سارا جون سلام عزیزم خیلی خوش اومدی
خیلی خیلی خیلی خیلی دلمون واسه ات تنگ شده بود عزیز
مرسی خجالتم دادی
خوب من دیگه برم...![]()
سلام سارا جونم چرا رفتييييييييييييييييييييييييي دلم برات(.)شدهیادتون نره واسه ام دعا کنیداااااااااااااااااااااااااا
خدا حافظ همگی
همیشه شاد وسلامت باشید
سلام اي سارا كجايي دلم واست تنگ شدهمنم سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
خوبید؟
ای داد بی داد الان که دیگه صبح چرا بازم نیستید شماهاااااااااااااااااااا؟
اومده بودم بگم امتحانم جمعه است. امروزم دارم میرم تهران همتونم باید واسه ام دعا کنید من حالیم نیست.
اگه نمره قبولی نیارم دیگه تقصیر شماست ها، حتما خوب دعا نکردید![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااام صبح بخير![]()
ما رفتيم باي.راستي برا منم دعا كنين از دانشگاه كه برگشتم ميگم چرا
![]()
توضیح میدید برا منم دعوت نامه اومده ..اما نمیدونم چیه؟سلام به همه دوستان و همکاران گرامی
من نامدار بیژنی کارشناس ارشد زراعت هستم.
فروم خوبی دارید تبریک می گم.
دونکته به نظرم رسید خواستم با مدیران و ناظمین تالار در میون بذارم اول: تقدیر و تشکر بابت راه اندازی این بخش و ممارست برای ادامه کار که می دونم در فضای مجازی نگهداشت و بروز رسانی فروم های عمومی چقدر سخته. دوم: به نظرم باید مباحث صنفی که جذابیت زیادی دارد مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گیرد. برای مثال در حال حاضر مهمترین موضوع صنفی که ارتباط مستقیم با هویت اجتماعی و شغلی همکاران دارد، انتخابات نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است.
بد نیست با پرداختن به موضوعاتی از این قبیل سطح آگاهی و حساسیت دوستان و همکاران گرامی رو نسبت به مسائل مبتلابه بخش کشاورزی و موضوعات اجتماعی بالاتر ببریم.
با تشکر
اسمش هيفاء وهبيه
متاسفماگه دقت كرده باشي جز منوتو كسي نيستش شبنم جونم رفت![]()
بازم متاسفموالا چی بگم
فقط این که دلم برای همتون تنگ شده بود
,حالا هم که...
عیب نداره ,خوبی ؟ از درسا چه خبر نیلوفر جون![]()
سلااااااااااااااااااااام بر عمه سارای گل کجایی؟؟؟اینقددلم برات تنگ شدهمنم سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
خوبید؟
سلامتوضیح میدید برا منم دعوت نامه اومده ..اما نمیدونم چیه؟
سلااااااااااااااااااااااااااااام
سلام
خوبید؟
یه سوال؟ نبود من چقد احساس شد؟؟؟؟؟
سلام
خوبید؟
یه سوال؟ نبود من چقد احساس شد؟؟؟؟؟
سلام خوبي مريم خانم چرا ديگه نبودنتون انقدري حس شد كه همه متوجه شدن ديگه تالار فقط سياه و سفيد بود نه رنگي اما شما كه باشي اينجا رنگ به رنگ ميشه![]()
سلام
مرسی
مگه نبودی؟!
سلام خوبي مريم خانم چرا ديگه نبودنتون انقدري حس شد كه همه متوجه شدن ديگه تالار فقط سياه و سفيد بود نه رنگي اما شما كه باشي اينجا رنگ به رنگ ميشه![]()
راست میگه والله...فرستنده اشكالي ندارد
تلويزيونتان رنگي هم كه باشد
كلاغها
سياه، سفيد پخش ميشوند...
یه سوال نه چند تا سوال ...
میخوایم یه فایل تصویری رو فشرده کنم واسش پسورد بذارم و اپلود کنم..... با چه نرم افزاری فشرده کنم بهتره و روش فشرده سازی و پسورد گذاری اگه لطف کنید بهم بگید ممنون میشم (من اصلا این کار رو تا حالا انجام ندادم به خاطر همین بهتره با جزئیات کامل گفته بشه)
و یه سایت خوب ستاره دار نشده واسه اپلودش هم بهم معرفی کنید.....
بییییییییینهایت سپاسگذارم
MPEGپسوند قایل تصویری چیه؟
حجمش چقدره و میخوای چقدر فشرده بشه؟
MPEG
و
DAT File
البته فرمت فکتوری دارم میتونیم تبدیل کنم....
حجمشون هم حدودای 300 MB.... البته بعضی هاشون کمتر و بعضی هاشون بیشترن...یکی دو تاش هم 700 - 800 مگ....(چند تا فایل اموزشی هست...)
فشرده سازی هم در حدی که به راحتی و در سریع ترین حد ممکن بشه اپلود و دانلودشون کرد....
یا میتونی کیفیت فایلهای تصویریت رو کمشون کنی که خود به خود حجمشون تقریبا نصفه میشه(بستگی به کیفیت فایل داره)
اگه با Movie Compressor فشرده کنم امکان داره همه نداشته باشنش و مشکل داشته باشن واسه دانلودش.....
چطور کیفیتشو کم کنم؟ با فرمت فکتوری؟ تبدیل به چه پسوندی کنم؟