام فائزه خانم، همای سعادت!خوبم، تو هم خوبی.![]()
آقا خورشید چیه دیگه! اقلا بگو خورشید خان!![]()
راستی دیگه کسی نمیخواد تو نمایشگاه عکس شرکت کنه و نظر یا امتیاز بده؟ میخوام جمع بندی کنما ...
مسابقه عکاسی کشاورزی *** دور دهم *** نمایشگاهلینک بده بیام نظرات عادلانمو بزارم
علیک سلام بر کشاورز دوست، از همون نوع البته!سلام بر دوستان کشاورز از نوع مهندسی

ممنون دوست عزیزعلیک سلام بر کشاورز دوست، از همون نوع البته!![]()
امضای قشنگ و پرمعنایی داریسلامممم.......![]()
سلام مهندس جان خسته نباشیدسلام دوست مهندس و كشاورز
یادگیری لهجه اصفهانی در 3 دقیقه / طنز
...
بتعریف بینیم چه کدی گل دختر؟

سلامسلام عصرخوش...كي هست كي نيست؟؟؟ همگي خوبيد؟؟؟![]()
همــ ه میــــ خـواهـنــد جـایــــِ تـو را بگیــرنـد ...
غافـــل از ایــنــکــ ه
تـــو دیـگـــر جـایـــیــــــ در دلــمــــ نـداریـــــ...!!!