چقدر اينجا خلوته.. من چند روز نميدونم چم شده.. خيلي بي حالم از صبح ميرم سركار ميام.. كلن همه بهم شك كردن خودمم به خودم شك كردم چمه.. بنظرتون چمه.. بي حال كسل دلم ميخواد گريه كنم گريه بدون علت...
چی شدی !؟! منم بعضی وثت ها اینطوری میشم به رو خودت نیار درس میشه دوسم
بعد از یه هفته علیک سلام...عســــــل بانو . عســـــل گیســــو . عســـــل چشـــــم (چقــــدر خودمو تحویل گرفتــــم . خخخخخخخخخ ) تقدیــــم میکنـــــدگوارای وجــــودتان
ســـــــــلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوستـــان گـــــل گلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابـــــــــــــــــــــــــــــــــ
![]()
سلام مبارکت باشه خواهر انشالله در تمام زندگیت موفق باشیحمد و سپاس یکتای بی همتا را که لطفش بر ما عیان است، ادای شکرش را هیچ زبان و دریای فضلش را هیچ
کران نیست و اگر در این وادی هستیم، همه محبت اوست.
بالاخره با تموم سختی هاش تموم شد..
هیچم الکی نیست....
شدم 19/80...
![]()
قربونت برم عزیزم....سلام مبارکت باشه خواهر انشالله در تمام زندگیت موفق باشی
تبریک میگم !! تقریبا 20 شدی دیگهحمد و سپاس یکتای بی همتا را که لطفش بر ما عیان است، ادای شکرش را هیچ زبان و دریای فضلش را هیچ
کران نیست و اگر در این وادی هستیم، همه محبت اوست.
بالاخره با تموم سختی هاش تموم شد..
هیچم الکی نیست....
شدم 19/80...
![]()
سلااام خوش امدی !! این روزها نبود همه حس میشه کلا مهندسان خلوت شده !سلااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگیــــــــــــــــــــــــــی
خوبین؟ من دوباره با تشریفم اومدم
چقد اینجا چینج شده
نبود من کاملا مشخصه ها ولی مشکلی نیست دوباره اومدم
سلام به همه خوبین؟
چطوری تپلی؟! نمیای بریم کوه؟
سلاممممممممممممممممممممممممممم
بله میامممممممم
جمعه خوبه ؟
منم میام ! خودمو میارم !!!نگران نباشید !!خخخخخ!خوبه! آماده شو، نیم کیلو سینه مرغم بگیر کباب کنیم بخوریم!! واسه صبونه هم یه چیزی بیار گشنه نمونیم یه وخت! یه کیلو سیب و خیار و موزم گرفتی ضرر نداره، دو سه تا آبمیوه هم همرات باشه اون بالا هلاک نشیم از تشنگی... منم یه بسته کبریت میارم!![]()
تو هم بیا، حالا خودتم نیاوردی زیاد مهم نیس!منم میام ! خودمو میارم !!!نگران نباشید !!خخخخخ!
الکی مثلا من جلبکم !!
تو هم بیا، حالا خودتم نیاوردی زیاد مهم نیس!![]()