خوبن، سلام میرسونن!
عمو چطوره؟
خوب خدا رو شکر
سلامشونو برسون
عمو هم خوبه
سلام میرسونه
متأسفانه دیگه مجبوره بقیه عمرشو در کنار من باشه

سلاااااممممممممم
کسی منو یادشه؟؟؟؟؟؟؟؟
علیکم السلام
بعله
خوبی ؟
آواتارتم هنوز همونه

خوبن، سلام میرسونن!
عمو چطوره؟

سلاااااممممممممم
کسی منو یادشه؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا بهش صبر بده!خوب خدا رو شکر
سلامشونو برسون
عمو هم خوبه
سلام میرسونه
متأسفانه دیگه مجبوره بقیه عمرشو در کنار من باشه![]()
حالا این هیچی !! همه را تو ورد نوشتم کپی کردم !!آقا چه شکلی میشه تو نرم افزار اندنوت فارسی تایپ کرد !! ؟!؟؟
با زدن هر حرف زبان تایپ انگلیسی میشه رو اعصابمه !!
اندنوت چه کاربردهایی داره؟؟؟؟حالا این هیچی !! همه را تو ورد نوشتم کپی کردم !!
گروه بندیش چطوریه ؟!
میخوام منابع هر مقاله تو یک گروه جدا باشه !! این شکلی سرچ تو منابع و بعد رفرنس دادن راحت تره !! آیا این امکان وجود دارده ؟!؟اصلا کسی endnote بلده ؟
من خودمم تازه کارم !!اندنوت چه کاربردهایی داره؟؟؟؟
اصلا کسی endnote بلده ؟
خدا بهش صبر بده!
درس و مشقت تموم نشد؟

سلام مهندس عزیزمپیشاپیش سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم
سال پر از شادی و سلامتی رو برا همه آرزو دارم...ان شاالله هممون در پناه الطاف الهی با توفیق زندگی کنیم
از خدا میخوام به همه آرزوهای خوبمون برسیم
هیچ شور و شوقی برای از راه رسیدن سال جدید ندارم.نمیدونم فقط من اینجوریم یا کس دیگه ایم مث منه...شاید بخاطر گرفتاریهای روزمره و ناملایمتیها اینجوری شدم...
به هر حال از همه التماس دعا دارم....زنده و پاینده باشین
پیشاپیش سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم
سال پر از شادی و سلامتی رو برا همه آرزو دارم...ان شاالله هممون در پناه الطاف الهی با توفیق زندگی کنیم
هیچ شور و شوقی برای از راه رسیدن سال جدید ندارم.نمیدونم فقط من اینجوریم یا کس دیگه ایم مث منه...شاید بخاطر گرفتاریهای روزمره و ناملایمتیها اینجوری شدم...
سلام بابابزرگ هاااا !!سلام مهندس عزیزم
من هم همین آرزورو براتون دارم
ما هم حال عید نداریم. یعنی فرقی نمیکنهعید باشه یا نباشه....
به هر حال گرفتاری های روزمره بدچیزایی هستند.....

(منگل شدم رفت ! )سلام بابابزرگ هاااا !!
من براتون آرزو شور و شوق میکنم !!
من که حسابی شور شوق دارم !! میخوام سفره هستین به به ای بندازم !! سبزه خوشگل درست کنم !!
تازه برم توو فامیل پووز بدم ارشدم دلتون آااااب(منگل شدم رفت ! )
سلام بابابزرگ هاااا !!
من براتون آرزو شور و شوق میکنم !!
من که حسابی شور شوق دارم !! میخوام سفره هستین به به ای بندازم !! سبزه خوشگل درست کنم !!
تازه برم توو فامیل پووز بدم ارشدم دلتون آااااب(منگل شدم رفت ! )
مر300 !! فعلا که منم افسرده شدم !! الان تو خیابون تنهایی قدم میزدم کلی راه پیاده امدم !! اخرش نتونستم با اصفهان رابطه خوبی برقرار کنم !!دخترم!راستی یادم رفت... ما هم برات شور و شوق آرزو میکنیم...ایشاله همیشه سفره هفت سینتون به راه باشه
خدا به داد فامیلاتون برسه...فقط یواش پوز بدین خدای ناکرده طوری نشه!
ضمنا عیدیهاتونو جمع کنین بعد از سیزده بهمون بگید چقد جمع کردین

منم همین حسو نسبت به تهران دارم!!!مر300 !! فعلا که منم افسرده شدم !! الان تو خیابون تنهایی قدم میزدم کلی راه پیاده امدم !! اخرش نتونستم با اصفهان رابطه خوبی برقرار کنم !!
حالمو اصفهان میگیرههه !! ازش بدم میااااد![]()

چرا تهران که خوبه !!!؟؟!منم همین حسو نسبت به تهران دارم!!!![]()
منم همین حسو نسبت به تهران دارم!!!![]()
اصلا شهرای بزرگ با ساختمونای بلند و خیابونای طولانی باعث میشه آدم استرس و اضطراب و افسردگی بگیره! کاشکی میشد بریم تو یه دهات زندگی کنیم که هیچکدوم از خیابوناش آسفالت نباشه!!
اصلا شهرای بزرگ با ساختمونای بلند و خیابونای طولانی باعث میشه آدم استرس و اضطراب و افسردگی بگیره! کاشکی میشد بریم تو یه دهات زندگی کنیم که هیچکدوم از خیابوناش آسفالت نباشه!!
منم تو بندر عباس حس خوبی دارمتهران؟:|||||||| :| هرکی غیر از شهر خودش حس اینجوری داره:|
چرا دروغ من تو شهرای جنوبی حس خوبی دارم ولی :|
اهووم !! فقط اینترنت داشته باشه هااااصلا شهرای بزرگ با ساختمونای بلند و خیابونای طولانی باعث میشه آدم استرس و اضطراب و افسردگی بگیره! کاشکی میشد بریم تو یه دهات زندگی کنیم که هیچکدوم از خیابوناش آسفالت نباشه!!

و ناگهان شب موقع خواب عقرب هایی روی یقف اتاق کاهگلی خود میبینید .....از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون بیشتر اوقات که حس افسردگی بهم دست میده توی تخیلم خودمو یه جایی حس میکنم...اونقد اروم میشم که نگو...لابد میپرسید کجا خودمو تصور میکنم...باشه میگم :
توی یه ده قدیمی که هیچ اثری از مصالح امروزی توش نیس...دیوارهای کاهگلی....خودمو توی یه شب تاریک کنار دیوار کاهگلی دیوار حیاط یه خونه روستایی قدیمی در حالی که برف داره میباره تصور میکنم...صدای پارس سگ هم از دور شنیده میشه...گاهی هم صدای زوزه باد توی دیوارهای ده میپیچه...یه چراغ موشی پی سوز هم کنار دستم تصور میکنم...باور کنین اوقد اروم میشم
حاضرم هرچی دارم بدم اما برم توی یه روستا با حال هوای روستاهای 70-80 سال پیش...دقیقا با همین پوزیشن که براتون توضیح دادم

! آقا ایها الناس من اینطوری نیستمااا 
آقا الان داییم اینجا بود داشتم میگفتم من میخوام برم از این شهر ... ازاصفهان بدم میاد این حرفاا...
داییم گفت نمیدونم چرا هر کی آب تهرون میخوره جوگیر میشه !من :! آقا ایها الناس من اینطوری نیستمااا
![]()
امکانات چی میخوای که اصفهان نداره اما تهران داره!؟از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون بیشتر اوقات که حس افسردگی بهم دست میده توی تخیلم خودمو یه جایی حس میکنم...اونقد اروم میشم که نگو...لابد میپرسید کجا خودمو تصور میکنم...باشه میگم :
توی یه ده قدیمی که هیچ اثری از مصالح امروزی توش نیس...دیوارهای کاهگلی....خودمو توی یه شب تاریک کنار دیوار کاهگلی دیوار حیاط یه خونه روستایی قدیمی در حالی که برف داره میباره تصور میکنم...صدای پارس سگ هم از دور شنیده میشه...گاهی هم صدای زوزه باد توی دیوارهای ده میپیچه...یه چراغ موشی پی سوز هم کنار دستم تصور میکنم...باور کنین اوقد اروم میشم
حاضرم هرچی دارم بدم اما برم توی یه روستا با حال هوای روستاهای 70-80 سال پیش...دقیقا با همین پوزیشن که براتون توضیح دادم
از مردمش بدم میاد !! نه خودش !!سلام. خوب مگه اصفهان چشه! شهر به این خوبی و زیبایی... من بجز استان لرستان و ایلام کل ایران هم زندگی کردم و هم رفتم گشتم. زیبا تر از اصفهان ندیدم!!! در ضمن تهران برای اونایی که تو تهران هستند دافعه داره! میندازتت بیرون! عین مدار مغناطیسی. دقیقا مثل خودمامکانات چی میخوای که اصفهان نداره اما تهران داره!؟
پیشاپیش سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم