indicat
عضو جدید
ههههههههههههههههههههههههههههههيسلام
چه خبرها ؟
دنیا به کام هست
لبتون خندون و دلتون شاد هست

ههههههههههههههههههههههههههههههيسلام
چه خبرها ؟
دنیا به کام هست
يسوال من كه اينقد به بچه ها امتياز ميدم چرا 3 تا تشكرام تكون نميخورن؟سلام
چه خبرها ؟
دنیا به کام هست
يسوال من كه اينقد به بچه ها امتياز ميدم چرا 3 تا تشكرام تكون نميخورن؟موندم تو جوابش
![]()
بعداز ظهر خوبي داشته باشيخب نمی دونم
تبانی ، زد و بند ، زیر میزی و .... خبری نبوده ؟؟!!!
نیلوفر جان من برم دیگه ....
خدانگهدارت باشه
ديدمش خيلي جالب بود اي ول دارهدوباره به روز شد، یعنی به روز تر شد... اصلا به ساعت شد
کوهستانو میگم...
سلام دایی، واااااااااااااااااااااااا ی بالاخره پریدی وسط مرغا؟! هوارتا بهت تبریک میگم و اَرزو میکنم که خدا صبرت بده! ایشالا دوازده تا بچه خوشکل و سرحال بریزن دور و برت و همتون سالهای سال به شادی و نشاط کنار هم بهترین زندگی رو داشته باشین![]()
بازم سلااااااااااااااااااااااااامببين رضا جان ممنونم ار تبريكاتت اما بقيه دعاهات ايشالله نصيب خودت بشه منم برات دعا ميكنم
سلام به بقيه
همگيتون خوشين![]()
سلام شاه دوماد خوبی؟ببين رضا جان ممنونم ار تبريكاتت اما بقيه دعاهات ايشالله نصيب خودت بشه منم برات دعا ميكنم
سلام به بقيه
همگيتون خوشين![]()
سلام عزیز.بازم سلااااااااااااااااااااااااام![]()
سلام سورين جان ايشالله هميشه زندگيت خوب و سلامت باشيسلام شاه دوماد خوبی؟
به لطف شما ماهم خوبیم.
![]()
بازم عليك نيلو جانبازم سلااااااااااااااااااااااااام![]()
خوبی نیلو جان؟سلاااااااااااااام فائزه جونم![]()
قربونت عزيزم چطور مگه؟خوبی نیلو جان؟
چه خبرا؟
اگه اشتباه نکنم جزوه زبان می خوندی درسته؟؟؟
قربونت عزيزم چطور مگه؟
جزوه ي يكي از درسام انگليشه. نگفتي از كجا فهميدي؟همین طوری. دوست داشتم بدونم برا چی می خوندیش؟ زبان تخصصی بود یا نه.
سلام سميرا جون. مساله چيه؟سلام یه کمک میخوام
سميرا جون برو تو سايتsciencedirect.comمن یه مقاله ی انگلیش در حد 4-5 صفه میخوام برای تابع تولید در بخش کشاورزی ضروریه پای حیسیت درمیون تا قبل عید
سميرا جون از اونجايي كه آدرسشو فرستادم كمك نگرفتي؟ بايد اينو تو allfieldممنون وا3 این همه کمک یه مقاله ی انگلیش وا3ئتولید کشاورزی میخوام در حد 6-7 صفه
سميرا جون از اونجايي كه آدرسشو فرستادم كمك نگرفتي؟ بايد اينو تو allfield
مينوشتيProduction function in agriculture
قابلي نداشت سميرا جون. بازم بيا اين طرفا .خداروشكر مشكلت حل شدممنو ن هوارتا میبوسمت![]()